- 14 Ağustos 2011
- 27.172
- 3.129
- 448
27.507 öne geçtik diyor mansur yavaş
Hadi inşallah. Ankarayı yavaş yavaş kazanıyorum diyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
linki var mı canım bakalım, nerden görebiliriz
Şuna inanıyorum ki Melih alırsa, bu saattn sonra kesinlikle karambol vardır. Başka açıklaması yok bunun. Oy oranı artıyor ama rakamlar değişmiyor. Ne yapabileceklerse yapmaya çalışıyorlar. Ağlıyorum ya güzel bir sabaha uyanmak istiyorum yarın. Temiz bir sabaha.
Şuna inanıyorum ki Melih alırsa, bu saattn sonra kesinlikle karambol vardır. Başka açıklaması yok bunun. Oy oranı artıyor ama rakamlar değişmiyor. Ne yapabileceklerse yapmaya çalışıyorlar. Ağlıyorum ya güzel bir sabaha uyanmak istiyorum yarın. Temiz bir sabaha.
keçiörendeki saçmalığın önüne geçersek biter bu iş
linki var mı canım bakalım, nerden görebiliriz
İstanbulla ilgili de bircok sey soyleniyor :26:
adam kazandık diyor inş. rezil olmaz :26::26:
adam kazandık diyor inş. rezil olmaz :26::26:
aa ne söylüyorlar
bazı ilçelerde oylar tekrar sayılacakmış galiba.ya ben avcılarda oturuyorum burası chp nindir bi baktım bi ara akp le başa baş gidiyorlar şaşırdım birden burda akp den o kadar oy asla çıkmaz