2014 Seçim Sonuçları


bırak mercani. hırsını bana saldırarak almaya çalışıyor. hiç bilmeyen biri bile google a cumhuriyet dönemi ne demek yazsa benim dediğimi bulur. şu günde şu attığı iftirayı ben allaha havale ettim.
 

Yolcum, aynen burda hersey kayıtlı ve boşver sen. Bazen muhatap olmamak lazım.
 

tayyip orayıda doldurur üzülme adam çalıyo herşeyi chp yide çalabilir
 
Burada yapılan ima ve kastedilenler bellidir.Allahtan korkusu yok kişinin ya bu nasıl bir ithamdır sen kime hırsız diyorsun o dönemlerden bugüne nasıl gelindi!Eğer farklı bir dönem kastedilseydi sizin dediğiniz gibi belirtilirdi özellikle.Belirtilmeden Cumhuriyet dönemi deniliyorsa burada kastedilen dönem bellidir.
 

Bilinç önemli,her kesim için.Neyi savunduğunu bileceksin.

Yengem alaycı bir şekilde ''Recep'e mi versek ?''deyince ''Recep hangi partiden ?''demiş insan benim kuzenim.Kaldı ki tarihini bilmenin partisi olmamalı.
 
bana yalancı dediniz çok darıldım size
her ikş tarafta yapıyor bunu ve insan dayanamıyor gerçekten,
sanal alemde de sinir olunabiliyormuş ya bir yaşıma daha girdim valla

Kırdıysam kusura bakmayın ama olmayan bi şeyi nasıl satsin demenize de ben cok kırıldım. Bu ülkede satılan onca şey belgeli kayitliyken nasil inkâr edilir?
 
bizim bütün aile farklı partilere oy vermiş
akp de var chp de mhp de
sonuçlar da geçen seçime göre aynı oldu sanki

evet bende fark ettim bana göre devlet kurumunda çalışan insanlar akp ye oy veriyorlar maaşımızı onlar ödüyo diye ve tabiki kendi büyük büyük büyük çevresindeki insanlar da öyle.millet yapılan yolsuzluklara tapelere bakmıyor.bizi kim daha iyi yönetir diye bakıyor.çalıyor ama işte yapıyor diyorlar.ama ilerisini hiç düşünmüyorlar.olan da bize oluyo
 

İşte İzmir'de rahat gezemiyorsan sorunu kendinde ara. Bir sürü başörtülü, kara çarşaflı insan var. Gayet rahat geziyorlar. Bende kısa kollu giyiyorum diye bazı durumlarla karşılaşıyorum bazı yerlerde, ama ben kalkıp bu durumu o ile mal etmiyorsan, sende edemezsin kusura bakma.
 

sen de kendi mesajına bakarsan neden söylediğimi anlarsın. ağza alınmayacak hakaretler ettin. halbuki düzgün bir şekiilde anlatabilirdin. o zaman ben, demek ki bu insanları yanlış tanımışım derdim. ama bir olup her zaman yapılanı, ezmeyi tercih ettin.
şu sitede tartışsam bile arkasından helallik isteyen biriyim. bir de seninle yazışmışlığımız vardı. bu kadar sert bir muameleyi haketmedim..
 
Sinop chp
Vay be Batı Karadenizden oylar değişik geldi Zonguldakta da chp öndeydi en son.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…