hımmmm bı deneyelım bakalım ya zaten hepsı kutularındaydı aksam cıkardık hepsını dolaba koydum olece 15 dakıkalık programda yıasam yeter dımı yıpranmasınıda ıstemıyorum :)
Narin programında yıkıcakmışsın canım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımmmm bı deneyelım bakalım ya zaten hepsı kutularındaydı aksam cıkardık hepsını dolaba koydum olece 15 dakıkalık programda yıasam yeter dımı yıpranmasınıda ıstemıyorum :)
Sağol canım. Bende.
Canım özel mesaj olarak adını soyadını ya da profilinin linkini at bana ekliyim seni.![]()
Narin programında yıkıcakmışsın canım.![]()
sagol canım makınada bebk programıda varda 2 st yıkıyor ıkı st yıkansa bunlar eskı gbı olur ayaol onları sonra kırlendıkce artık bakalım sımdı yıkıyorum 15 dak da sonucu soylerım
günaydın kızlar nasılsınız
canm bazen bendede oluyo eşim geline akşam işten ağlamaya başlıyorum. bütün gün evde tek başımayım stres oluyorum herhalde hormonlarında etkisi var tabi. şu günler hayırlısıyla geçsede bebişlerimizle ilgilensek artık ya![]()
kızlar doğumdan sonra göbüşümüzün olmaması için eskiler bele çarşaf sararlarmış doğum yapış annişler faydasını gördünüz mü?
evet canim benim annem de anneannem de hep oyle yapmislar, normal dogum yaparsak korse de giyeriz hemen![]()
sagol canım makınada bebk programıda varda 2 st yıkıyor ıkı st yıkansa bunlar eskı gbı olur ayaol onları sonra kırlendıkce artık bakalım sımdı yıkıyorum 15 dak da sonucu soylerım
özelden mesaj atamıyorum size mesaj sayısıyla alakalı bir durum sanırım benide eklermisiniz gruba emel erarslan ismim teşekkür ederim şimdiden..
yaaa beni dee ekleyiiin face grubunaaa((
korse ince kalır, yeterince sıkıştırmaz diyorlar. kullanan var mı bildiğiniz, memnun kalan?
ya kızlar ben hala park yatağın içine yatak konusunda bi karara varamadım.Araştırdıkça kaafam karıştı lütfen bana yardımcı olun alayım şu yatağı artık.Ortopedik yatakmı visco yatakmı yün yatakmı
kızlar lohusa pıjamamı yıkadım kurudu sımdı ınsallah bebısın kıyafetlerını yıkıycam dalın almıstım ama sankı guzel kokmuyor gıbı az bır ymusatıcı koysammı acaba yumusatırmıkı dalın tek basına
Merhaba benim kuz3nim dogum yapti sezeryandi 4.gününde kv si sardırmıs acayip ise yaradi cocuk 40 gülüktü kuzenimde cok az bir göbek kalmisti .Ama tabi nekadar dogru bilemem dikislere birsey olurmu herkezin bünyesi farkli yanlis1 bilgi vermek istemem doktorada soristersen şimdiden incecik bel dümdüz bir göbek diliyorum herkeze :)
Cok azicik koymayi düsünüyorum ben.Ne güzel kafana göre yikican camasirlarj bizim evde törenle yikancak camasirlar annane babaanne hala ....... hepsi heves etti bisey demedim bende kirmayim diye ama kafama göre yikayip ütüleyip yerlestirebilirdimde neyse artik önümüzdeki hafta yapcaz bu isleri yavastaana cntada hazirlarim artik
gunaydın kızlar nehabersiniz biz iyiyiz çok şükür
pijamam vardı hurçta lohusalıkta giymek için çıkardım sandık lekesi olmuş kızlar sarı bir leke
nasıl çıkarabilirim bir fikri olan varmı ?
hmm sezaryende nasıl olur bilemedim. cidden orda doktora sormak lazım. çünkü benim de arkadaşımı bir sardılar ki o sarışa dikiş dayanmaz bence.
yıkama ve ütüleme işlerini başkalarına ver, sen de dolabın başına geç canım en olmadı, zevkine göre yerleştirirsin yinehem bi çırpıda bitmiş de olur. iyi yönünde n bak
![]()
Bebek programı varsa onda yıka canım. Yıpranmaması için bi ayarı vardır onun muhakkak.
Birine arkadaşlık isteği gönderdim canım ama umarım sana göndermişimdir. Bahar Güneş ben
Teşekkür ederim bana göndermişsin gruba üye oldum mu? ben şimdi?
Bebek programı varsa onda yıka canım. Yıpranmaması için bi ayarı vardır onun muhakkak.
Birine arkadaşlık isteği gönderdim canım ama umarım sana göndermişimdir. Bahar Güneş ben
Teşekkür ederim bana göndermişsin gruba üye oldum mu? ben şimdi?
AZ ÖNCE EMİN OLMADIĞIMDAN EKLEMEDİM CANIM. ŞİMDİ EKLENDİN![]()