Ya resmen hile hurdayla ankarayı alacaklar, allahım aklımı kaçırıcam
Aynı şeyi düşünüyorum.
Oylar niye Çankaya' da tekrar sayılmıyor, niye Keçiören' de?
O kadar manidar ki..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya resmen hile hurdayla ankarayı alacaklar, allahım aklımı kaçırıcam
evet ya bende merakla bekliyorum uykudan gözlerim kendi kendine kapanıyo ama burayı da bırakıp gidemiyorum :18::18::18:
Aynı şeyi düşünüyorum.
Oylar niye Çankaya' da tekrar sayılmıyor, niye Keçiören' de?
O kadar manidar ki..
aman biz 2-3 gibi gittik bundan sonra 4de gidicem bomboş olur biz gittiğimizde yüzde 80 kişi oyunu kullanmıştı en güzeli geç gitmek
Keçiörene sahte oylar taşındığı ve tekrar sayımın bu nedenle talep edildiği iddia ediliyor.mesela akp 100 aldıysa ilk sayımda taşıma oylarla bu kez 150 çıkarabilir ve sosyal medyada MHP liler dahil herkes keçiörene yönlendiriliyor.CHP nin oyuna sahip çıkan MHP liler çok şey ifade ediyor çok...
Üsküdar da oylar tekrar sayılıyormuş
keçiörende oylar yeniden sayılacakmış
Aaaa neden tekrar sayılıyor?
Birde yanlış okumadım değil mi Kadıköy, Beşiktaş, Bakırköy'de henüz oylar sayılmadı mı:44:
Birde yanlış okumadım değil mi Kadıköy, Beşiktaş, Bakırköy'de henüz oylar sayılmadı mı:44:
Hiç bir şey yapılamıyor mu buna ya
Melih Gökçek ve ekibi Keçiörene gidiyormuş. Bu arada Mustafa Sarıgül nerde ki
aman Allahim mune hanim bir yazimi alintilamiss sevindirik oldumn
Beyoğlu, Beşiktaş, Şişli, Bakırköy, Kadıköy oyları sisteme girilmemiş diyorlar
Allahım millet ne hallere düşürüldü..Resmen oy bekçiliği yapıyoruz..Umarım bu hileleri sonuca ulaşmaz, bu kadar aleni mi yapılır ya
Keçiörene sahte oylar taşındığı ve tekrar sayımın bu nedenle talep edildiği iddia ediliyor.mesela akp 100 aldıysa ilk sayımda taşıma oylarla bu kez 150 çıkarabilir ve sosyal medyada MHP liler dahil herkes keçiörene yönlendiriliyor.CHP nin oyuna sahip çıkan MHP liler çok şey ifade ediyor çok...
O ekibini çoktan yollamış sahte oyları ben yollamadım keçiörene
çok sinirliyim şu an çok...
mustafa Sarıgül de röptöşanbırı ile şömine başında seçimi takip ediyordurtöbe yarabbim geldiler bana