onlar belediyeler için filan geçerli olabilir
hatta sırf belediye için oy verenler var
ben bütün parti taraftarlarından duydum bunu
o alsın belki belediyeye gireriz mantığındalar maalesef
Bu dediğiniz belki doğru olabilir ama sorumun cevabı bu değil, neden bu oranları gördü demiyorum nasıl oluyor da genele vurulunca bu kadar orantısızlık oldu onu anlamaya çalışıyorum ayrıca mhp nin chp nin desteği olmadan bu kadar da aciz bir parti olduğunu da düşünmüyorum. Bahçelinin yerine daha yeterli bir lider gelse işlerin çok değişeceğine inanıyorum.
Med bırak valla bunlar insanı aptal yerine koymaya çalışıyorlar.Cumhuriyet tarihi dersi alırken özellikle Atatürk Dönemidir işlenilen derste.Kıvıracak yer bulamadılar laflarının arkasında duramıyorlar bile.Tarihte Cumhuriyet dönemi "Atatürk dönemi" ni tanımlarken kullanılır. Yani Cumhuriyetin kurulduğu ilk yıllardan bahsedilirken "cumhuriyet dönemi" denir.
Bunu tarihçi olmayanlar da bilir aslında.
[sıze=3]Eki Görüntüle 1045087 Eki Görüntüle 1045088
atatürkün dediği gibi cebren ve hile ile ...................................................................................................[/sıze]
%47,4 Akp
%27,6 chp
evet olabilir ama belediye için ona oy veren bütün seçimler için de ona verirzaten bütün işleri öyle yönetiyorlar ya ben ona şaşırıyorum bence herkes kendi çıkarını düşünüyo.yani akp ye oy verenlerin onu desteklediğini fikirlerin uyuşmadığını düşünüyorum tek nedeni belki bizim işimiz görürler düşüncesi.bizi bu hale getirende bu zaten.
Bu dediğiniz belki doğru olabilir ama sorumun cevabı bu değil, neden bu oranları gördü demiyorum nasıl oluyor da genele vurulunca bu kadar orantısızlık oldu onu anlamaya çalışıyorum ayrıca mhp nin chp nin desteği olmadan bu kadar da aciz bir parti olduğunu da düşünmüyorum. Bahçelinin yerine daha yeterli bir lider gelse işlerin çok değişeceğine inanıyorum.
o değil de BDP ne olacak ya Gülten Kışanak Kürdistan seçimi tamamlandı gibi bir şey söylemiş:26:
Sagolasin Medcezir.. Ben de bunlar nereye kayboldu diyordumm... Gerci bugun fazla katilamayacagim bu guzel muhabbetlere... Ise gitme saatim geliyor, hazirlanmam lazim..
Bir İstanbul ile Ankara mı?
Türkiye'nin nüfus oranlarından haberiniz mi yok acaba?
5 seçmenden biri İstanbul'da oy kullanıyor. Ankara koca şehir. 2 büyükşehir.
Altında ne arıyorsunuz anlayamadım:44:
Ahahahhah Allah im sana geliyorum:)))
Sonuclar aciklanmadan Dogu da bir ilde AKP büyük süpriz yapti demisim ama isim vermemisim hihhhhh eger biliyorsam isim verseymisim hihhhh simdi AKP nin süpriz yaptigi ilin adini söylermisim benim dedigim buydu dermisim hihhhh:)))))
Rabbim sen nelere kadirsin Allah immmm:))))
Offf eee bugünde bitti netcekkk sincii öfffff oturaq bari nörek:))))))) zizzzzt ziiitttttt error error sistem uyusmazligi sistem uyusmazligi:))))))))))))))
Avukatlk etms gibi olmayim ama soylemeden edemicem.tarihcisinz guyya cumhuriyet doneminin ne oldgunu secim heyecaniyla unuttunz herhal.1923~günümüz. .arkadas cumhuriyet tarihinden bugune demek istedi.ama dedgm gibi hirs size ofke kontrolunuzu yitirmenze neden olmus.bu kadar tehditvari konusmanz cok komik olmuş kendnizi gosterme cabasi mi ne bilemedm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?