Kerem Yigit..Arkadaslar bende henuz bir isim secemedim, sizce hangisi daha guzel:
Mansur Yigit
Kerem Yigit
Kenan Yigit
Veya Yigit isminin önüne hangi isim uyuyor?
Taha da Kaan da her iki isim de cok guzde..canım benim kayınpederin ismi de bayram ne tesadüf eşim illa kağan bayram diye tutturuyor ama ben koymak istemiyorum ya tek kağan ya da taha diyorum anlamsız kayınpederin ismini koymak
evet canım güzel isimler ama bayram olmasın istiyorum tek isim daha güzel ama benim en çok istediğim taha çok hoşuma gidiyor :)Taha da Kaan da her iki isim de cok guzde..
Benim kizim iki isimli. Cok severek koydum.Fakat iki isimle hitap edilecekse eger cok yorucu. O zmn tek isim olmasi cok daha iyi.evet canım güzel isimler ama bayram olmasın istiyorum tek isim daha güzel ama benim en çok istediğim taha çok hoşuma gidiyor :)
aynen canım ya iki isim çocuğa eziyet büyüyünce de sıkıntı tek daha güzel genelde ikinci isim kullanılmıyor zaten kızının ismi sare mi bu isim de çok hoşuma gidiyor kızım olsaydı rana ya sare düşünüyordum ikinciye inşallah kısmet olursa :)Benim kizim iki isimli. Cok severek koydum.Fakat iki isimle hitap edilecekse eger cok yorucu. O zmn tek isim olmasi cok daha iyi.
Hayirlisi olsun..
canım ben hiç koymayı istemiyorum tek kağan ya da taha düşünüyorum ama kısmet zaten söylenmez canım bayram eşimi ikna edecem inşallah :)hehe inanmiyorum tesadufe bakBayram ismi guzel degil bencede.. Ama mecburen onu koycaksan onune kisa isim koy bence. Ali Bayram gibi. Kagan bayram uyumlu degil ve telafuzu cok zor. Ama bu ismi koyarsaniz zaten kimse bayram ismini kullanmaz ikisi bir arada cok uzun oluyo..
Ayse Sare kizimin ismi. Cok severek koyduk. Esim Ayse ben Sare istedim.. Ayse Sare diyoruz. Tek isim kullanmiuoruz..insaAllah kismet olursa koyarsiniz. Bize herkez anlamibi soruyor cok begeniyor :)aynen canım ya iki isim çocuğa eziyet büyüyünce de sıkıntı tek daha güzel genelde ikinci isim kullanılmıyor zaten kızının ismi sare mi bu isim de çok hoşuma gidiyor kızım olsaydı rana ya sare düşünüyordum ikinciye inşallah kısmet olursa :)
canım çok güzelmiş benim de aklıma geldi ayşe saredir diye çünkü bu isim ayşeye çok yakışıyor maşallah ikisi de çok güzel bakalım kısmet canım ikinci bebeğe inşallah kız olursa :)Ayse Sare kizimin ismi. Cok severek koyduk. Esim Ayse ben Sare istedim.. Ayse Sare diyoruz. Tek isim kullanmiuoruz..insaAllah kismet olursa koyarsiniz. Bize herkez anlamibi soruyor cok begeniyor :)
Yasir..Kizlar bana da yardimci olur musunuz lutfen...
Ilk oglumun adi Ali Yasin ....
Ikinci gebeligim yine oglum olacak Allah in izni ile...
Isimde kararsizim...
Yunus ismi var aklimda fakat esim sicak bakmiyor...
Offff cok zor isim bulmak
Oda oldukca benzer bi isim canim ya...Yasir..
Ben cok severim Yasir ismini. Ama dediginiz gibi yakin..Oda oldukca benzer bi isim canim ya...
Dusunmedim degil ama asiri yakin :)
Merhaba kızlar, benimde oğlum olacak :) Eşim kesinlikle Ahmet olsun dyor bende yanına bir isim buldum Ahmet Mete yada Ahmet Eren sizce hangisi