2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Canim selam test yaptin mi sonuc ne merak ettim. Inşallah hayırlı haber alırsın. Ben test yaptim ve hcg <5 cikti sevinsen mi bilemedim. Hastane hamilelik olusmus ama pazartesi tekrardan yap test dediler.

Canim selam test yaptin mi sonuc ne merak ettim. Inşallah hayırlı haber alırsın. Ben test yaptim ve hcg <5 cikti sevinsen mi bilemedim. Hastane hamilelik olusmus ama pazartesi tekrardan yap test dediler.

Selam canım, kan testi yaptırmadım henüz..bana kan testini ayın 10unda yapmamı söylemişlerdi, o zaman yaparım artık..

Selam canım, kan testi yaptırmadım henüz..bana kan testini ayın 10unda yapmamı söylemişlerdi, o zaman yaparım artık..

Hadi bisey kalmadi 11 subat ta ben ayy hafta sonu normalde hic bitmesin derim simdi hemen gecsin diye dua eder olduk:) nasilsin? Agrin sizin varmi , bende hic bisry uok, top top kalcmada olan ige yerlerinden haric

cnm... cok iyisin cok saol.. ama biz cocuk icin gitmicez.baska mevzu icin.. ayrica kadinlar kulubunden ozel msj atamiyorumm.. yeni uye oldugum icin 50 adet yorum yazarsam anca ozaman gonderebiliyomusum... 50 yorumu hala tamamlayamadim :( ozaman soyle yapalim.. biz arkadaslarla kartal koprusunun oraya gidelim direk.. sora sora buluruz...tekrar cok tesekkur ederim.bulucaz bi yolunu :) buarada senin hamile olmana cok sevindim..Umarim cok iyi bir hamilelik gecirir ve sonunda hayirlisiyla kucagina alirsin ..Rabbim yar ve yardimcin olsun inshallah :)

Allah razi olsun rabbim olmayan herkeze nasip etsin baska mevzu ise sikinti yok dedigim gibi kartal koprusunde otobus duragi var orada simitciler var yada durakta duranlara bile sorsan zaten oranin insanlari huseyin dede diye sorsan tarif edeceklerdir dede diyoruzda yanlis anlama lakabi dede sanirim kendisi dede degil yani yasli sayilmaz :))

Hadi bisey kalmadi 11 subat ta ben ayy hafta sonu normalde hic bitmesin derim simdi hemen gecsin diye dua eder olduk:) nasilsin? Agrin sizin varmi , bende hic bisry uok, top top kalcmada olan ige yerlerinden haric

Valla ne ağrım sızım ne de bir belirtim var, ben ümitliydim değilim, idrar testinde negatifi gördüm ama bakalım yine de...

O kadar sevindim ki Allahım en güzel şekilde kucağına almayıda nasip etsin ya şu anki sevincimi anlatamam mesajı okurken sevinçten çığlık atmışım eşim geldi ne oldu diye diğer arkadaşlar içinde seviniyorum ama senin Nesrin hanımın hastası olman bana 2.tüp bebeği nesrin hanımda yapmak konusunda bana güç ve umut oldu Allah razı olsun.Bende Kurtköy Velibaba'dayım şimdi para biriktirme zamanı umutlarımız 2.tüp bebek macerasına kaldı inşaAllah Rabbim gerek bırakmadan kendi lutfuyla nasip eder...

canım sağol allah razı olsun bugün de ikinci kan testimi yaptırdım.şimdi on gün sayıcaz bakalım kese için sonrasındada inşallah minikkalbinin sesini.allah evlat isteyenleri evlatsız bırakmasın en kısa zamanda nasip etsin inşallah.tüp olmadan allahım nasip etse ne güzel olur ama bu yollardan geçmemiz gerekiyosada geçicez allah emeklerimizi boş çıkarmasın

canım sağol allah razı olsun bugün de ikinci kan testimi yaptırdım.şimdi on gün sayıcaz bakalım kese için sonrasındada inşallah minikkalbinin sesini.allah evlat isteyenleri evlatsız bırakmasın en kısa zamanda nasip etsin inşallah.tüp olmadan allahım nasip etse ne güzel olur ama bu yollardan geçmemiz gerekiyosada geçicez allah emeklerimizi boş çıkarmasın

çok sevindim canım Rabbim tamamına erdirsin inşaAllah artık bundan sonrası tatlı telaşlar amin diyorum duaların için Allah razı olsun

En zoru beklemekmiş,bazen tamam bebişim annesine tutundu diyorum bazen korkuya kapılıyorum. Kimi aman yat kalkma diyor kimi yatma bunalıma girme hiç diyor iyice kafam karıştı zaten. Üç gün yattım sadece tuvalete ve yemek yemeye kalktım. Sırtım belim yatmaktan ağrıdı. Ilk kez denedik çok zormuş. Allahım her iseyene kolay yoldan versin..

Nelere dikkat etmek lazım doğru olan ne bilemedik artık. Her merkez başka mı söylüyor arkadaşlar. Benim yumurta toplama işlemim zor ve muhtemel hasarlı (basit anestezi beni uyutmayınca ilacı fazla vermişler solunum falan gitmiş o arada yarıuykulu haldeki hareketler yüzünden içerde iğne sağı solu deldi geçti ) o yüzden çok ağrı çektim transferim çok zor oldu ameliyathaneyi yıktım resmen vazgeçtim dedim ya :( şimdi 5 gün oldu daha rahatladım ama hala ağrılarım var

Başına gelen var mı bu tip bişey? Yumurta toplamada sorun yaşayan? Diliyorum bunca acıya değmiştir

Eminim bu bebisler senledir cunku hersey pozitif gidince olmuyor illa ki bi aksilik cikinca Allah tarafindan oluyo..bendede hep farkli aksilikler oldu ilaclari unuttum yanlis doz yaptim vs vs ama pozitif olmaya calistim ve sonuc pozitif insallah ilk denemende olur..

Valla ne ağrım sızım ne de bir belirtim var, ben ümitliydim değilim, idrar testinde negatifi gördüm ama bakalım yine de...

Canin vende de hic birsey yok, normal hayata devam, gezmeye oraya burayaaa , hayirlisi bakalim ins.pozitifler ile bebisleri kucagimiza almak nasip olur

Bir ara burada sohbetlere katılıyordum sonra koptumm.
Bilgi vermek istedim size.
6 şubat test tarihimdi ve pozitif sonuç aldım çok şükürr şuan hamileyim. .tabi daha kese Görücez kalp atışı dinlenicek. Anlayacağınız hala tam olarak sevinemiyorum.
3 Yıldır çocuk olsun diye çabalıyordum.
Sorun sebepsiz infertiliteydi
Bahçeci Umut tüp bebekte tedavi gördüm
Doktorum Ulun Uluğ
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Canım tebrikederim hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağında göstersin inşaallah... Ben 4. Denememde de negatifi gördüm çok üzgünüm 5. İçin yer araştırıyorum Bahçecinin maliyeti nedir arkadaşım genetik tahlil yapılıyor mu acaba ???

Canım tebrikederim hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağında göstersin inşaallah... Ben 4. Denememde de negatifi gördüm çok üzgünüm 5. İçin yer araştırıyorum Bahçecinin maliyeti nedir arkadaşım genetik tahlil yapılıyor mu acaba ???

Teşekkür ederim Allahım sanada nasip etsin inşallah hakkında hayırlısını versin canım.
Senin sorunun ne
Başarısız denemeler olunca Genetik test istiyorlar. Zeynep Kamil de yapıyormuş genetik testleri. Baya Pahalıymış bilgin olsun.
Umutta fiyatt ilaçlar dahil 6750
Devletten Raporun olursa herşey dahil 3000 tl

Canim senin test tarine ben daha var zannediyodum, cook gecmis olsun rabbim bundna sonra guldursun ins.

Olmadi Kizlar. Malesef tutmadi hamile değilim cok Üzgünüm yıkıldım
Bugün bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum :((( tarifsiz bir acı... vazgeçmiyoruz bebeğimiz için en kısa sürede güç toplayıp mücadeleye devam inşaallah Rabbim bize rahmetiyle muamele edecek güzel evlâtlar verecek...

Bugün bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum :((( tarifsiz bir acı... vazgeçmiyoruz bebeğimiz için en kısa sürede güç toplayıp mücadeleye devam inşaallah Rabbim bize rahmetiyle muamele edecek güzel evlâtlar verecek...

Icim acıyor beni ne kadar iyi anladığını biliyorum çünkü ancak bizler birbirimizi anlariz. Inşallah cok yikilmadan ve yipranmadan bizlerde evlat sahibi oluruz.

Icim acıyor beni ne kadar iyi anladığını biliyorum çünkü ancak bizler birbirimizi anlariz. Inşallah cok yikilmadan ve yipranmadan bizlerde evlat sahibi oluruz.
İnşaallah cnm ki ben çok hırpalandım, yıprandım 4 ameliyat 4 başarısız tüp bebek :((( ama yılmıyorum imtahanım bu şükürler olsun Rabbim muhakkak en iyisini verecek ki ondan diyorum...
Üzül üzül ama güçlü ol cnm benim Allah Kerimdir...

Cnm 2 gün var ama hiç belirtim yoktu bugün 10. Gündü kan tahlili yaptım 0.0 çıktı

Canim tekrar gecmis olsun, belirtilerin cogu ttalim ilaclardan dolayi geneli, bende ilk bir hafya cok kotu idim ama simdi hersey normal hayirlisi malesef yurtdisinda oyle erken kan verme sansin yok mecbir mwrkezi bekliycen 11.gun idrqr yapcaktim ondanda vazgrctim . Cok gecmis olsun tekrar. Ben turkiyede olsam kesin bende yaptirnistim.

Canim tekrar gecmis olsun, belirtilerin cogu ttalim ilaclardan dolayi geneli, bende ilk bir hafya cok kotu idim ama simdi hersey normal hayirlisi malesef yurtdisinda oyle erken kan verme sansin yok mecbir mwrkezi bekliycen 11.gun idrqr yapcaktim ondanda vazgrctim . Cok gecmis olsun tekrar. Ben turkiyede olsam kesin bende yaptirnistim.
Çok sağol cnm bundan önceki denemelerimde hep günümü bekledim bunda olmadığını hissettim zaten korkulu bekleyişin anlamı yok sonucu değişmeyecek zaten ama senin koşulların belli bekle kesinlikle gününe kadar idrar testini yapma ve mutlu sona er inşaallah :)

Back
X