cehape zihniyeti gibi.
yani nasıl oluyor bu zihniyetler :))
akp ile chp zihniyeti evlensede orta yolu bulsalar barii :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cehape zihniyeti gibi.
cehape zihniyeti gibi.
Size göre hangisi yansız? Söyleyinde ondan yayın yapılsın o zaman.
Ayrıca Ausencia'nın siyasi görüşü "tarafsız" diye nitelendirdiklerinizden daha tarafsızdır. Tanımadığınızı varsayıyorum
Ayrıca Ausencia'nın siyasi görüşü "tarafsız" diye nitelendirdiklerinizden daha tarafsızdır. Tanımadığınızı varsayıyorum
İki lafından biri Allah bari azıcık sen kork Allahtan.Sen anladın.Hadi iyi geceler sana.
An itibariyle saat telefonuma göre 23:40,bilgisayarıma göre 23:53,duvar saatime göre 22:50,AA'ya göre 03:10,CHA'ya göre 07:30.
Eşimle farklı partilere oy verdik. Bi anlaşmazlığımiz yok cok şükür buradaki sorun bi taraf koyun vs diyerek hakaret ediyor digeri de aciyorum gülüyoruz hallerinize vs diyerek aklı sıra dalga geçiyorlar. Acaba dedim futbol maçı mi izliyoruz.?
bence bugünün en meşhur sözü "manüpülasyon" idi. dikkat ü ile
ha bir de "pensilvanya" var
biz vermesek nolcak bu kadar şeyi gören millet hala inatla gidip akp diyorsa daha bir şey demiyorum ya umut kalmamış bazı kesimlerden demek ki
ah aha ha o rüyaya erişim mahkeme kararıyla engelenmmiş : ))))
Çocuklarıda MHP zihniyeti olur herhalde
Manüoilasyon lafından gına geldi yaw
abla sizi nasıl akp aldı yaa ben mhp alır gene diyodum şok oldum