- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
Ben 1 buçuk yıldır evliyim çocuk yapmayı düşünmüyordum.Çikolata kistleri ve cerrahi müdahale yüzünden yumurta rezervimin bitmek üzere olduğunu ve en kısa sürede tüp bebek denememi söyleyince doktorlar korkudan bu işe girdim.Ama insan olmama ihtimalini düşününce daha sıkı sarılıyor ve şu an olsun diye yalvarıyorum Allah a.Garip olsa da gerçek bu.Bazen vicdan azabı duyuyorum acaba çocuk istemediğim için mi bu duruma düştüm diye suçluyorum kendimi.Eşim çok istiyordu ama ben zamanı değil deyip erteliyordum.Umarım en kısa sürede Rabbim yüzümüzü güldürür de bu sıkıntılar biter.
Valla hicbirsey bosuna degildir demekki bunlari yasamamiz gerekiyirmus bende evliligimin ilk senesi istememistim simdi iyle kiziyorumki kendime...3bucuk yillik evliyiz ve 2bucuk senedir istiyrum son care tup dedik ugrasiyoruz iste.ben ozel anneler oldugimuzu dusunuyorum.dediginiz gibi belkide rabbom hemen nasip etseydi kiymetini bilmeyecektik.simdi bir bebek benim icin okadr degerli ve mucizeviki..anlatamam. ama inaniyorum rabbim vermeyecegi hayali kurdurmazmis..biraz yorucuda olsa olacak insallhh.
bizde de eşim istemedi biz daha genciz deyip durdu ( neremiz gençse eşim 33 ben 29 dum

şimdi ben 33 yaşındayım
neyse öyle yada böyle bizim bebeklerimiz biraz geç gelecek

ve suçlu aramıyorum aklıma böyle düşünceler gelince kovuyorum
evet bu bizim sınavımız inşallah isyan etmeden sınavımızı en güzel mükafatla veririz