Erva su çok uyumlu oluyoe :) arkadaşımon öyle :)Bizde daha karar veremedikEyşan Erva ile İkra Yade arasında kararsız kaldık Sizce hangisi???
kızımında adı ayza ipek :)benim kızım olacak Allahın izniyle az zamanımız kaldı adı ipek olacak :)
Benim kızımın adı duru ece canım.Kızıma ne isim koyucammm hala karar vermiş değiliz 28.haftadayım(
Duru nun yanına ne gider sizce
kızım olursa Mina Alya koyucam ismini erkek olursa Kerem
kızımın adı Esila Mina 2. de kız olursa onun da 2. adını Mira koymayı düşünüyoruzMina, Ada, Alya benim de düşündüğüm isimler ama hepsi aynı türde simler diye yan yana koyamazmışım gibi geldi içinden birini seçmeye çalışıyorum ben de. ada ile mina arasındayım mina baskın.
Mira'yı da diziden duymuş gibi olmak istemiorum.
Eşim Hira diyo o da demek akalının kızının adı hem de daha kaba gibi
kızımın adı Esila Mina 2. de kız olursa onun da 2. adını Mira koymayı düşünüyoruzMina söylemeside anlamıda çok güzel
hahaha süpermiş halay çekiyor demişsiniz yaiki isim koyunca yine birini kullanıyorsunuz ama değil mi?
İki isimde de siz bi ismi söylüyosunuz okulda diğerini söylüyolar falan...
benim iki adım var da ondan iki isim olayından sıkıldım düşünmüyorum pek. Tabi kilit nokta: benim soyadım da 2 tane var, isimler halay çekiyo kimlikte:)
Kızıma ne isim koyucammm hala karar vermiş değiliz 28.haftadayım(
Duru nun yanına ne gider sizce
sefa nasıl aliye sefa eşimin yeğeninin adı :)arkadaslar aliye ismine ikinci isim ne onerirsiniz