evet bu mesajıma ek yapayım ...
az evvel izledim bir kanalda .. yapılacak şuymuş ; chp önde gösterilecek . (cihan haber ) saysinde ,sonrada şeçimleri gerçek sonuçları ortaya çıkınca .. yok efendim şeçimde hile yapıldı diye halki ayaklandıracaklarmış
ivet duzlu fıstıksız yapamam polemik falan
Eskişehir'de birçok yerde elektrikler kesilmiş karşı tarafa bakıyorum kapkaranlık henüz burada birşey yok ama çağrı yapılıyor sandık gözetmenleri açtırmasınlar diye. Kağıtların iyi şekilde görüleceği fenerler bekleniyor. Çok acayip işler dönüyor şu an.
Sandıkların açılması bitti mi ki sandıklar terkedilmeye başlansın?
Her kanal farklı bir sonuç iletiyor..Arada %10 luk bir fark varken, elbette uyarı yapacaklar sandıkları terketmeyin diye.
Her sandığın başına kendini falan mı klonladın ki sandıkların terkedilip terkedilmediğinden bu kadar eminsin?
haydi chp mhp ...........insallah akp nin oylarını düsürcez
ankarayı alsak süper olcak bide istanbulu alalım insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Haklısınnn :) kafa yapısı değismediği sürece zor)
İzmir köye dönüstüğü zaman kafanızı duvarlara vurcaksnzz..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
az evvel izledim bir kanalda .. yapılacak şuymuş ; chp önde gösterilecek . (cihan haber ) saysinde ,sonrada şeçimleri gerçek sonuçları ortaya çıkınca .. yok efendim şeçimde hile yapıldı diye halki ayaklandıracaklarmış
insallah Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Her yer köy olur İzmir olamaz. Belediye başkanından bağımsız olarak. İneği bağlasan o makama izmir köy olmaz.
neden her yerde elektrikler kesiliyor,afet mi var:44:
kimse cemaati takmadı. Çünkü bu hareket oldukça iticiydi. ablaları abileri evlere yollayıp chp'ye oy verin demek insanları cemaatten nefret ettirdi bence akp'den değil. Ne alaka yani cemaat ve chp. Cemaat çirkefleşti. Akp mağdur konumuna girdi. Bu halk mağdurdan yana her zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?