Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canimm gecmiss olsunn.. insallah bir dahakinee tutacakk.. sikma kendini bak en azindan dondurulmusun var.. seni bekleyen buz bebegini dusun...
canım bir sonraki tedavinde rabbim yüzünü güldürsün hepimizin kucakları dolsun
Âmin canım gözün aydın olsun Rabbim sorunsuz bir gebelik kolay doğum nasipetsin inşaallah :)))Canim sonucum pozitif cikti sukurler olsun bi muddet giremiycem siteye sizlere hep dua ediyorum Allah hepimizin kucagina aldirsin..insallah deger yukselir bekliycez artik herkese bu pozitif sonucu almayi nasip etsin cok agladim bayilacaktim heyecandan...sizlere duacıyım güzel anneler 2014 bizim yilimiz olacak insallah:))
[/QUOTE]işallah arkadaşım 10 şubat biizm bayramımız olur benimde 2 denemem rabbim yardımcımız olsun :)
İnşaallah hayırlı musmutlu pozitif pozitif sonuçlar alırsın :))) az kalmış benim 10 şubatta testim sabreden mukafatını muhakkak alır. ...
ÂMİN cnm en güzel sevgiler günü hediyesi olur inşaallah bize pozitif sonuçlar dua ve selam ile[/QUOTE]Âmin canım gözün aydın olsun Rabbim sorunsuz bir gebelik kolay doğum nasipetsin inşaallah :)))
[/QUOTE]işallah arkadaşım 10 şubat biizm bayramımız olur benimde 2 denemem rabbim yardımcımız olsun :)
İnşaallah hayırlı musmutlu pozitif pozitif sonuçlar alırsın :))) az kalmış benim 10 şubatta testim sabreden mukafatını muhakkak alır. ...
Merhaba arkadaşlar benim ilk tüp bebek denemem. Umut tüp bebekte yaptırdım ve çok heyecanlıyım bugün 5. Günüm hiçbir ağrı yada sızı hissetmedim.ama bugün sağ kasığımda hafif sızlama var. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Hep milletin sürekli yapmaman gereken şeyleri söylerken buluyorum. Ve bu sürecin ilaçlardan yada maddiyattan çok manevi olarak daha zor olduğunun farkına varıyorum. Sürekli birileri bana ne yapmamam gerektiğini söylüyor. Ve bu sefer insan kendini suçlayacağını hissediyor. Zor çok zor allah hepimizin yardımcısı olsun. Ama sizler bu işi yapmış olan kişilerden bilgi almak daha önemli. Eğer nelere dikkat etmem gerektiğinin bilgisini verirseniz sevinirim.
Merhaba, benim de bugün transferden sonraki 4. Günüm( 3. Gün embriyosu) sağ kasıkta bi batma hissediyorum :) gerçi kendimi o kadar çok dinliyorum ki , evde oturmaktan belirtilere sardım , bilemiyorum çünkü belirtiler için erken daha:) bu arada sen milleti boşver, tek yapman gereken şey var emin olduğum, kendini hep pozitif ve mutlu tut, güzel şeyler oku, klasik müzik dinle güzel hayaller kur. Aklına en ufak olumsuzluk gelse hemen kov gitsin:)) çok hareketsiz kalma, çok fazla da yorulma , benim navizade fikirlerim bunlar. Kadınlar Kulübü'nü takip ettiğim gibi, Amerika'da tüp bebek forumlarında da takılıyorum:)) yani hayatımıza mutlu Mesut devam etmeliyiz ve bu süreci güzelce atlamalıyız .. Hoşçakal, mutlu kal canım
canım seninde dondurulmuşmu yoksa normalmi? valla neden bilmiyorum ama içim huzur dolu ve şuna inanıyorum nasip allah gönlümüze göre versin :)
Canım çok sağol. Olumlu düşünmeye çalışıyorum bende ayın 8 inde test yaptıracağım. Hem mutlu olmaya çalışıyorum hepimiz için hakkımızda hayırlısı.Merhaba, benim de bugün transferden sonraki 4. Günüm( 3. Gün embriyosu) sağ kasıkta bi batma hissediyorum :) gerçi kendimi o kadar çok dinliyorum ki , evde oturmaktan belirtilere sardım , bilemiyorum çünkü belirtiler için erken daha:) bu arada sen milleti boşver, tek yapman gereken şey var emin olduğum, kendini hep pozitif ve mutlu tut, güzel şeyler oku, klasik müzik dinle güzel hayaller kur. Aklına en ufak olumsuzluk gelse hemen kov gitsin:)) çok hareketsiz kalma, çok fazla da yorulma , benim navizade fikirlerim bunlar. Kadınlar Kulübü'nü takip ettiğim gibi, Amerika'da tüp bebek forumlarında da takılıyorum:)) yani hayatımıza mutlu Mesut devam etmeliyiz ve bu süreci güzelce atlamalıyız .. Hoşçakal, mutlu kal canım
Ben bu sefer hep olumlu olmaya calistim gerginlikten uzak durmaya calistim 5.gun transfer ve 9.gun pozitif sonucu aldim şükür..2.denemem ilkinde kabizlik stres dua edememe tum sikintilari agrilari yasamistim..simdi hic bisey hissetmedim ve 70.000 besmele okumusumtum..aklinizda olsun transfere kadar 3 kisi paylasip okuduk..oldu..umarim degerim yukselir..insallah yarabbim sizlerede nasip etsin ama ben inaniyorum bu ara cok sonuc bekleyen var hepinizinki pozitif olur insallah..olumlu olun bisey hissetmeye calisiyo insan ama ben anladimki bisey hissetmekle alakasi yokmus..cok dua edicem size bi müddet giremiycem kizlar aklim hep sizde..mujdelenin insallah:)))görüşürüz merakla bekliyorum...
canım selamlar benimde tüplerim tıkalı tedavin nerde olucak bende 3 yada 4 şubatta adet olucam ve gidicem ıkı aydır erteleniyor inşallah ertelenmez artık hayırlısı olsun belki aynı anda başlarız bitirirz burdan konusuruz yazarız güzel haberler inşallah
Merhaba, benim de bugün transferden sonraki 4. Günüm( 3. Gün embriyosu) sağ kasıkta bi batma hissediyorum :) gerçi kendimi o kadar çok dinliyorum ki , evde oturmaktan belirtilere sardım , bilemiyorum çünkü belirtiler için erken daha:) bu arada sen milleti boşver, tek yapman gereken şey var emin olduğum, kendini hep pozitif ve mutlu tut, güzel şeyler oku, klasik müzik dinle güzel hayaller kur. Aklına en ufak olumsuzluk gelse hemen kov gitsin:)) çok hareketsiz kalma, çok fazla da yorulma , benim navizade fikirlerim bunlar. Kadınlar Kulübü'nü takip ettiğim gibi, Amerika'da tüp bebek forumlarında da takılıyorum:)) yani hayatımıza mutlu Mesut devam etmeliyiz ve bu süreci güzelce atlamalıyız .. Hoşçakal, mutlu kal canım
Masallahh 10 Subat ve 11 Subat ta ne kasae cok soncu bekleyen arkadas var, ins.sevgililee gunune karninizda sevdixeklerimzle gireriz..
Yazdıkların içtenliğin duaların için Allah senden razıolsun kardeşim nickin gibi saf temiz sade ve çok naifsin İnşaallah o güzel hissi bizde sonuna kadar yaşar tadarız Seninde değerlerin yükseldik bebeğimin kalp atışlarını duy kucağına al bir avazda inşaallah canımBen bu sefer hep olumlu olmaya calistim gerginlikten uzak durmaya calistim 5.gun transfer ve 9.gun pozitif sonucu aldim şükür..2.denemem ilkinde kabizlik stres dua edememe tum sikintilari agrilari yasamistim..simdi hic bisey hissetmedim ve 70.000 besmele okumusumtum..aklinizda olsun transfere kadar 3 kisi paylasip okuduk..oldu..umarim degerim yukselir..insallah yarabbim sizlerede nasip etsin ama ben inaniyorum bu ara cok sonuc bekleyen var hepinizinki pozitif olur insallah..olumlu olun bisey hissetmeye calisiyo insan ama ben anladimki bisey hissetmekle alakasi yokmus..cok dua edicem size bi müddet giremiycem kizlar aklim hep sizde..mujdelenin insallah:)))görüşürüz merakla bekliyorum...