• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ÖnLisans Kpss ye girecek arkadaşlar yardımlaşalım..

bahar arkadaşım bu yılki yerleşme puanlarına baktınmı bilmiyorum bu yıl önlisans 80 le memur olan bir sürü yer var bu şu demek oluyor 20013/1.yerleşmede puan 80 e düştüyse eğer 2. ve 3. yerleşmeye bihayli düşecek demektir. 2.yerleşmede büyük ihtimal arkadaşın yerleşir
canım ikinci atamada yerleşemedi 3 .cü atamada büyük ihtimal yerleşir die bekliyrz bakalım :14:
Hic bisey yok kafamda bi dersaneye gidip genis bir bilgi slcam program hazrlatcm oule baslicm canim srn nasil caliscaksin

ben daha calışmaya baslamadım canım benim tarih kötü ondanmı baslasam matımı bitirsem bilmiyorum bizim burda dershaneler aralıkda acılıyo çok var o zamanada hazırltacagın programı burdada paylaşırmısın :34:

arkadaşlar 2013/1 yerleşme puanlarını inceledim önceki senelere oranla genel bir düşüş var bu çok iyi bir haber önlisans şöfor kadrosu 60 larda memurluk 72 lere kadar düşmüş. fakat 2014 kpss müfredatının değişeceği yönünde söylentiler var inşallah çok zorlaştırmazlar:30:

canım ikinci atamada yerleşemedi 3 .cü atamada büyük ihtimal yerleşir die bekliyrz bakalım :14:

ben daha calışmaya baslamadım canım benim tarih kötü ondanmı baslasam matımı bitirsem bilmiyorum bizim burda dershaneler aralıkda acılıyo çok var o zamanada hazırltacagın programı burdada paylaşırmısın :34:

tabıkı canımmmpaylasırım

Merhaba Arkadaşlar ben 2014 Kpss önlisans sınavına girmeyi çok istiyorum. Ancak evde çalışmayla başaramayacağımı düşünüyorum. :50: Dershaneler ne zman başlıyor ne kadar sürüyor ücretleri nedir bunların hepsini yaşayanlar paylaşabilir mi?

Merhaba arkdaşım kursa yazıldın merak ettim. Şuan zaten kurslar açılmaz kasım aralık gibi en erken başlayan kurslar ;)
Çalışmalara başladınız mı benimde çalışmaya başlamam gerek 80 puanla olmadı en az 89 90 almam şart bölüm işletme :(

Arkadaşlar KPSS 2014 sınavına dershaneye gitmeden evinde çalışmak isteyenler için çok güzel bir site tavsiye ediyorum . Özellikle KPSS Lisans Önlisans Ortaöğretim sınavına hazırlanan ve Genel Yetenek Genel Kültür KPSS derslerini çalışmak isteyenler için.
Zorlu Egitim Online KPSS KPDS ÜDS YGS LYS SBS Hazırlık Canlı ve Video Ders sitesi Ana sayfada örnek dersler videosundan öğretmenlerin örnek derslerine mutlaka bakın çok iyiler gerçekten . Ben geçen sene dershaneye gitmeden KPSS sınavına hazırlandım ve çok faydasını gördüm .

KPSS Coğrafya hocasını izleyin bakın => https://vimeo.com/61127735

kızlar bende 2014 kpss ye girmek istiyordum ama ben lise mezunuyum ve artık liselere kpss olmayacağını okudum nette:5: bir bilginiz varmı? bu yüzden hiiiiiç ders çalışasım yok :ssz::ssz::ssz:

arkadaşlarımm ablalarımm yardımmmm:2: kpss hakkında hiçbir bilgim yok:50: o yüzden saçma ama merak ettiim sorularım olcak şmdiden beni bağışlayın:26: şuan büro yönetimi ve yönetici asistanlığı 2.sınıf öğrencisiyim 2014te inşallah kpssye gircem ama sorularım varr. bu bölümü okurken kpssde nerelere atanabilirim yani sekreterlik normal memurluk hangi bölümler oluyor yani bn bu bölümü okurken kpss için neleri tercih edebilirim :( ve sınavda hangi derslerden sorumlu olacağım ve önerdiğiniz kitaplarr neler altyapım yok çalışmaya yeni başlayacağımm lütfen yardımmm :43:

bende ön lisans turizm mezunuyum. bende eğitimimi dgs ile 4 yıllığa tamamlamak konusunda cok kararsız kaldım...

ama kpss içinde dersanesiz yapabileceğimi hiç sanmıyorum.

bu arada tekirdağdan arkadaslar varsa, benımle iletişime geçebilir mi ?

slm bende girmeyi düşünüyorum inşlllah gıda teknikeiym ve 2buçuk ve 1 buçuk yaşında 2 çocuğum var çalışmak özellikle benm için zor olacak ama başarmalıyım bana destek olun lütfeeenn herkese başarılar :72: kızlar bi sorum olucak sözleşmeli personel alımlarında önlisans puanı en az kaç olmalı

Back