2014 Seçim Sonuçları

Kanal d de ayni. Sarıgül'ün bu kadar düşük olmasini beklemiyordum:/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu sonuç benim beklediğim gibi aslında, sadece diğer kanallarla neden böyle fark var anlamadım...

hele samanyolu ayrı alem

Akp de degil ki RTE sadece. Adam iyi biliyo isini insanlari kendine inandirmayi baglamayi. Ona bu meydani boş birakanlar yüzünden olan bize oluyor işte.
Kesinlikle doğru.
Güçlü Bir lider yok ki Erdoğan I'n karşısında.

İstanbul çekişmeli

Ben Istanbul u da AKP alır diye bekliyorum depim.
Açıkçası Istanbulda olsam Sarıgül e de oy vermezdim.

cok cekismeli gidiyor... tabi benim foxtan takip ettigim kadarıyla böyle.. baska kanal acıyorum fark almıs basını gitmis falan. hadi ankara, hadi istanbul yaa...

Umarım olur en azından chp için Koltuktaki nin değişmesi gerekir .. Çok fazla sallama konuşuyor gibi geliyor bana ya :26:

SOSYOLOG CANIM .İnsanlar öldükden sonra hesap vereceklerini bildikleri için böyle veriyorlar oylarını görmüyorlar diyorsun ama onlarda belki sana görmüyorlarmı diyor
bana sakın hırsızlık deme . sizlerin verdigi parti hırsızlık yapmıyormu diye sormayım .(bu hırsızlıgı tastiledigim anlamına gelmesin ).

siz işbirliği yaparken bişey yoktu ama hem yapabılır allah allah chp liler dinsiz donsuz mu?

kızlar akp önde sanırım yine bu millet gördüğü bir lokma ekmeğide hak etmiyr

fox u izliyorum ama diğer kanallarla çok farklı anlatıyor
foxa göre istanbulda chp öndeyken
diğer kanallarda ak parti açık ara önde
hangisine inanacağız:26:

acaba üniversite öğrenci sayısı mı çoğaldı ne yaptı

bildiğim kadarıyla toplam 50bin öğrencisi var ben de acaba öğrenciler kaydını oraya mı aldırdılar da böyle oldu diye düşünmeden edemedim

Siber saldırılara uğruyormuş şu an cihan haber ajansı mesela..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…