Doğuma Hazırlık 2014 popüler kız bebek isimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
biz de 21. haftadayız önce erkek bilioduk ama dun kız dedi doktor hayırlısıyla dogsun da ikra sarah dusunuyoruz biz de..

Slm Kızlar ben şuan 22 haftalık hamileyim hayırlısıyla inş. kızım olcak ismini melis ece düşünüyorum eşimde beyendi ama başka hoşuma giden isim olursa değiştirebilirim sizce nasıl

merhaba kızlar henüz hamile değilim istiyoruz ama isimlerimiz hazır bile :) kızımız olursa duru eva , oğlumuz olursa kuzey olucak inşallah

Bilmiyodum cnm cok saol
merhaba berrill sen o fetvalara falan bakma ahiret günü çocuğun ismi anneden babadan sorulur.
kötü manaya gelmeyen bütün isimleri koyabilirsin.
Rasulullah (sav) buyurur ki ; “Sizler kıyamet günü isimlerinizle ve babalarınızın isimleriyle çağrılacaksınız. Öyleyse isimlerinizi güzel yapın.”
http://www.sorularlaislamiyet.com/a...na-ve-keziban-isimleri-ne-manaya-geliyor.html
bu linki okursan gerekli açıklamaları ve olayları okuyacaksın zaten . :)
kızımın ismini eva istiyorum eva nın anlamı havva , ilk doğan kadın , arife günü olarak geçmektedir.
yakında bi camideki hocaya soruldu anlamı güzel koyabilirsiniz dedi.

[QUOtesekkur="eva08, post: 38575046, member: 644290"]merhaba berrill sen o fetvalara falan bakma ahiret günü çocuğun ismi anneden babadan sorulur.
kötü manaya gelmeyen bütün isimleri koyabilirsin.
Rasulullah (sav) buyurur ki ; “Sizler kıyamet günü isimlerinizle ve babalarınızın isimleriyle çağrılacaksınız. Öyleyse isimlerinizi güzel yapın.”
http://www.sorularlaislamiyet.com/a...na-ve-keziban-isimleri-ne-manaya-geliyor.html
bu linki okursan gerekli açıklamaları ve olayları okuyacaksın zaten . :)
kızımın ismini eva istiyorum eva nın anlamı havva , ilk doğan kadın , arife günü olarak geçmektedir.
yakında bi camideki hocaya soruldu anlamı güzel koyabilirsiniz dedi.
[/QUOTE]
Cok tesekkurlr cnm eva ismini duymustum cok hos hayirli ugurlu olsun simdiden:)

başlıkları baya okudum ama bazıları sırf arapça Kuran'da geçiyor diye çok saçma isimler vermişler. genelde bu tip isimlere olmayan anlamlar yüklenmiş cennete açan ilk çiçek cennette kapıda duran melek cennete ilk yeşeren yaprak falan filan diye. ama gerçekten çok kulak tırmalayan ve anlamsız isimler revaçta.

en çok ecrin ve buğlem isimlerini ilk uyduran kişileri merak ediyorum.

yazılarınızı imrenerek okudum..Ne kadar güzel cümleler "eşimle karar verdik", "eşimle beğendik" gibi cümleler. inanın ağlayarak okudum. ben de hamileyim ama cinsiyetimiz henüz belli değil. eşim dua et erkek olsun kız olursa annemin adını koyarım, ismi Huzeyma olur diye. ben istemiyorum bende sizler gibi isim araştırması yapmak istiyorum bende eşimle karar vermek istiyorum. ilk göz ağrımın cinsiyetini öğrenmeye o kadar korkuyorum ki; kontrolüme bile gitmek istemiyorum . Rabbim hepimizin bebeğini sağlıklı sıhhatli dünya ya getirmek nasip etsin...

eşinle anlaşma yap canım sende kız olursa ismini ben koyucam erkek olursa sen koyucaksın diye kabul etmez dersen bu konudaki ciddiyetini ortaya koyman gerekir yoksa inan evlilikte çok hükmün olmaz. şahsen benim eşim bile erkek olursa ben koyucam diyor kıza karışmam diyor ama ben biraz erkek isminede karıştım ve 2. ismide ekledim oğlumuz olursa :)
bence sen dediğim gibi yap

Kızlar kız ismi bulmak ne kadar zormuş ya doğumuma 3 ay var ama sanırım bu zaman bile yetmicek bulmamıza hep aynı isimler karşımıza çıkıyo aslında benim aklımda melis ismi var hani bu isimde genelde koyuluyo olabilir ama bana sölerken hoş geliyo tabi en önemlisi anlamı güzel olmalı bu ismin anlamı için farklı şeyler okudum hem iyi hem kötü olarak bakalım artık araştırmalara devam

canım bizimde o tartısmalar oldu ilk zamalar inan agladıgım üzüldüğüm cok oldu.bizde baktık artık kalbimizi kırmaya basladık 2 isim koymaya karar verdik.2 isim koyun birini o koysun diğerini sen koy.böylece hallettik.elif gülce olacak insallah elifi esim koydu gülce yi ben.esim elif diyo bende gülce.isteyen istediği ismi söylesin.canını sıkma olurmu.zaten 2. isim cok kullanılıyo ilkini o koysun 2. yi sen

olumlu yaklaşımın için çok teşekkür ederim tatlım ama eşim ona da yanaşmıyor. hem huzeyma isminin yanına herhangi başka bi isim yakıştıramadım. kime soylesem ona nasıl bi isim diye tepki veriyor. ağlayarak uyuduğum günler o kadar çok oldu ki. sanırım bu günleri tekrar yaşayacağım zamanlar da yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…