2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Valla acikcasi numarasini sildim attim fakat bulurum gene zaten kartal koprusune gittigin zaman yoldaki simitciye bile huseyin dede nin yeri nerde diye sorsan onlar bile biliyor biz oyle sorarak bulmustuk adresi vardi fakat bulamiyorduk ben gene telefon numarasi ni isterim arkadastan sana atarim ama bana bir ozel mesaj at numarayi oradan yollarim buradan yazmak yasak olabilir tabi tekrar diyorum rabbim bilir fakat hamile kalmamin sebebi tup bebek normal konusmasina gore tup bebege gerek duymadan hamile kalabilirmisim ama kalmadim bu yuzden tup bebek yaparak kaldim yani cocuk tedavisi icin gidiosan bilmiyorum gitme diyemem ama bence yanlis bir secim kaynanami kirmamak icin gittim basarili olmadi

cnm... cok iyisin cok saol.. ama biz cocuk icin gitmicez.baska mevzu icin.. ayrica kadinlar kulubunden ozel msj atamiyorumm.. yeni uye oldugum icin 50 adet yorum yazarsam anca ozaman gonderebiliyomusum... 50 yorumu hala tamamlayamadim :( ozaman soyle yapalim.. biz arkadaslarla kartal koprusunun oraya gidelim direk.. sora sora buluruz...tekrar cok tesekkur ederim.bulucaz bi yolunu :) buarada senin hamile olmana cok sevindim..Umarim cok iyi bir hamilelik gecirir ve sonunda hayirlisiyla kucagina alirsin ..Rabbim yar ve yardimcin olsun inshallah :)

selam canım 35 yaşın altında ve ilk denemelerde 2 ve daha fazla transfer kanunen yasak......ikiz bebek daha riskli olduğundan..ama merkezler kanun dışı yapıyor.ben doktoruma sordum yok dedi biz yapmıyoruz yaşım 32 yasak dedi...
ya ebettt:(( benim doktorum da öyle söyledi biz çok istiyoruz iki tane olsun hatta rabbim izin verirse ikiz olsun ama doktor bey amcaa yapamam yaşın tutmuyo dedi:((

Bugun dr kontrolumuz vardi kalp atisi icin gitmistik bebegimin biri cok saglikli hem kalp atislarini gorduk hem de sesini duyduk RABBIME sukurler olsun ki ama diger bebegin kalp atisi yok dedi dr 15 gun sonra tekrar gidecegiz RABBİM hakkimizda hayirlisini ver

hayırlı olsun..üzülme hiç bak bi çok arkadaş çogul gebelik de aynı şeyi yada hemen hemen benzer durumları yaşadı..rabbim birini bağışlasın..inşşallah göreceği gün varsa diğeride geç olsun güç olmasın koşa koşa yetişsin kardeşinin gelişimine...sağlıkla kucağına aldıgın günlerin olsun inşallah

tedavim tamamen olumsuzluklarla başladı, erken toplama yapıldı, 3 olgun yumurta çıktı ve ikinci gün transfer için çağrıldım hepten umudum kesildi ama ilaçları düzenli kullanmaya ve istirahate, beslenmeye özen gösterdim ve şimdi sonuç pozitif hala inanamıyorum ve sevinemiyorum yüce rabbim bizim gibi evlat hasreti çekenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş,

hayırlı olsun..tebrik ederim..tam bir mucize bebiş desene:))ne kadar savaşçı ruhlu maşşallah..bundan sonrada sımsıkı tutunsun sana başlangıcınız sorunlu olmuş ama sonunuz güzel olsun taze anne:))eee haticeye değil neticeye bakicez dimi ama:)

Kislar size sormak istedigim benim ilk tup bebek denemem ve 8.gundeyim ilk gunler hic birsey hissetmiyordum fakat dungeceden beri sag kasik cizgisinden baslayip bacaga kadar inen bir agrim vardi uyuyamadim o derece fakat sabah hafiflemisti ama gun icinde ayaga kalktigimda yine sag kasik ve alt karinda batmalar oluyordu simdi daha hafif hissediyorum internetten biraz basliklari aradim dis gebelikle ilgili yazilar karsima cikti tek tarafli agri olunca bu basliklar karsima cikiyor dis gebelik bile olsa bu kadar erken kendini belli edermi ?

canım tedavin hayırlı olsun bende orda tedavi oluyorum bizim sebepsiz infertilite.nesrin hanım çok iyi bir doktor seninle ağlar seninle güler.benim üçüncü tedavim bu nesrin hanımda.ikinci denememde tutmuştu ama kaybettim.bu üç .cuma günü test günüm inşallah bu sefer muradımıza ericez bebeğimi kucagıma alıcam.inşallah sende kavuşursun bebeğine.bu arada bi sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım bu arada eksik ilacın kalırsa bi tane menapur.sanırım iki adet de orgalutran kaldı benim bu arada kurtköydemi oturuyosun ben uydukentdeyim

Merhaba Serenaycım bende emseyde tedavi görüyordum o kadar yazıştık senle aynı dönemde aynı hastanede aynı hekime tedavi oluyormuşuz ben farketmemişim bizim tedavimiz yarıda kaldı ama Nesrin hanım çok iyi bir doktor Allah razı olsun senin sonucunu şimdi dört gözle bekliycem umut oldun bi anda bana inşaAllah sonuçlar çok güzel olur canım dualarım seninle...

Selam arkadaslar nasilsiniz???? Tedavisi suren arkadaslara rabbim yardimcilari olsun.pozitifi hayirlisyla gorursunuz insallh

nunam nasilsin seni ruyamda gordum.hayir ola..
iki test vardi elinde negatif..sag tarafa koymussun.bunlar eski testlerim atamadim diyrsun.bide elinde bir test var yeni yapmissin aa pozitif inanmiyrum deyip beni ariyrsun.hamilelik mujdeni veriyrsun..ama ben tedaviyi biraktim nasil olur falan diyrsun , sonra yok yok ben dua etmeyi birakmamistim rabbim cevap verdi diyrsun..sabaha karsi uyanmistm yattigimda gordum canim....rabbim oldugu gibi cikarsn insallh;))

Merhaba Serenaycım bende emseyde tedavi görüyordum o kadar yazıştık senle aynı dönemde aynı hastanede aynı hekime tedavi oluyormuşuz ben farketmemişim bizim tedavimiz yarıda kaldı ama Nesrin hanım çok iyi bir doktor Allah razı olsun senin sonucunu şimdi dört gözle bekliycem umut oldun bi anda bana inşaAllah sonuçlar çok güzel olur canım dualarım seninle...
;
günaydın suheybe;allahıma binlerce şükür ki sonucum pozitif dün kan testimi yaptırdım.yarın da ikinci kan testimi yaptırıcam inşallah bu sefer bebeğimi kucağıma alabilirim.sağlıkla nasip etsin rabbim isteyen herkesede bu mutluluğu yaşatsın.bende uydukentteyim canım güzel günler dileklerimle hepinize dua ediyorum kalbim sizinle

Cook tesekkur ederim. Ben Kucukyali da oturuyorum. Ama Pendik de calisiyorum. Mumessilim. Ilaclarin hepsini aldim. Cok tesekkur ederim. Benim de cuma gunu 3. Kontrolum var. nesrin hanim gercekten cok ilgili bir doktor. Bende tavsiyeyle buldum. Esimde problem oldugu icin umutlu konustu ama burada benimle ayni durumda olup negatif sonuc alan cok kisi duyunca biraz tedirgin oldum. Gercekten cok heyecanliyim. Hayirlisi artik herkes icin. Dilegim allah her cocuk isteyene nasip etsin.

bu işler nasip kısmet birazda allah ol deyince olmicak birşey yok.benim de 3.denemem ve bu sefer pozitif .ikincide pozitifti ama kalp atımı olmadı.bu sefer olacağına inanıyorum moralini bozma inşallah allah sanada nasip eder ve olmayan tüm kardeşlerimize kib

dayanamadım, sabah sabah gidip bir idrar testi aldım geldim.Basit olanlarından. Sonuç negatif, bugün 11. günüm idi. Bilemiyorum, keşke yapmasaydım, sizce hala umut etmeli miyim?? ilaçlarımı kullanıcam adet oluncaya kadar. çok üzgünüm, ikinci denemem de negatif oldu.....

ya ebettt:(( benim doktorum da öyle söyledi biz çok istiyoruz iki tane olsun hatta rabbim izin verirse ikiz olsun ama doktor bey amcaa yapamam yaşın tutmuyo dedi:((
canım ben de 32 yaşındayım bende sordum yok dedi olmaz birine yaptık dedi işçiydi durumu ii değil çok yalvardı istedi yaptık bizde sonra bebeklerle ilgili sorun oldu hemen gitti bizi şikayet etti..sıkıntı yaşadık şimdi kimseye yapmıyoruz dedi....

;
günaydın suheybe;allahıma binlerce şükür ki sonucum pozitif dün kan testimi yaptırdım.yarın da ikinci kan testimi yaptırıcam inşallah bu sefer bebeğimi kucağıma alabilirim.sağlıkla nasip etsin rabbim isteyen herkesede bu mutluluğu yaşatsın.bende uydukentteyim canım güzel günler dileklerimle hepinize dua ediyorum kalbim sizinle

Merhaba hayirli olsun darisi basimiza insallah transfer sonrasi tutunma ignesi drmisin bunu hic duymadim igne adini ve nerde tedavi oldunu yazarmisin

canım ben de 32 yaşındayım bende sordum yok dedi olmaz birine yaptık dedi işçiydi durumu ii değil çok yalvardı istedi yaptık bizde sonra bebeklerle ilgili sorun oldu hemen gitti bizi şikayet etti..sıkıntı yaşadık şimdi kimseye yapmıyoruz dedi....

Devlet nerden biliyo senin kacinci tup denemesi yaptini bence drlar daha cok deneme yapman icin de diyebilirler

hayırlı olsun..üzülme hiç bak bi çok arkadaş çogul gebelik de aynı şeyi yada hemen hemen benzer durumları yaşadı..rabbim birini bağışlasın..inşşallah göreceği gün varsa diğeride geç olsun güç olmasın koşa koşa yetişsin kardeşinin gelişimine...sağlıkla kucağına aldıgın günlerin olsun inşallah

Sagolasin canim bende RABBIM hakkimizda hayirlisini ver diye dua ediyorum

dayanamadım, sabah sabah gidip bir idrar testi aldım geldim.Basit olanlarından. Sonuç negatif, bugün 11. günüm idi. Bilemiyorum, keşke yapmasaydım, sizce hala umut etmeli miyim?? ilaçlarımı kullanıcam adet oluncaya kadar. çok üzgünüm, ikinci denemem de negatif oldu.....

Hem 11.gun daha erken bildigim kadariyla ucuz testler gec sonuc veriyormus kan testi yaptirabilisin ama dedgim gibi 13unde bakmani tavsiye ederim erkenden bakip moralini bozmussun ben sonuna kadar beklicem

Kesinlikle etmelisin, burda bir arkadas 11.gun idrarda negatif horunce kan degeri yaprirmis 180 kusur cikmisti? Bizim gebelikler farkli tatlik.hic takilma bosver bende yapcaktim.11.gun ama yapmiycam vazgectim,

kızlar benimde dün transferim yapıldı 2. gün emriyosu 2 tane emriyo yerleştirdiler 1 tanesi 1.kalite diğeri 2.kaliteymiş.inşallah hayırlı sonuçları alırız..bu 12 gün nasıl geçecek bilmiyorum.çok yatmayı seven biride degilim elimden geldigi kadar iş yapmamaya calışacagım bu on iki gün iiçinde..şimdiden yatmaktan çok sıkıldım uzun oturma pozisyonundayım. bana bakacak kimsede yok hiç kimseye haber vermedim tüp yaptıracağımı eşimde izin alamadı evde kendi kendimi idare etmeye çalışıyorum.bu zamanı nasıl geçirmemi tavsiye edersiniz?

Devlet nerden biliyo senin kacinci tup denemesi yaptini bence drlar daha cok deneme yapman icin de diyebilirler

canım biliyorlar...ben mesela raporla yaptırıyorum...ssk dan yararlanıyorum rahatlıkla bulurlar...ama özleden yapanları bilmezler de ancak şikayet ve denetimle ortaya çıkıyor
ama benım ki bilinir devlet memuruyum bu iş için rapor alıyorum ayrıca tüp bebek raporundan yarrlanıyorum tabiki bilirler kaç defa yaptım hangi ilacı aldım hepsini bilirler

Canım tedavin hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alır bizlere de umut olursun, anladığım kadarıyla beylikdüzü medicana da tedavi görüyosun. Bende ekim ayında ilk denememi orda yaptırdım pozitif sonuç aldım ama kürtaj olmak zorunda kaldım, dondurulmuşlarım var şimdi 2. için adetimle tedaviye başlıycaz Rabbimin izniyle, bişey sormak istiyorum sana, ilk tedavini orda mı yaptır yine sonucun ne oldu bide 2. tedavin donmuşlarla mı ve kaç tane embriyo koydular, benim yaşımdan dolayı yine 1 tane koycaklar diye tahmin ediyorum ama gittiğimde konuşucam tekrar 2 tane için. Canım kusura bakma çok soru sordum ama çok merak ediyorum cevaplarsan sevinirim, beta sonucunuda senin gibi çok merak ediyorum Allah'ım yüzünü güldürsün inşallah bebişin annesine sıkı sıkı tutunsun :49::emir_bebek::nazar:

Back
X