- 5 Ağustos 2015
- 285
- 176
- 37
yorumun için teşekkür ederim bizde son durumlar hala karışık olsada sona yaklaşıyoruz gibimiran ve çağan ya da miran ve aren koyma kararı aldık.kararsız kaldığımız konu isi iki isim koyabiliriz daha emin değiliz ama çift isim olursada
biri kesin MİRAN DENİZ diğeri ise AREN RÜZGAR ya da AREN DOĞU ya da ÇAĞAN RÜZGAR-ÇAĞAN DOĞU var mı alternatif üretecek olan :)
Eren guzel..Biz de iki isim Arasında kaldım. Eren ya da Mert ????
Bende oglum olursa Ege Alp kızım olursa Naz istiyorum canım ama gerçekten ne zormus bu isim isiTalha Kerem cok guzel olmus..
Sare Asya Azra Elif Şura da sevdgm kiz isimleri ama Zumra nin yanina pek uygun degiller..
Canım merhaba.. Benim sevdiğim isimleri düşünmüşsünüz. Bende cagan, miran, aras, Arel, deniz, renan isimlerini seviyorum ayrıca emir, ahmet, yusuf , mahir , ali bu isimlerde hoşuma gidiyor. Kararsız kaldım . birde esime begendirmem gerekiyor. Çok kararsız kaldim
Hangisini seçtin? Mahir yerine Maher de olabilir...
Arkadasim oglunun ismini Yusuf Mirza koydu, cok guzel bence.
Benim de oglum olcak hayirlisiyla bende henuz secemedim ama sanirim Mansur Yigit olcak...
hmmm... anliyorum seni, allah yardimcin olsun. ismi ne ki? benim rahmetli kp ismi Bayram idi ve esimin abisi koymus çok sükürcanım biz hala seçemedik isim. ben söylüyorum eşime o beğenmiyor, sanki eşimin tarafı kp ismini koyulmasını istiyor. ama ben istemiyorum. adamın bana bir kötülüğü yok ama işte istemiyorum
canım benim kayınpederin ismi de bayram ne tesadüf eşim illa kağan bayram diye tutturuyor ama ben koymak istemiyorum ya tek kağan ya da taha diyorum anlamsız kayınpederin ismini koymakhmmm... anliyorum seni, allah yardimcin olsun. ismi ne ki? benim rahmetli kp ismi Bayram idi ve esimin abisi koymus çok sükürIkinci isim olarak da dusunebilirsin belki?
hehe inanmiyorum tesadufe bakcanım benim kayınpederin ismi de bayram ne tesadüf eşim illa kağan bayram diye tutturuyor ama ben koymak istemiyorum ya tek kağan ya da taha diyorum anlamsız kayınpederin ismini koymak