2014 ÖnLisans Kpss ye girecek arkadaşlar yardımlaşalım..

ElifOktem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
29
1
86
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar ben 2014 Kpss önlisans sınavına girmeyi çok istiyorum. Ancak evde çalışmayla başaramayacağımı düşünüyorum. Dershaneler ne zman başlıyor ne kadar sürüyor ücretleri nedir bunların hepsini yaşayanlar paylaşabilir mi?

Kpss evdede yapılabilicek bi sınav Allah ın izniyle..
Korkucak hiç bişi yok dershaneyi ben çok gereksiz buluyorum kpss için.
Henüz erken diye düşnüyorum 2014 için..
Hakkımızda hayırlısı olsun
Sen ne mezunusun tamamlamayı düşünüomusun

Geçen sınava girdim ama başarım 65 tek dersim var temmuzda oyüzden tercihte yapamıyorum inş 2014 daha iyi sonuçlar çıkar belki

Selam bende 2014 kpss ye hazirlanip girmeyi dusunuyorum. 2012 kpss ye evde calisarak girdim ve 78 aldim. Hedefim 85 ustuydu ama evdeki hesap carsiya uymadi :) hamileligimin son gunleri ders calisamadim bir dogum olunca. Logusaykende bir iki tarihe bakabildim ama kv yanimdaydi laf edecek diye onada fazla bakamadim :) 2014 te insallah sistemli hazirlanip iyi bir puan almak hedefim.
Ben dersaneye gitmeyi dusunmuyorum. Ona verecegim parayla soru bankasi alip soru cozcem.

Vallahi bana da hırs yaptırdın bayıldım azmine çok doğru diyorsun sistemli çalışıp bol bol soru çözmek başarılar :)

Hadi arkadaşlar yardımlaşalım kim hangi soru bankalarını aldı hangi yayın evlerinin kitaplarıyla çalışıyor. Çalışma disiplinimiz nasıl olmalı paylaşalım:44:

İçinde istek hırs oldugu sürece ev dershane farketmez önemli olan düzenli istikrarlı calışmak. Ben 2012 kpss ye girdım onlısanstan 85.99 puan aldım ılk atamada atanamadım haziran atamalarını beklıyorum hayırlısı olsun ins.

Evlendıgım 2. Ay eve kapanıp ders calıştım bır gunumu bos geırmedım 10 soruda olsa cozdum boş gecırmedım hıc evlılıgımın ılk yılından hıcbırsey anlamadım ders ders baska düşüncem yoktu ama bukadar olduders calışmak için şuan cok erken sıkılırsınız ben sınava 11 ay kala basladım son 2 ay kala cok bunalmıstım yıne tercıhsızın ben haziranda atanamassam yavas yavas baslıycam çalışmaya pıyasada ne yayın varsa aldım ben cozmedıgım kıtap deneme sınavı kalmadı. İhtıyac yaynları, yargı, yediiklim, uzman kariyer, fem, data, teorem,pegem bırsuruyayını çözdüm tarihe cokk calıştım ama sınavda benı tarih yaktı baya bır yanlış yapmısımnekadar zorlarsan zorla olacagı kadar oluyor bunuda ogrenmıs oldumhepınıze ıyı calışmalar sormak ıstedıklerınız olursa yardımcı olurum atanamassam hazırandan sonra bende katılırım sıze

Merhaba,

bende 2014te kpssye girmek istiyorum ve dershaneye gitmek istiyorum kendi başıma evde çalışamıyorum konsantrasyonumu toplayamıyorum. Eğer istanbulda bildiğiniz yada gittiğiniz bi kurs vs varsa bilgi verebilir misiniz? 2010 yılında pek çalışmamıştım 78 aldım ama bölümümden ötürü 85 ve üzeri almam lazım atanabilmem için.

Doğru diyosun canım çok çalışmakta iyi 1 sene kala evde kütüphanede çalışmaya başlasak daja iyi olur bende bunalırım diye korkuyorum zaten daha 2014 yayınlarıda çıkmamış

bende 2014sinavina girmek istiyorum tabi yapilirsa.ama ev cocuk biraz zor olacak suan elimde karacan akademinin lisans :)) kitaplari var onlar karistiriyorum arada simdilik sadece turkceden 2 bolum bitirdim.birde burdaki "tarihteki pratik bilgiler"konusundaki butun notlari deftere yazdim,matematikle ilgilide bir konu vardi oradaki notlarida yazacagim byle anlamak kolaylasiyor :)) birde datanin test kitapkarini aldim ama elimdeki testler kitaplar hepsi lisans cunku yeni onlisans kitaplari cikmamis
bu arada ticaret lisesi mezunuyum :/

Kızlar bende 2014 önlisans kpssye hazırlanmayı düşünüyorum. Hangi ayda yapılıyor bilgisi olan var mı? Planlama yapmak istiyorum da inşallah..

kurs düşünen arkadaşlara daha önce gittiğim kursla ilgili yorum yapabilirim. ben yörünge akademiye gittim. hocalarını özellikle tarihte asuman ve matematikte sinan hocaları çok beğendim. tarihçi muhteşem ötesi. yayınlarını yalnız öğrencilerine veriyorlar. gerçi kurstan temin edilebiliyormuş ama piyasaya pek vermek istemiyorlar. içerik emin olun piyasadaki öne çıkan ve bilinen yayınlardan çok kaliteli. etüd imkanlarıda var. tek sıkıntı geçen dönem fazla kursiyer olduğundan derslik yetersizliği oldu ve yakındaki bir okuldan hafta sonları için orayı kiraladılar. bazı arkadaşlar orada kurs görmek zorunda kaldılar. biz erken kaydolduğumuz için böyle bir problem yaşamadık. kısacası genelde olumlu ve zaten hocalar üst düzey diyebilirim.

kızlar bende 2014 kppscisiyim geri dönüş yaparsanız mutlaka yazın bende ank kursa gitmeyi düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz kurs varsa bekliorum

kızlar bende 2014 önlisanstan sınava girenlerdenim ve inşallah sınava hazırlanmaya başlayanlardan olucam bu yazın inşallah geç kalmamışımdır 2014 yayınları çıkmış mı acaba bilgisi olan var mı?? bir de gerçekten biraz temeliniz varsa evde çalışmakla yapılabilecek bi sınav kızlar sadece düzenli çalışmak lazım:18:

sayısal iyide tarih yokmu çoğrafyayla daha başlamadım ama 1 aya kalmaz başlayacağım yayınlar cıkarsa hemen alcam banada haber edin kızlar yaaa 2014 kpss tek umudum kızlar yaaaa

merhaba arkadaşlar, bende 2014 kpss ye girmeye karar verdim. protez ortez mezunuyum bizim bölümden atama çok fazla olmuyor bide ankara istediğimi düşünürsek bölümümden atanmam çok zor.. bende herhangi bir memuriyete atanmak istiyorum şansımı deneyeceğim.. KPDS yede girmeyi düşüüyorum belki artısı olur diye ümit ediyorum.. ben okuldan 2002 mezunuyum, çoook eskiden girmiştim bi kez KPSS ye76 almıştım ama çalışmamıştım hiç şimdi çocuğum var onu kreşe yollayıp ders çalışmayı planlıyorum.. şimdilik kafamda önce matematiğe uzun ve rahat rahat çalışmak var bu sene eylül ekim gibi başlamayı planlıyorum 4-5 ay matematiğe yoğunlaşıp arada kafa dağıtmak için denemeler çözmeyi düşünüyorum kalan zamanı da diğer derslere ayırmak planım, sözel derslr çabuk uçuyor kafamdan çünkü, o yüzden sona bırakmayı düşünüyorum.. hangi konular olacak diye baktım internete ama bişey bulamadım bununla ilgili bi önceki sınava giren arkadaşlar paylaşırlarsa çok sevinirim bi fikrim olur en azından.. yayınlarda söylediğinize göre çıkmamış henüz çıkar çıkmaz adam gibi konu anlatımlı bi yayın bulmalıyım.. herkese başarılar dilerim.. umarım bu konu başlığı altında herkes sevinçle atandığı yerleri de yazar. yazarız...

merhaba arkadaşlar tam benim istediğim bir konu görünce çok çok mutlu oldum :)
öncelikle 2014 kpss için çalışmaya çoktan başlamış olmamız gerekiyor ki ben başladım :) iş yerinde fırsat buldukça evde gece yarısına kadar. herkes her ne kadar erken olduğunu söylesede sere serpe çalışmak konuları tam anlamıyla öğrenmenin verdiği rahatlık hiç bişeyde yoktur.
ben ders ders ayırdım sonra konu konu ayırdım ve her derse ayrı bir defter açtım arkadaşlar.
videolar indirdim ve bi set aldım ismini söylemek istemiyorum reklama girer mi korktum açıkcası :)
küçük kağıtlara önemli notları yazdım iş yerinde odamda evde her yerdeler :)
ders çalışmaya başlamak zordur ama başladıktan sonra bırakmazsanız gerisi gelir arkadaşlar
dershaneyi gereksiz görüyorum matematikten anlamayanlar için belki ama sözel konularda asla gerek yok.
keşke çalışmak zorunda olmasamda evde bütün gün çalışsam :)
arkadaşlar günler çabuk geçiyor giden gün geri gelmediği gibi sınava yaklaşıyoruz
günde çalışacağınız 1 saat bile sizi 2 soru önde tutabilir :)
tamamıyle istek
hepinize canı gönülden başarılar diliyorum iyi olan kazansın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…