Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eskişehir de sandık çalındığı söylentisi var:26:eskişehirdeki durum nedir arkadaşlar ya
korktum açıkcası bi oyun olur son anda diye :26:
Herkes birbirine yalancı diyor
Bu nasıl secim arkadas
Secim mi savas mı belli değil
Herkes zafer ilan ediyor
2009 da k. Kılıçtaroğlu kazandık demiş ist. Kutlama yapmışlar sonra oturmuşlar aşağıya![]()
Biraz araştırırsan birçok ülkede içki satışı o saatlere yakın yasak. Ayrıca yasak olmasa ne olucak ? Ay saat 10dan sonra hergün içkimi içiyorsun ? Sen mahallede oturmuyorsun dur kesin ama benim kapımda 5 senedir serseriler eksik olmazdı pislik insanlar için kapımıza penceremizin önüne o sarhoş kafa ile işediler camlarımız kırıldı cam şişeleri süpürdük her sabah biz .. Akşam 8den sonra köşede oturup içerlerdi biz markete çıkamazdık ki ben izmirliyim !
Bak çalıp çırpma yer yemez o konuda emin değilim ama ülkeye öyle şeyler kattıki bir listesi var 1 sayfasına 1 günün yetmez bulursam paylaşacağım.![]()
Biraz araştırırsan birçok ülkede içki satışı o saatlere yakın yasak. Ayrıca yasak olmasa ne olucak ? Ay saat 10dan sonra hergün içkimi içiyorsun ? Sen mahallede oturmuyorsun dur kesin ama benim kapımda 5 senedir serseriler eksik olmazdı pislik insanlar için kapımıza penceremizin önüne o sarhoş kafa ile işediler camlarımız kırıldı cam şişeleri süpürdük her sabah biz .. Akşam 8den sonra köşede oturup içerlerdi biz markete çıkamazdık ki ben izmirliyim !
Bak çalıp çırpma yer yemez o konuda emin değilim ama ülkeye öyle şeyler kattıki bir listesi var 1 sayfasına 1 günün yetmez bulursam paylaşacağım.![]()
Gerçekten anlamadın mı?bu ne alaka anlamadım.
Eskişehir de sandık çalındığı söylentisi var:26:
Yahu demiyorlar mı başörtümüz yüzünden horlandık, kötü muamele gördük, şöyle ezildik böyle zorlandık, sonra bazıları da şöyle devam etmiyor mu, oh olsun bize bunları yaşattılar ama şimdi AKP oyları aldı götürdü. Bundan sonra bizi edemeyecekler kafası işte.
Ayrıca sayduğu neyin sağduyusu Allah aşkına.
Ses kayıtları çıkar, taraflar kabul etse bile rte aşıkları iftira bunlar der. Hiçbirinden yararlanmadan halk yapılan hizmetleri sayar yok milyonluk cephe kaplama yok hayatında istanbula gitmemiş kişinin üçüncü köprü savunması yok dış borçlarımız ülkenin ekonomisi hakkında zerre bilgisi olmayanların imf ye borcumuz kalmadı zırvaları.
Geçktn insaf ediyorum bu neyin bilinci. Bir de sorayım, samimi olun, AKP seçmeninin yüzde kaçı dönn dolaplardan, ekonomiden, siyasetten haberdar? Kaçı başbakanın tv deki konuşmaları cümleleri haricinde bir cümle kuruyor?
Evet canım gaaaayet aklı başında insanlar.
Ne kadar guvenilir degil mi? Ne kadar huzurlu yaşıyoruz ülkemizde.
bu elektirik kesildi oylar çalınıyor muhabbeti bana komik geliyor açıkçası.
sandıkların başında her partiden adamlar yok mu, bu adamlar ne iş yapıyor, uyuyor mu?
Vallaha nasıl müslümanız nasıl bir ülkeysek içki saati kısıtlandı herkeeess içki içer oldu saat 10dan sonra !Pardonda içipte evinizin önünde bunu yapanlar saat 10 dan önce de alkol alıp bunu yaparlar şikayet edersin böyle kişiler var diye genellemenin mantığı nedir. Olamaz mı o saatte içki alıp içemez miyiz zaten yazık hava geç kararıyor saat 10 birşey değil yani ayrıca sokaklara konulan masaları var restoranların onları da yasakladırlar neden? Valla siz yazın neler kattıklarını biz de neler götürdüklerini yazalım nitekim 12 seneden bahsediyoruz neler olurdu neler. Yol, köprü metro ayağına özgürlüklerimiz elden gidiyor, oy vermiyoruz diye yapılmayan kalmıyor, kızlı erkekli evde kalanları ihbar etmekten, gençlerimizi öldüren polislere emri ben verdim demeye, gözleri ile görmediği halde bir çocuğa iftira atmaya, bir çocupunu kaybeden anneyi milleti yuhalatmaya, gözü çıkan, beyni işlevini yitiren ölen çocuklar ama ne önemi var yol köprü yaptı ya yeter de artar bile dimi. Tabii. Nasılda teröristti o insanlar ne acıklı ki gerçek teröristler pkk bayrakları açabiliyorlar apo posterleri asabiliyorlar ama polis yok ortada.