- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
kızlar merhaba oyun parkı aldım içine nasıl uyku seti almam gerekiyor.normal beşiklere alınan uyku setleri olurmu yoksa farklı uyku setimi almam gerek.taçın uyku setleri oyun parklarına uyarmı?
benim kv. de de renkli t-shirtleri ve kazakları hep 0 derecede yıkarmış, duyunca çok acayip gelmişti, yani soğuk suda yıkıyormuş gibi bir şey:)
halbuki ben o tip şeyleri 30 derecede yıkardım. beyazları ayrı, açık renklileri ayrı, siyah-koyu renkleri ayrı yıkıyorum. ama tabii ki beyaz olan her şey ilk alındığı gün gibi olmuyor canım,rengi ister istemez grileşiyor.benim eşimin atletleri de öyle karbeyaz değil yani:)
bir de gömlek sadece 1 gün giyilmeli ve yıkanmalıymış, yoksa lekesi çıkmazmış, yahu haftada 5 gün var, ben 5 tane gömleği nasıl ütüleyeyim her hafta, kendim en az 2 gün giyerim mesela. ben de eşime en az 2 gün giymesini daha sonra kirli sepetine atmasını söyledim, şimdi öyle yapıyor sağolsun<:)
eklerim canım bitince,
sen hangi ürünleri sipariş ettin limonum merak ettim şimdi ?? link veya resim atsana
O kadar çok fikir değiştirdimki en son bunlardan yapmaya karar verdim..yapmayı düşündüğüm şeker örneği ve malzemelerin resimlerini ekliyorum canım..bu kuthazır şeker kutısu,üstü için yapıştırmalı biberon puset ve önlük şeklinde stickerlar,bademleri koymak için organze tül,isim etiketi ve ufak pembe uğur böcekleri istedim..
Eki Görüntüle 867084 Eki Görüntüle 867081 Eki Görüntüle 867085 Eki Görüntüle 867086 Eki Görüntüle 867087
kapı süsünü keçeden yapsn birini buldum internetten, çok şirinn ona yaptırıcam klasik olsun istemedim,orda da çok tatlı lavanta torbaları var belki onlardan da alırım..
ATÖLYE TUĞBERK
Eki Görüntüle 867074 Eki Görüntüle 867075 Eki Görüntüle 867076 Eki Görüntüle 867077
limonportakal bak benim aldığım ana malzemeler bunlar tabiki kurdela silikon ve mıknatısta sipariş ettim birlikte
hmm çok güzel canım
kutunun üzerine puseti ve uğur böcülerini yapıştırcan resimdeki gibi sanırım içine badem şeekerini koycan ama onlarıda tüle sarıp koycan doğru anlamışım demi ?
Ben de çok beğenmiştim o pusetli bebeği:) çok şirimün olacak bence..bitirince de koyalım resimleri..
Aynen canım bakalım ne zaman gelecek malzemeler..
kasımın 25 inden sonra yağmurlu günler geliyormuş kronikim :) evde dünden kalma bulaşıklar var su bugün de gelmeyecek anlaşılan, ayy naparım ben :18:Sabah haberlerde barajlarda su seviyesi oldukça düşük diyordu.İnşallah yağmurlar başlar bir an önce yoksa yazın susuz İstanbula kalcaz...
Park yatağın uyku setine uyumlu mu acaba.Bende bu hafta sonu baktım bazı park yataklara uyku seti uyumlu olmuyor onlara sadece yorgan yastık alman gerekiyor
ben çok beğemdim tatlım bunu bence basit değil tabi senin aklında nasıl bir şey vardı bilemem ama bu benim çok hoşuam gitti gitti gidiyordada vardı orda görmüştüm ben de bunlarıkızlar bir fikrinizi alayım istiyorum, dün k.v. eminönünde baktığı bebek şekeri resimlerini göndermiş aslında pek beğenmedim ama içlerinden en çok bu eklediğim eşimle bana sevimli geldi. arkası mıknatıslı magnet . fiyatı 1 tl. sizce nasıl, çok mu basit?
Eki Görüntüle 867136 Eki Görüntüle 867136
ya bir de hani burada bahsettiğim bir kiş vardı, devamlı sigara içip içip geliyor, kokuyor filan diye...yazın da ofiste ayakkabılarını çıkarıp ayaklarını kokutuyordu:)
işte o kişi şimdi sigarayı bıraktı ve elektronik sigara almış, bunu ofiste içmek istiyor galiba. bu zararlı mıdır? bileniniz var mı?
zararlı olmasa bile koku yayıyor, sonuçta burası işyeri gidip dışarda içmesi daha doğru deil mi?
Aynen oluyor canım bazı günler acayip hareketli oluyor bazn daha az..ama büyüdükleri için her hareketlerini hissediyoruz artık..hatta geçen gün hıçkırık tuttu:)) ben başta tekme sandım ama öyle ritmiktiki 25 dk sürdü:)
Gülegüle giy canımm ne güzel her istediğini diktirirsin..yer konusunda sıkıntın varsa madem2.yi de düşünüyosun koy vakumlu torbaya kaldır bence..
Übende bugün aynı siteden bebek şekeri malzemeleri için sipariş verdim:) diğer sitelere göre fiyatlar daha uygun..ben de bitirince eklerim resmini siz de ekleyinn
Geçmiş olsun canım acqba yediğin bilimi dokundu..karnım benim de arada çok sertleşiyor bebişlerin pozisyonundan o düzelir bi süre sonra..
kızlar bir fikrinizi alayım istiyorum, dün k.v. eminönünde baktığı bebek şekeri resimlerini göndermiş aslında pek beğenmedim ama içlerinden en çok bu eklediğim eşimle bana sevimli geldi. arkası mıknatıslı magnet . fiyatı 1 tl. sizce nasıl, çok mu basit?
ya bir de hani burada bahsettiğim bir kiş vardı, devamlı sigara içip içip geliyor, kokuyor filan diye...yazın da ofiste ayakkabılarını çıkarıp ayaklarını kokutuyordu:)
işte o kişi şimdi sigarayı bıraktı ve elektronik sigara almış, bunu ofiste içmek istiyor galiba. bu zararlı mıdır? bileniniz var mı?
zararlı olmasa bile koku yayıyor, sonuçta burası işyeri gidip dışarda içmesi daha doğru deil mi?
kızlar bir fikrinizi alayım istiyorum, dün k.v. eminönünde baktığı bebek şekeri resimlerini göndermiş aslında pek beğenmedim ama içlerinden en çok bu eklediğim eşimle bana sevimli geldi. arkası mıknatıslı magnet . fiyatı 1 tl. sizce nasıl, çok mu basit?
jackim sen naptın bebek şekeri işini buldunmu güneşli bişiler bazı yerlerde güneş şeklinde ahşap mini fügrler falan var görüdnmü hiç onlarısaol canım...bilmem ki dün pilav yedim sadece azcık.baska bişi yemedim.ama karnım cok sertleşti dünden beri....pozisyonuyla da alakalı olabilir dediğin gibi
çok şekermiş yawwwwfiyatı da iyi geldi bana canım
elektronik sigara mıo da ne yaw.ilk kez duydum
sigara bu elektroniği gerçeği farketmez....söle içmesin yanında...sonuçta kokusu var diyosun.rahatsız ediyosa söyle balım
ve gitti gidiyorda fiyatı 1,5 tl çok iyimiş bu 1 tl yeBence çok şirin,arkadaşımın şekeri de bunun aynısıydı hatta şuan buzdolabımın üstünde:) o da gittigidiyordan almıştı..
ben çok beğemdim tatlım bunu bence basit değil tabi senin aklında nasıl bir şey vardı bilemem ama bu benim çok hoşuam gitti gitti gidiyordada vardı orda görmüştüm ben de bunları
canım zararını bilememde fakat onunda dışarda içilmesi lazım o elektronik diye onu içerde içemez onunda kapalı ortamda içilmesi suç yani
Bence çok şirin,arkadaşımın şekeri de bunun aynısıydı hatta şuan buzdolabımın üstünde:) o da gittigidiyordan almıştı..
Bence çok şirin,arkadaşımın şekeri de bunun aynısıydı hatta şuan buzdolabımın üstünde:) o da gittigidiyordan almıştı..
jackim sen naptın bebek şekeri işini buldunmu güneşli bişiler bazı yerlerde güneş şeklinde ahşap mini fügrler falan var görüdnmü hiç onları
ve gitti gidiyorda fiyatı 1,5 tl çok iyimiş bu 1 tl ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?