- 4 Aralık 2013
- 2.414
- 309
- 198
- 34
bizimkiler neye göre vermiş bilmem
antalya ve ankaradaki akrabalar chpye vermiş
istanbuldakiler akpye vermiş
kayseri ve maraştakiler de akp mhp karışık vermiş
biraz da adaya göre vermişler gibi geldi bana
bilemiyorum
ama memurlukla ne ilgisi varki
kim gelse o maaş ödenecek zaten
Böyle bir ima yapmamıştır bence. Zaten Atatürk Cumhuriyet dönemi başbakanı bile değil. Açıkçası iftira atmak olmasın diye isim veremiyorum ama bazı dönemlerde bazı başbakanlar için çaldı çırptı denilmişti bence onları kastetmiştir.
Benim anlayamadığım bi çok ilde mhp de oy patlaması yaşanmış chp yi sollamış olmasına rağmen genele vurulduğunda chp nin çok altında kalmış görünüyor bu işte bi gariplik var
Benim anlayamadığım bi çok ilde mhp de oy patlaması yaşanmış chp yi sollamış olmasına rağmen genele vurulduğunda chp nin çok altında kalmış görünüyor bu işte bi gariplik var
birileri paraları bizde burda birbirimizi yemeye devam ediyoruz
karın tokluğuna gidip oy veriyoruz hay maşallah halimize
onlar yesin biz kokusuna ekmek banarız diyerek hem de
ne bol gönüllü insanlarmışız rızkımızı zengine hibe etmeye koştuk...
Cok yaniliyorsunuz Mune, Baykal ile karsi karsiya geldiginde evet Baykal i gönderip Sarigül ü yerine getirmek vardi ama son zamanlarda CHP nin genelbaska degisikligi yapmak gibi bir düsüncesi yoktu..
Kilicdaroglu nun bu son secimde diger partilerden transfer adaylar almasi CHP icinde muhalif bir görüs olusturdu hemde oldukca büyük cocunlukta..
Akabinde cemaatle yakinlik kurmasi iyice körükledi..
Sarigül düsüncesi Kilicdaroglu taraftarlarinin secimi olacak ama muhalifler Sarigülü de istemeyecek..
Zira muhalifler zaten Sarigül ün Istanbul adayliginida istememisti..
Bekleyip görün...Ayrica bunlar benim secimden önce, olasi secim sonuclarina göre yaptigim arastirmalardan edindigim intibadir..
evet hangi il de kim daha çok çalışıyorsa ona göre vermişler gibi geldi bana da.ya memurlar genelde öyle düşünüyor türkiyeyi kalkındırıyorlar eğer onlar olmasa maaşımıza bu kadar zam alamayız bu kadar iyi olmaz fln diyorlar gibi geliyo bana.annem halk eğitime kursa gidiyo hocası biraz taraf tutuyormuş.sanki onlardan olmazsa işine son vereceklermiş gibi konuşuyomuş.
Ben tarihçiyim kıvırma bana Cumhuriyet dönemi hangi dönemdir bilirim.Sen özür dilemezsen seni şikayet edeceğim gerçekten hadi bakalım gül sen gül.
İstanbul ve Ankara'dan dolayı olmasın.
Kastamonuyu mhp almış galiba
onlar belediyeler için filan geçerli olabilir
hatta sırf belediye için oy verenler var
ben bütün parti taraftarlarından duydum bunu
o alsın belki belediyeye gireriz mantığındalar maalesef
Facede CHP'li arkadaşlarım da AKP'li arkadaşlarım da İstanbul bizim diye kutlama yapıyorlar. Cidden kafam karıştı :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?