Cok guzelmis ☺Nehir yade ... :)
Rabbim en kısa zamanda yeniden nasip etsin inş.Ben bebeğimi kaybettim Çok acı, Allah inşallah bir daha nasip eder.bir de isimler arıyordum offf neyse
güzel isimKizlar merhaba esila ismi nasil sizce
Kizlar merhaba esila ismi nasil sizce
Bilmiyodum cnm cok saolEsila bir isim olarak güzel ve uygun değil.
Hatta bir fetva var. 'Esila çocuklara isim olarak konulması manasızdır' diyor.
http://www.fetva.net/yazili-fetvalar/kizimiza-esila-ismini-takabilir-miyiz-anlami-nedir.html
merhaba berrill sen o fetvalara falan bakma ahiret günü çocuğun ismi anneden babadan sorulur.Bilmiyodum cnm cok saol
yazılarınızı imrenerek okudum..Ne kadar güzel cümleler "eşimle karar verdik", "eşimle beğendik" gibi cümleler. inanın ağlayarak okudum. ben de hamileyim ama cinsiyetimiz henüz belli değil. eşim dua et erkek olsun kız olursa annemin adını koyarım, ismi Huzeyma olur diye. ben istemiyorum bende sizler gibi isim araştırması yapmak istiyorum bende eşimle karar vermek istiyorum. ilk göz ağrımın cinsiyetini öğrenmeye o kadar korkuyorum ki; kontrolüme bile gitmek istemiyorum. Rabbim hepimizin bebeğini sağlıklı sıhhatli dünya ya getirmek nasip etsin...
olumlu yaklaşımın için çok teşekkür ederim tatlım ama eşim ona da yanaşmıyor. hem huzeyma isminin yanına herhangi başka bi isim yakıştıramadım. kime soylesem ona nasıl bi isim diye tepki veriyor. ağlayarak uyuduğum günler o kadar çok oldu ki. sanırım bu günleri tekrar yaşayacağım zamanlar da yakıncanım bizimde o tartısmalar oldu ilk zamalar inan agladıgım üzüldüğüm cok oldu.bizde baktık artık kalbimizi kırmaya basladık 2 isim koymaya karar verdik.2 isim koyun birini o koysun diğerini sen koy.böylece hallettik.elif gülce olacak insallah elifi esim koydu gülce yi ben.esim elif diyo bende gülce.isteyen istediği ismi söylesin.canını sıkma olurmu.zaten 2. isim cok kullanılıyo ilkini o koysun 2. yi sen