- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- 198
valla kızlar çok komiksiniz ya birbirimizi kızdıralım ama kavga etmek niyeki valla ben duzlu fıstığımı aldım geldim geyik polemik yapmaya![]()
polemiği duzlu fıstığınla mı yapcen
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla kızlar çok komiksiniz ya birbirimizi kızdıralım ama kavga etmek niyeki valla ben duzlu fıstığımı aldım geldim geyik polemik yapmaya![]()
haydi chp mhp ...........insallah akp nin oylarını düsürcez
ankarayı alsak süper olcak bide istanbulu alalım insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh![]()
bdp hiç bu kadar atak yapmamıştı, hafızam beni yanıltmıyorsa:26:
bdp hiç bu kadar atak yapmamıştı, hafızam beni yanıltmıyorsa:26:
Yavaş gelin...
Orası biraz zor.
İzmir' le o partinin ismini yanyana görmeniz mümkün olmayacak!
Bu sene seçim temiz geçti .
Herkes gözünü kulağını dört açtı .
Görevliler atmaca gibiydi , bilinçlendirildiler.
Tutanak sayıları çoğaldı . Bu kötü bir şey bir lanse edilse de , haksızlığa göz yumulmadığının en büyük işareti oldu aslında .
Seçim bitti , sandıklar açılmaya başladı . Her şey bu kadar yolunda giderken , sandık görevlileri sandık sonuçlarını tutanaklara takır takır işlerken ve imzalarken ...
Şimdi sandıklar terk edildikten sonra sandıkta hileler oluyor denilmeye başlandı . Bunu hem de başta belki de seçimi aday olduğu ilde kazanacak başkan adayı canlı yayında açıklıyor !
İnsaf , bu sefer gerçekten insaf .Bu manipülasyonlarla siyaset yapılmaz !
Kimse sandıkları işi bitene kadar terk etmez . Sonuçlar temiz , bembeyaz yani , bir çok ilde ak ta diyebiliriz .![]()
NASIL bir öngörü bu .. ama şaşırmıyorum bazı oyyunlar dönüyor ve bunun için şu an alt yapı yapılıyor
ilerleyen saatlerde çok şeyler olcak demedi demeyin![]()
polemiği duzlu fıstığınla mı yapcen![]()
Bu sene seçim temiz geçti .
Herkes gözünü kulağını dört açtı .
Görevliler atmaca gibiydi , bilinçlendirildiler.
Tutanak sayıları çoğaldı . Bu kötü bir şey bir lanse edilse de , haksızlığa göz yumulmadığının en büyük işareti oldu aslında .
Seçim bitti , sandıklar açılmaya başladı . Her şey bu kadar yolunda giderken , sandık görevlileri sandık sonuçlarını tutanaklara takır takır işlerken ve imzalarken ...
Şimdi sandıklar terk edildikten sonra sandıkta hileler oluyor denilmeye başlandı . Bunu hem de başta belki de seçimi aday olduğu ilde kazanacak başkan adayı canlı yayında açıklıyor !
İnsaf , bu sefer gerçekten insaf .Bu manipülasyonlarla siyaset yapılmaz !
Kimse sandıkları işi bitene kadar terk etmez . Sonuçlar temiz , bembeyaz yani , bir çok ilde ak ta diyebiliriz .![]()
İstanbul ve Ankara alınsa güzel olur canım.
Haklısınnn :) kafa yapısı değismediği sürece zor)
İzmir köye dönüstüğü zaman kafanızı duvarlara vurursunuz ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ivet duzlu fıstıksız yapamam polemik falan![]()
kimse kimseyi kırmasa daha iyi olmaz mı
hepimiz bu ülkenin insanıyız düşman değiliz ki
sandıkları kim neden terketsin ki onu anlamadım ben
sonuna kadar beklemiyolar mı görevliler
benim babam geceye kadar anca geliriz dedi mesela
Haklısınnn :) kafa yapısı değismediği sürece zor)
İzmir köye dönüstüğü zaman kafanızı duvarlara vurursunuz ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
HDP MHP yi geçmiş mi?![]()