Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Arkadaşlar ben 2014 Kpss önlisans sınavına girmeyi çok istiyorum. Ancak evde çalışmayla başaramayacağımı düşünüyorum. Dershaneler ne zman başlıyor ne kadar sürüyor ücretleri nedir bunların hepsini yaşayanlar paylaşabilir mi?
İçinde istek hırs oldugu sürece ev dershane farketmez önemli olan düzenli istikrarlı calışmak. Ben 2012 kpss ye girdım onlısanstan 85.99 puan aldım ılk atamada atanamadım haziran atamalarını beklıyorum hayırlısı olsun ins.
Evlendıgım 2. Ay eve kapanıp ders calıştım bır gunumu bos geırmedım 10 soruda olsa cozdum boş gecırmedım hıc evlılıgımın ılk yılından hıcbırsey anlamadım ders ders baska düşüncem yoktu ama bukadar olduders calışmak için şuan cok erken sıkılırsınız ben sınava 11 ay kala basladım son 2 ay kala cok bunalmıstım yıne tercıhsızın ben haziranda atanamassam yavas yavas baslıycam çalışmaya pıyasada ne yayın varsa aldım ben cozmedıgım kıtap deneme sınavı kalmadı. İhtıyac yaynları, yargı, yediiklim, uzman kariyer, fem, data, teorem,pegem bırsuruyayını çözdüm tarihe cokk calıştım ama sınavda benı tarih yaktı baya bır yanlış yapmısımnekadar zorlarsan zorla olacagı kadar oluyor bunuda ogrenmıs oldumhepınıze ıyı calışmalar sormak ıstedıklerınız olursa yardımcı olurum atanamassam hazırandan sonra bende katılırım sıze
kızlar bende 2014 önlisanstan sınava girenlerdenim ve inşallah sınava hazırlanmaya başlayanlardan olucam bu yazın inşallah geç kalmamışımdır 2014 yayınları çıkmış mı acaba bilgisi olan var mı?? bir de gerçekten biraz temeliniz varsa evde çalışmakla yapılabilecek bi sınav kızlar sadece düzenli çalışmak lazım:18: