2014 Seçim Sonuçları


bence çiftliklerini kurmaktan çok öteye geçtiler kendi devletlerini kurdular yakında akp zihniyeti taşımayanları da sınır dışı etmeleri yakındır şaşırmayalım ayrıca o kadar yolsuzluk özgürlüğe sınırlama getirendoğru düzgün geçinemeyen insanlar nasıl oluyorda akp ye oy veriyor anlamıyorum.yok yaa bunlar normal değil bence.eskisinden daha çok oy almaları mümkün değil.
 
Yolcum, aynen burda hersey kayıtlı ve boşver sen. Bazen muhatap olmamak lazım.

ama insanın sinirlerini bozuyorlar. elinden geleni, ardına koymasın. tabirlerden bihaber insanların burada dayılanmalarını çekmek zorunda değilim. burada da kayıtlı, Allah da kaydediyor bunları. dinsizin hakkından imansız gelir. kendi çaplarında eğlensinler..
 
Kızlar hepinize iyi geceler, illerinde destekledikleri kişi almışsa tebrik ediyorum bir bir, sevgiler
 
kafandan seçim sonucu yayınlıyosun demedik sana yanlı yayının haberını yayınlıyosun dedık zaten taraflı birinin siyaset topiğine editör olması baştan hataydı

Size göre hangisi yansız? Söyleyinde ondan yayın yapılsın o zaman.
Ayrıca Ausencia'nın siyasi görüşü "tarafsız" diye nitelendirdiklerinizden daha tarafsızdır. Tanımadığınızı varsayıyorum
 

ay aynen ya ben şu an bu yüzden işsizim akp de tanıdık olsa kpss ye girerdim ki direk belediyeye girerdim.en iyisi her dönem mevcut sistem değişecek ki hiç kimse kendi adamı sokamasaın.hem belki diğer partilerde kazanmak için daha çok çalışırlar.
 
ankarayı bilmiyorum da yılmaz hoca hakediyo gerçekten o almazsa üzülürdüm

Bende çok üzülürdüm çünkü burada yaşıyorum evlenip buraya geldim 6.5 senedir buradayım ve çok rahatım en basiti evimin önünden tramvay geçiyor eşim evde olmadğı zamanlarda haftasonları kendş başıma çıkmak istediğimde biniyorum tramvaya çarşıdayım hemencecik. Çarşı çok rahat herşey bir yerde. Cafeler filan öğrenci şehri ne de olsa iki üniversite var. Parklar var gez dolaş yürü çocuklarını eğlendir. Müzeler, sergiler, tiyatrolar. En güzeli de arkadşaımla görüşüyorum mesela yazıın 9-10 evime gelsem akşam kimse yan gözle bakmaz herkes sokaklarda.
 
İki lafından biri Allah bari azıcık sen kork Allahtan.Sen anladın.Hadi iyi geceler sana.
 
erdoğan konmaz bence bu saatten sonra
gül adaylığı koyar bence

Gül çok bunalmışa benziyo yaww. bazen sürem dolsa da gitsem diye düşünüyomuş gibime geliyo. çok arada bıraktılar adamcağızı. belki süpriz bir aday çıkarırlar. ama karşısına çıkacak kişi Akşener olmasın yahu. akıllansılnlar artık biraz. bunlar ya siyaseti bilmiyor, ya ciddiye almıyorlar. Chp Akşeneri desteklerse çok gülerim. daha düne kadar Chp nin avukatlığını yaptıkları bir komutan ın Akşenere neler dedğini biliyoruz. bu kadar kendileri ile zıtlaşmamlılar bence.
bunu yazmak icin girmistim desem...
ah benim ağzım neler diyor.

 
Siyasetin olmadigi bir yerde yasamak istiyorum
Akp ile cemaat savasindan bıktım

bende bende
ama bu bi tek akp ile cemaatin savaşı değil şu an tüm türkiyenin savaşı bu.herkes başkaldırdı doğudakiler batıdakiler güneydekiler kuzeydekiler
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…