tünaydınlar herkeseee,susuz bir öğlene uyandım :)) bi kaç gündür dışarlarda sürtmekten uğrayamadım buralara....çok şükür sağlık durumum da bebeğim de iyi :)) birazcık oynamaya başladı teyzelerii :)))) dün annemdeydim bana elbise dikti çok cici,bordo renginde belinde krem kuşağı var ve tabi göğüsten aşağısı bol,yarın gitcem yine dikcek,bir de gömlek dikmesini söyledim ohh mis,aslında pantolonda mı diktirsem en kumaşından :)))))
Selam güzel anneler..size bir sorum olcekk dün gece 11 den sabaha kadar bebişim hiç durmadı .eşimle dedik heralde 28.haftasına girdi bizim kızz parti veriyor.kalktım yürüdüm bişiler yedim.yok durmadı.biraz telaşlandık tabi.netten baktım bazıları çok hareketli oluyormuş.sonra dalmışımm uykuyaa.sizede oluyormu?
çok sevindim canım iyi olmanıza. ne kadar güzel öyle annen becerikliymiş epeygüle güle giy elbiseni... gözün aydın ayrıca, bebişin de daha çok oynar, merak etme
saolun kıslarr :)) evet şükür anne konusunda şanslılardanım yaa,çok diktirmicem sonuçta bir görseniz elbiseleri sevimliler ama doğurduktan sonra mümkünatı yok,ya satacam ya da anneme daralttıracam,kendimi ilk defa düz bel gördüm yanine kadar da şanslısın,istediğin herşeyi diktirebilmen süper, işe giderken giyersin çeşit çeşit :)iyi günlerde kullan
benim dr um da, uyurlarken de hareket ettiklerini aynı bizler gibi dönerlerken kolunun bacağının çarptığını ve bunu bizim tekme olarak hissettiğimizi söyledi,korkma canım benimkide çok hareketli doktor bir günde bebekler 18 saat uyur dedi ona göre şimdiden hareketlerini saymaya başla ilerde günde en az 8 ile 10 tekme atması gerekiyor dedi ama benimki maşallah sanki 18 saat hareket ediyo kalan 6 saatte uyuyor
Selam güzel anneler..size bir sorum olcekk dün gece 11 den sabaha kadar bebişim hiç durmadı .eşimle dedik heralde 28.haftasına girdi bizim kızz parti veriyor.kalktım yürüdüm bişiler yedim.yok durmadı.biraz telaşlandık tabi.netten baktım bazıları çok hareketli oluyormuş.sonra dalmışımm uykuyaa.sizede oluyormu?
korkma canım benimkide çok hareketli doktor bir günde bebekler 18 saat uyur dedi ona göre şimdiden hareketlerini saymaya başla ilerde günde en az 8 ile 10 tekme atması gerekiyor dedi ama benimki maşallah sanki 18 saat hareket ediyo kalan 6 saatte uyuyor
saolun kıslarr :)) evet şükür anne konusunda şanslılardanım yaa,çok diktirmicem sonuçta bir görseniz elbiseleri sevimliler ama doğurduktan sonra mümkünatı yok,ya satacam ya da anneme daralttıracam,kendimi ilk defa düz bel gördüm yanibir tane de siyah hamile kumaş pantolonu alırsam artık idare eder beni napim hergün farklı giyemiyecemmm (
aynen yaa gececi daha çok eğer doğduktan sonra da böyle olacaksaaa yandıkkkk uykular harammmmm off offfsenin kız da benmkisi gibi gececi galiba canım.maşallah benimkide öyle....sabaha kadar pıt pıt
hepimiz aynı şeyleri giyip duruyoruz tatlm ya,az zaman kaldı zaten döndür döndür giy :)) güzel hatıralar bence bunlar,çok ihtiyacın olmazsa satma derim,bulamayanlar da var böle becerikli anneleri :))el emeği ya,hem belki 2.de de lazım olur
komşum lauranaaaa :) bahçelievlerde su yok mu şuan ?? yaa akşam da bizde yoktu sular, bu bize bir kaç ay gider diye seviniyordum bendeeetünaydınlar herkeseee,susuz bir öğlene uyandım :)) bi kaç gündür dışarlarda sürtmekten uğrayamadım buralara....çok şükür sağlık durumum da bebeğim de iyi :)) birazcık oynamaya başladı teyzelerii :)))) dün annemdeydim bana elbise dikti çok cici,bordo renginde belinde krem kuşağı var ve tabi göğüsten aşağısı bol,yarın gitcem yine dikcek,bir de gömlek dikmesini söyledim ohh mis,aslında pantolonda mı diktirsem en kumaşından :)))))
aslında haklısın hatıra bir yerde,ihtiyaçtan ötürü değil dolabımda kıyafet dolu yer kalmayacak artık ondan dediydim ama bu bebeğimi sağlıklı doğurduktan sonra rabbim ömür verirse 2016 yılında tekrar düşünüyorum ihtiyacım olabilir ama bir yerde de ustam uzakta değil annem yine diker diyorum :))) bir günde teslim ediyor valla :) üşenmezsem giyip foto eklerim buraya
aslında haklısın hatıra bir yerde,ihtiyaçtan ötürü değil dolabımda kıyafet dolu yer kalmayacak artık ondan dediydim ama bu bebeğimi sağlıklı doğurduktan sonra rabbim ömür verirse 2016 yılında tekrar düşünüyorum ihtiyacım olabilir ama bir yerde de ustam uzakta değil annem yine diker diyorum :))) bir günde teslim ediyor valla :) üşenmezsem giyip foto eklerim buraya
Aynen oluyor canım bazı günler acayip hareketli oluyor bazn daha az..ama büyüdükleri için her hareketlerini hissediyoruz artık..hatta geçen gün hıçkırık tuttu:)) ben başta tekme sandım ama öyle ritmiktiki 25 dk sürdü:)Selam güzel anneler..size bir sorum olcekk dün gece 11 den sabaha kadar bebişim hiç durmadı .eşimle dedik heralde 28.haftasına girdi bizim kızz parti veriyor.kalktım yürüdüm bişiler yedim.yok durmadı.biraz telaşlandık tabi.netten baktım bazıları çok hareketli oluyormuş.sonra dalmışımm uykuyaa.sizede oluyormu?
Gülegüle giy canımm ne güzel her istediğini diktirirsin..yer konusunda sıkıntın varsa madem2.yi de düşünüyosun koy vakumlu torbaya kaldır bence..tünaydınlar herkeseee,susuz bir öğlene uyandım :)) bi kaç gündür dışarlarda sürtmekten uğrayamadım buralara....çok şükür sağlık durumum da bebeğim de iyi :)) birazcık oynamaya başladı teyzelerii :)))) dün annemdeydim bana elbise dikti çok cici,bordo renginde belinde krem kuşağı var ve tabi göğüsten aşağısı bol,yarın gitcem yine dikcek,bir de gömlek dikmesini söyledim ohh mis,aslında pantolonda mı diktirsem en kumaşından :)))))
Übende bugün aynı siteden bebek şekeri malzemeleri için sipariş verdim:) diğer sitelere göre fiyatlar daha uygun..ben de bitirince eklerim resmini siz de ekleyinnanladım cnaım umaırm herşey yolunda gider fakat seni korkutmak istemem ama öyle bir durumda uçaklar seni kabul etmezler büyük ihtimal
canım benim alışveriş yaptığım site bebek şekeri - birmax bu fakat kapıda ödemesi falan yok sadece havale kabul ediyorlar ama bu yılın ortasında bizim bir arkadşa evlendi oda nikah şekeri için bu siteden aldı malzemelerini hem uygun fiyatlı oldu birde ürünleri eksiksiz geldi o yüzden güvendim aldım bende yoksa havale yapamaya cesaret edemezdim belki
Geçmiş olsun canım acqba yediğin bilimi dokundu..karnım benim de arada çok sertleşiyor bebişlerin pozisyonundan o düzelir bi süre sonra..normalde cok fazla gaz sancısı çekiyorum,öyle bi agrı olsa yazmazdım bile kuzum.ama karnımın ici sızlıyor agrıyo....belim zaten fena....dün aksamdan beri böyle...cok sertleşti karnımmm bi de
Aynen oluyor canım bazı günler acayip hareketli oluyor bazn daha az..ama büyüdükleri için her hareketlerini hissediyoruz artık..hatta geçen gün hıçkırık tuttu:)) ben başta tekme sandım ama öyle ritmiktiki 25 dk sürdü:)
Gülegüle giy canımm ne güzel her istediğini diktirirsin..yer konusunda sıkıntın varsa madem2.yi de düşünüyosun koy vakumlu torbaya kaldır bence..
Übende bugün aynı siteden bebek şekeri malzemeleri için sipariş verdim:) diğer sitelere göre fiyatlar daha uygun..ben de bitirince eklerim resmini siz de ekleyinn
Geçmiş olsun canım acqba yediğin bilimi dokundu..karnım benim de arada çok sertleşiyor bebişlerin pozisyonundan o düzelir bi süre sonra..
bu durumda benimkinin uykuları baya bir düzensiz çünkü 3 gün oynuyorsa 2 gün yatıyor hasbam tembel olacak bu kız aynı babası gibi :)
komşum lauranaaaa :) bahçelievlerde su yok mu şuan ?? yaa akşam da bizde yoktu sular, bu bize bir kaç ay gider diye seviniyordum bendeee
kızlar merhaba oyun parkı aldım içine nasıl uyku seti almam gerekiyor.normal beşiklere alınan uyku setleri olurmu yoksa farklı uyku setimi almam gerek.taçın uyku setleri oyun parklarına uyarmı?
sağol tatlım migrosa gidince bir bakayım...ünv.de alışkanlık olmuştu renkli beyaz hepsini bir atıyordum evlenincede eşimin atletleriyle bir kaç açık renk kıyafetimide attım renkleri grileşti hatta kv ile küçük bir tartışmamız bile oldu onun atletleri bemmmmbeyazzzzmış o öyle söylüyo.kv bir gece önceden sıcak suya batırıyormuş önce sonra makinaya atıyormuş ayy dedim ben uğraşaam öyle ya bir atlet için okadar işkenceye sonra beni kızıyla kıyaslayınca şartel atmıştı bende tabi beni sinir etmiştiya bir anda ogün aklıma geldi k.bakma bu anlatıverdim. sağol bilgi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?