- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
aynen öyle bakırköyde bir liseden bir çuval oy plakası tespit edilmiş arabayla götürülmüş polise plakayı vermişler sosyal medyada da yayıldı gören bildirsin diye...ama gittiiiiiii oylar![]()
nasıl yaaaaaaaaaaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyle bakırköyde bir liseden bir çuval oy plakası tespit edilmiş arabayla götürülmüş polise plakayı vermişler sosyal medyada da yayıldı gören bildirsin diye...ama gittiiiiiii oylar![]()
İnsanlar sabahtan beri ordan oraya koşuşturuyor yazık günah valla rezillikleri diz boyu![]()
sonra çıkıp hazımsızlıktan çamur attığımızı ileri sürüyorlar sözüm ona herşey tertemiz..
bana bu akşam yaşadıklarımı kim nasıl açıklayabilir olağanüstü bir durum olduğu melihin hala ortalıkta olmamasından belli değilmi çünkü oylarla meşgul...
nasıl yaaaaaaaaaaaaa![]()
sonra çıkıp hazımsızlıktan çamur attığımızı ileri sürüyorlar sözüm ona herşey tertemiz..
bana bu akşam yaşadıklarımı kim nasıl açıklayabilir olağanüstü bir durum olduğu melihin hala ortalıkta olmamasından belli değilmi çünkü oylarla meşgul...
anaaa senin kuşlara noldu sığmadı mıEğer kk benim kuşları almasaydı uçururdum ne güzel ankaraya nöbet tutarlardı
3 kuşum nereye yetişsin yani![]()
anaaa senin kuşlara noldu sığmadı mı![]()
Dediğim gibi olsaydı zaten balkon konuşmasında görürdük onuda![]()
Hee bembeyazmış seçimler, ak-pak mış![]()