• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ÖnLisans Kpss ye girecek arkadaşlar yardımlaşalım..

merhaba arkadaşlar tam benim istediğim bir konu görünce çok çok mutlu oldum :)
öncelikle 2014 kpss için çalışmaya çoktan başlamış olmamız gerekiyor ki ben başladım :) iş yerinde fırsat buldukça evde gece yarısına kadar. herkes her ne kadar erken olduğunu söylesede sere serpe çalışmak konuları tam anlamıyla öğrenmenin verdiği rahatlık hiç bişeyde yoktur.
ben ders ders ayırdım sonra konu konu ayırdım ve her derse ayrı bir defter açtım arkadaşlar.
videolar indirdim ve bi set aldım ismini söylemek istemiyorum reklama girer mi korktum açıkcası :)
küçük kağıtlara önemli notları yazdım iş yerinde odamda evde her yerdeler :)
ders çalışmaya başlamak zordur ama başladıktan sonra bırakmazsanız gerisi gelir arkadaşlar
dershaneyi gereksiz görüyorum matematikten anlamayanlar için belki ama sözel konularda asla gerek yok.
keşke çalışmak zorunda olmasamda evde bütün gün çalışsam :)
arkadaşlar günler çabuk geçiyor giden gün geri gelmediği gibi sınava yaklaşıyoruz
günde çalışacağınız 1 saat bile sizi 2 soru önde tutabilir :)
tamamıyle istek
hepinize canı gönülden başarılar diliyorum iyi olan kazansın :)

Çok güzel yazmıişsın canım ben daha çalışmaya başlamadım bile :( çok tembelimm :)

arkadaslar merhaba bu kpss konusunda tabırıcaıse cok cahılım arastırmayı nefret ettıgım en buyuk konu
2014de bende sınva gircem ama sınav hangi ay ne zaman hiç bılmıyorum burdan bana yardımcı olursanınız cok sevınırım ne kadar zamanımız var bende 2 yıllık üni mezunuyum arastırma fırsatım olmadı ve calısamadım da daha baslamadım yanı

Aynen bende hiç çalışmadım başlamadım açıkçası çalışmakta içimden gelmiyor zaten mat sıfır. Ama yeni konular geldi, müfredat değişti deniyor ona göre kitap nasıl bulucam 2014 kitapları ne zamançıkıcak tam hakim değilim

Merhaba,

bende 2014te kpssye girmek istiyorum ve dershaneye gitmek istiyorum kendi başıma evde çalışamıyorum konsantrasyonumu toplayamıyorum. Eğer istanbulda bildiğiniz yada gittiğiniz bi kurs vs varsa bilgi verebilir misiniz? 2010 yılında pek çalışmamıştım 78 aldım ama bölümümden ötürü 85 ve üzeri almam lazım atanabilmem için.:43:
Bende dershaneye gitme taraftariyim canim 2012 de gittim yapamadim 75 aldim gelisim dershnesine gitmistim ben mersinde
bende 2014sinavina girmek istiyorum tabi yapilirsa.ama ev cocuk biraz zor olacak suan elimde karacan akademinin lisans :)) kitaplari var onlar karistiriyorum arada simdilik sadece turkceden 2 bolum bitirdim.birde burdaki "tarihteki pratik bilgiler"konusundaki butun notlari deftere yazdim,matematikle ilgilide bir konu vardi oradaki notlarida yazacagim byle anlamak kolaylasiyor :)) birde datanin test kitapkarini aldim ama elimdeki testler kitaplar hepsi lisans cunku yeni onlisans kitaplari cikmamis
bu arada ticaret lisesi mezunuyum :/
Daha erken deilmi canim yaa
kızlar bende 2014 önlisanstan sınava girenlerdenim ve inşallah sınava hazırlanmaya başlayanlardan olucam bu yazın inşallah geç kalmamışımdır :1: 2014 yayınları çıkmış mı acaba bilgisi olan var mı?? bir de gerçekten biraz temeliniz varsa evde çalışmakla yapılabilecek bi sınav kızlar sadece düzenli çalışmak lazım:18:
Bence eylul gibi baslanmali sinava calismaya insan cabuk bunaliyo cunku

merhaba arkadaşlar tam benim istediğim bir konu görünce çok çok mutlu oldum :)
öncelikle 2014 kpss için çalışmaya çoktan başlamış olmamız gerekiyor ki ben başladım :) iş yerinde fırsat buldukça evde gece yarısına kadar. herkes her ne kadar erken olduğunu söylesede sere serpe çalışmak konuları tam anlamıyla öğrenmenin verdiği rahatlık hiç bişeyde yoktur.
ben ders ders ayırdım sonra konu konu ayırdım ve her derse ayrı bir defter açtım arkadaşlar.
videolar indirdim ve bi set aldım ismini söylemek istemiyorum reklama girer mi korktum açıkcası :)
küçük kağıtlara önemli notları yazdım iş yerinde odamda evde her yerdeler :)
ders çalışmaya başlamak zordur ama başladıktan sonra bırakmazsanız gerisi gelir arkadaşlar
dershaneyi gereksiz görüyorum matematikten anlamayanlar için belki ama sözel konularda asla gerek yok.
keşke çalışmak zorunda olmasamda evde bütün gün çalışsam :)
arkadaşlar günler çabuk geçiyor giden gün geri gelmediği gibi sınava yaklaşıyoruz
günde çalışacağınız 1 saat bile sizi 2 soru önde tutabilir :)
tamamıyle istek
hepinize canı gönülden başarılar diliyorum iyi olan kazansın :)
Dersleri neye gore ayirdin canim hangi dersde zayifsin once ondanmi basladin
arkadaslar merhaba bu kpss konusunda tabırıcaıse cok cahılım arastırmayı nefret ettıgım en buyuk konu
2014de bende sınva gircem ama sınav hangi ay ne zaman hiç bılmıyorum burdan bana yardımcı olursanınız cok sevınırım ne kadar zamanımız var bende 2 yıllık üni mezunuyum arastırma fırsatım olmadı ve calısamadım da daha baslamadım yanı
Sinav eylulde canim ne mezunusun
Aynen bende hiç çalışmadım başlamadım açıkçası çalışmakta içimden gelmiyor zaten mat sıfır. Ama yeni konular geldi, müfredat değişti deniyor ona göre kitap nasıl bulucam 2014 kitapları ne zamançıkıcak tam hakim değilim

Kitaplar biraz gec cikiyor kueslar aralikda basliyor 1000 tl civari burada ben kursa gidicem ramazam bitsin ole baslicam calismaya tek eksigom tarih ama yinede disiplinli calismak icin kursa gidicem

Bende dershaneye gitme taraftariyim canim 2012 de gittim yapamadim 75 aldim gelisim dershnesine gitmistim ben mersinde

Daha erken deilmi canim yaa

Bence eylul gibi baslanmali sinava calismaya insan cabuk bunaliyo cunku

Dersleri neye gore ayirdin canim hangi dersde zayifsin once ondanmi basladin

Sinav eylulde canim ne mezunusun

Kitaplar biraz gec cikiyor kueslar aralikda basliyor 1000 tl civari burada ben kursa gidicem ramazam bitsin ole baslicam calismaya tek eksigom tarih ama yinede disiplinli calismak icin kursa gidicem

Canim 2 yillik dis ticaret mezunuyum

Canim 2 yillik dis ticaret mezunuyum

2014 eyluldemi bizim sinav valla hic baslamadim daha caliskaya canim

bende iki yıllık harita mezunuyum canım 2012 de ben agustosta calışmaya baslamıştım sonra cbuk sıkıldım kısın kendimi saldım geride toparlayamadım :5: inşallah bu sefer olur yaa enaz 90 almam gerek :14::14:

bende iki yıllık harita mezunuyum canım 2012 de ben agustosta calışmaya baslamıştım sonra cbuk sıkıldım kısın kendimi saldım geride toparlayamadım :5: inşallah bu sefer olur yaa enaz 90 almam gerek :14::14:

valla bn çok arastrma fırsatı bulamadım baraj ne kadar kaç almam lazım kendi bölumumu istemiyorum baska napcm hıc bılmıyorm bu konuları

valla bn çok arastrma fırsatı bulamadım baraj ne kadar kaç almam lazım kendi bölumumu istemiyorum baska napcm hıc bılmıyorm bu konuları

Canim baraj diye bisey yok saglik bolumunden 50 ile bilr atanan var bende senin gibi duz memurluk istiyorum o yuzden en az 90 cekmemiz gerek erkek arkadasim 85 cekti ikinci atamada bile atanamafi duz memurluk icin

Canim baraj diye bisey yok saglik bolumunden 50 ile bilr atanan var bende senin gibi duz memurluk istiyorum o yuzden en az 90 cekmemiz gerek erkek arkadasim 85 cekti ikinci atamada bile atanamafi duz memurluk icin

işimiz çok zor yanı canım .s saglıga falan girme şansımız yokmu

Tekrardan oss sinavina girip hemsireligi kazanip 4 sene okuyup mezun oldukmu 50 ile memursun canim :) labarant radyoliji felan iki yillik okullarda pek almiyo
Sen calisiyomusun canim

ooo yok artık . aman almıım :D bu konularda cok cahılım ben ya .s hıc bısey bılmıyorum hatta konu acmıştım yardımcı olmadı kımse
suan calısmıyorum canım unı bıtı bı kac ere gırdım olmadı yapamadım cıktım

öncelikle şunu belirtmek istiyorum arkadaşım önlisanstan 85 çektinmi Allahın izniyle boş kalmassın. tercihten dolayı atanamayan bir yığın insan var, muhtemelen erkek arkadaşında o gruptadır, burdan birbirimizi motive edelim ben herşeye rağmen 85 yazdım ama canlı canlı örneğini gördüğüm arkadaşım 82 puanla milli eğitime vhki.olarak atandı. atanmada bölüm çok önemli bu inkar edilemez ama nolur ümitsizliğe kapılıp 90 yapmam gerekiyor gibi bir düşünceye kapılma amacım bu sınava girecek arkadaşlara manen de olsa yardımcı olabilmek.hatta ve hatta bişey söyliycem hepten aaaaa diyceksiniz benim eşim 74 puanla açıktan atandı.yani demem o ki kendimizi puanla şartlandırmayalım yüksek alamayız çok zor falan diye düşünmeyin ben bu örnekleri canlı canlı yaşayan gören birisiyim bu anlamda lütfen yazdıklarım sizi daha çok kamçılasın bu arada bende sınava hazırlanmaya ağustos itibariyle başlıycam herkese kolay gelsin

ooo yok artık . aman almıım :D bu konularda cok cahılım ben ya .s hıc bısey bılmıyorum hatta konu acmıştım yardımcı olmadı kımse
suan calısmıyorum canım unı bıtı bı kac ere gırdım olmadı yapamadım cıktım
Bende aynen isden ciktim canim simdide ne yapim bilmiyorum aklimda bi suru soru var uuff :(
öncelikle şunu belirtmek istiyorum arkadaşım önlisanstan 85 çektinmi Allahın izniyle boş kalmassın. tercihten dolayı atanamayan bir yığın insan var, muhtemelen erkek arkadaşında o gruptadır, burdan birbirimizi motive edelim ben herşeye rağmen 85 yazdım ama canlı canlı örneğini gördüğüm arkadaşım 82 puanla milli eğitime vhki.olarak atandı. atanmada bölüm çok önemli bu inkar edilemez ama nolur ümitsizliğe kapılıp 90 yapmam gerekiyor gibi bir düşünceye kapılma amacım bu sınava girecek arkadaşlara manen de olsa yardımcı olabilmek.hatta ve hatta bişey söyliycem hepten aaaaa diyceksiniz benim eşim 74 puanla açıktan atandı.yani demem o ki kendimizi puanla şartlandırmayalım yüksek alamayız çok zor falan diye düşünmeyin ben bu örnekleri canlı canlı yaşayan gören birisiyim bu anlamda lütfen yazdıklarım sizi daha çok kamçılasın bu arada bende sınava hazırlanmaya ağustos itibariyle başlıycam herkese kolay gelsin

Bu konuda cok haklisin tercihi bin tane kisiye sorduk kursa gittimiz hocamiz bi yapti baska dershanelerdeki hocalar ayri yapti hepsinden karisik yazmisti ama olmadi malesef insallah 3.cu atamada gider bende 75 cektim ama yerlesemedim tekrar agustosda calismaya baslayim diyorum bu topige ara ata ugrayip nasil calistiginizi felan anlatirmisiniz

canım hakıımızda hayırlısı olsun benı bu konularda bılgılendırırsen cok sevınırım ara ara bende gırcem buraya

Tamam canim sen kursa gidicekmisin ben buraya surekli giriyorum zayiflama yarismasindayim zaten :) bunada surekli bakiyorum nerde yasiyon

canım ankaradayım kursa gitmeyi düşünmiyorum kendim çalışcam evde sözlüm 78 alıyor yerleşemıyor bende çalışmadan gırdım 66 almıştım

bahar arkadaşım bu yılki yerleşme puanlarına baktınmı bilmiyorum bu yıl önlisans 80 le memur olan bir sürü yer var bu şu demek oluyor 20013/1.yerleşmede puan 80 e düştüyse eğer 2. ve 3. yerleşmeye bihayli düşecek demektir. 2.yerleşmede büyük ihtimal arkadaşın yerleşir

Back