sağol canım sen nasılsın?
iyiyim ben de canım sağol.
Tuzlu olarak bir hellimli kek yaptım. hatta fırındaydı, çıkarmam gerekiyordu. buraya yazarken aklıma geldi

allahtan zamanında yetiştim

aslında onu sabaha diye düşündüm kalacak arkadaşlarım da. sabah pek kahvaltı yapmaya fırsatımız olmayacak. bak kolay bir şey bu kek. eğer kolay bir şey arıyorsan tavsiye ederim.
tatlı olarak yalancı profiterol yapayım dedim. evde en zor bulunan malzemesi tuzsuz etimek ya da kedidili. ben de ikisi de var. kremşanti vardı evde son kullanma tarihi geçmiş

markete de çıkamadım tekrardan. yemekleri de zaten yarın işten gelince yaparım diyordum. ama tatlının olmayışı moralimi bozdu. başkada bir şey gelmemişti aklıma ama tavuk göğsü iyi fikirmiş. yapabilirim onu. sağol canım.
yemek için de salata zaten olur. dalyan köfte yapayım diyorum. yanına kadayıf böreği yapacağım (bak bu da çok kolay

). gelecek arkadaşlardan birine daha önceden söz vermiştim

bir de annem karışık kızartmalar hazırlayıp konserve yapmıştı bir kavanoz onlardan açarım diyorum yeter herhalde.
ne kadar güzel ya evinde aşure pişecek işte. ben de yapmak istiyorum ama hiç tecrübem yok. eşim de bilmiyorsun şimdi ziyan etme malzemeleri diyor. ama çok da istiyorum yapmak. ay sonunda annem gelecek. hala yapılabiliyor olacak mı aşure o zaman? sanırım anneminkinin lezzetine alışmışım eşimin anneannesi yapmış, hiç beğenmedim

bir akrabanınkini daha yedim. o da benim bildiğim aşurelerden değil. ben anneminkini istiyorum

bir de annenin öyle bir günde yanında olması çok güzel. büyük yardımcı gerçekten. sen de kendini çok yorma o gün.
benim arkadaşım sardı canım. sıkı sıkıya hem de böyle zor nefes alıyordu. zaten çok kilo almamıştı ama hemen gitti o doğumdan sonraki göbeği. normal doğumdu tabii.