Ben Avrupada yasiyorum ve inanin bana kürtaj yaptirmak okadar zorki yaklasik 3000 ya kadar hem öde hemde doktorlardan cinayet gibi tepki aliyosun bu bitek Türkiye de degilki Avrupa coguuuuuuuuu konuda TürkiYeden geride bakmayin nankör millete sizAllah aşkına polis şikayet üzerine gelir. Toplumu rahatsız edici hareketleriniz yoksa geri gider. Birlikte nikahsız yaşıyorsunuz diye hapse atacak hali yok.
Çocuk sayısı kanunla mı getirilmiş? Anlayamadım ben?
Belli bir aya kadar aldırabiliyorsunuz toptan yasak değil ki kürtaj. Avrupa da da bir çok yerde bu kanun var zaten.
izledim derken yani görev mi aldınız pek anlayamdım ben :44::44::44:
yani o oy pusulaları ysk tarafından da kontrol edilip sisteme geçer diye düşünüyorum.o yazanlarda genel olarak kimin kaç oy aldığını karşılaştırma fln yaparlar diye düşünüyorum yani bi tutarsızlık fln olmasın diye.
iletmeden önce bulunduğu yerde tutanaklı sayılıyormuş...
bi eksiklik bi sorun bi itiraz vs olursa sayılırmış...
yani öyle sandıkları açıp bir iki üç dört hadiii yazın kağıda kağıdı da iletin merkeze değil yani.... tutanaklıymış yani...
İnsanlara ben beraber yaşadığım için şikayet etme hakkını veren kim? Ne münasebet, istersem ömür boyu nikahsız yaşarım, onlara ne?
o zaman okullarda niye oylar açılıyor sayım yapılıyor?
Üsluptan ötürü kib yaptım zira sonuçlar açıklanmaya başladığından beri akp vekillerde bu üslupta konuştular ego tatmini yapanlar kimler düşünmek gerek ?
Yok yaa saat 17 de gittim oy attigim sandiga orda halka acik sayiliyor ya oylar
Oturdum ben de onlar saydikca yazdim
Hic izlemediniz mi oy sayilmasini
Gorev almadim yani
Tsk da tekrar sayiliyormus umarim cuvallara ekleme cikarilma yapilmiyodur
Ne alaka ya ?
Oy kullanmasaydınız bugün madem.
Yok yaa saat 17 de gittim oy attigim sandiga orda halka acik sayiliyor ya oylar
Oturdum ben de onlar saydikca yazdim
Hic izlemediniz mi oy sayilmasini
Gorev almadim yani
Tsk da tekrar sayiliyormus umarim cuvallara ekleme cikarilma yapilmiyodur
Üsluptan ötürü kib yaptım zira sonuçlar açıklanmaya başladığından beri akp vekillerde bu üslupta konuştular ego tatmini yapanlar kimler düşünmek gerek ?
Ya o degil de Kılıçdaroğlu yarin gidip Merkel e secimleri sikayet etmesinn :))
sarıgüle yer açıyorlar, değilse şimdiye kadarki 7 seçimde de istifa ederdi.
hele bi önceki seçimdi galiba, kazanamazsam istifa edicem gibi bişeyler söylemişti seçim sonrası konu açılınca lafın gelişi söyledim, şaka yaptım mı ne öyle bişeyler dedi.
İmkansız daha iki gün önce maaş bordrosunu istedim hatta bu yüzden tartıştık bunca para nereye gidiyor diye inanmamak gafletinde bulundum. 1700 lira alıyor eşim üstelik de nereden baksanız şu an 19 yıllık öğretmen
Bereket özel iş yerimiz de var. yoksa 1700 lirayla geçinebilir miydik? imkansız gibi bir şey
Linka güldürdün beni
Daha ne saçmalıklar okuyacağımı kestiremiyorum...
Bu arada Atatürk'ün doladığınız o dilinizden çıkarın mümkünse.
Millete sözde Atatürkçüler diyenlere, biri de çıkıp "sözde müslüman" diye karşılık verse kıyameti koparırsınız.
Ankara çok fena karışmış bazı okullar silahlılar tarafından çevrilmiş oyların çıkartılmasına izin verilmiyormuş:26:
Ben mesela şu an sözlümle aynı evde kalıyorum. Komşularımdan biri şikayet etse polis gelecek mi gelecek niye çünkü kızlı-erkekli aynı evde kalınmayacak diyenler var bu ülkede. Bu mudur özgürlük?
Kaç çocuk doğuracağıma, hamile kaldığımda aldırıp aldırmama kararıma bile karışılıyor. Bu mudur özgürlük?
tutanaklı açılıyormuş işte.....iletildikten sonra itiraz sorun vs olursa tekrar sayılıyormuş...
görevliler kafasına göre sayıp bildirmiyor yani...herşey tutanak altında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?