- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.239
- 598
o da dönmek istiyo bence
pişman oldu sanki istifa ettiğine
ben onu da sevmezdim ama kılıçdaroğluna göre daha bi ağırlığı vardı
Herkes kalbinin ekmeğini yermiş alaraey,o yüzden Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.Arkadaş da bana beddua etmiş ama istesem bütün mülakatlarda kapılar açılır bana,çünkü Arınç dedemin yıllarca komşuluk yaptığı adam.Bir Ankara'ya gidip referans istemeye bakar iş,ama ben korkarım Allah'tan,rızkımı o verir,kimseye tamah etmek istemem...
Allah hakkımızda hayırlısını versin.Güzel günler görelim.
Bizim eskişehirde elektirikler gitti, sandık açalınmaya kalkıldı vs. ama yine de son durumu bilmiyorum belediye başkanlığı ile ilçeler akp olan tepebaşı belediyesi chp ye geçti. Bulunduğum şehirde istediğimiz oluyor. Ama yarını hiç güzel görmüyorum sanırım haber dinleyemeceğim daha şimdiden başbakanın bakanları ona buna laf atmaya başladı gövde gösterisi filan başbakan neler diyecek hiç bilemiyorum hoş değil yanii.
Sende İzmir'e ve İzmir'lilere iftira atma. Kimsenin rahatsız edildiğini duymadım, görmedim. Acaba sorun sende olabilir mi? Hani çok aşırı kapanmışsın da biraz hafifletmek istiyormuşsun ya sen. Bunla bağlantılı olabilir bak, İzmir'de kendini rahatsız hissetmen. Kendi kompleksindenSeçim senin, tercih senin. Kendi tercihlerinizin pişmanlığını illere yansıtmayın.
İftira?????Sen değil misin Cumhuriyet Dönemi daha çok çalmışlardır diyen.Lafının eri ol azıcık.Öbür tarafı karıştırma hiç karıştıracaksan illa iftirayı atan insanlara hırsız diye sensin.Onu sen düşün.Sana mahkeme yolları yarın açılır hadi otur bunu düşün hayırlı olsun şimdiden.Mesajın geçmiş sayfalarda gün gibi ortada ben fesatmışım değilmişim hadi bakalım.Cumhuriyet döneminden kastın neyse onu yaz ama yapamazsın iyicene batırdın.Kimi kastettin bunlardan daha fazla çalmışlardır derken hadi yaz.
Eşimle farklı partilere oy verdik. Bi anlaşmazlığımiz yok cok şükür buradaki sorun bi taraf koyun vs diyerek hakaret ediyor digeri de aciyorum gülüyoruz hallerinize vs diyerek aklı sıra dalga geçiyorlar. Acaba dedim futbol maçı mi izliyoruz.?
evet senin ki nasıl seçimse benim ki de seçim. o zaman öyle olmak istiyordum, şimdi böyle.. bu kimseyi ilgilendirmemeli.. seçimlerimden, kararlarımdan dolayı kimse beni yargılayamaz..
o benim izmir hakkındaki izlenimimdi. kimseye iftira atmadım. iftirayı allahtan kormazlar atar. netseki burada herşey kayıtlı..
sanal alemde edilen beddua tutsaydı ohooo sık sık beddua alan biri var biliyorsunuz o şu an yanmıştı
tebrik ederim sizi helal olsun torpil hoş bişey değil
alnın teri her zaman başkadır.
bu yolda yürüyen herkese başarılar diliyorum...
Üzerinize alınmayın,bilinçsiz insanlar her kesimde var.
Kuzenim sorsanız CHP'li ama,Atatürk ilkelerini say deseniz sayamaz bile.
yanarım yanarım antalya'ya yanarım..
bikiniyle denize girmek yasak falan derlerse hiç şaşırmam
Al benden de o kadar.ne halleri varsa görsünler. pehh. zimbabweye yerleşeceğim bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?