- 27 Aralık 2011
- 807
- 134
Sadece Hira güzel bence. Benim de kızım olacak elif mina mi zeynep erva mi sizce
Isim zevkimiz ayniymis keşke eşimle de aynı olsa:)Beğendiğim isimlerden yazayım size fikir olsun.
Rana, Mina, Beren, Masal, Derin, Berfu, Ilgın, Eylül, Nil, Güneş, Lina, Sahra, Yağmur gibi gibi...
ya benim merakım da şu: neden iki isimde ısrar ediyorsunuz? emin olun o çocuk büyüdüğünde okul hayatında ciddi sıkıntılar yaşıyor. genelde iki isim koyuluyor ama aile arasında bir isim söyleniyor. okulda yada arkadaş ortamında da diğer ismi söyleniyor. ee o zaman neden bu karışıklık? tek isim neye yetmiyor onu anlamadım
Benim kulağıma çok sert geliyor. Manevi anlamından dolayı koyuluyor bu isim ancak anlam olarak baktığımda da kızıma Türkçe "Oku" ismini koymak ne kadar anlamsızsa Arapça "İkra" koymak da öyle bence. İlla Kuran'dan koymak istiyorsanız çok daha güzel ve kızlara yakışan seçenekler var.kızıma ikra ismini koymak istiyorum ama kararsızım sizce nasıl ?
Meraba kiziniza isim buldunuz mu bilmiyorum ama ceyda ve duru yu okuyunca yanina sare yi cok yakistirdim 3 u de naif isimler ondan mi bilmiyorum eger bulmadiysaniz bi dusunun derim ;-)Kızimin ismi Ceyda ama simdi ikiz kızlarıma isim bulamıyorum duru güzel ama Ceyda dışarıda kalmadan yanına ne olmalı bulamıyoruz. Ceyda Duru ve ...