canım çok geçmiş olsun arkadaısmmmmmmmmmm![]()
saol canimm, Rabbim kimseye yasatmasin.. çok yiprandim..
bundan sonrasi iyi olur insallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok geçmiş olsun arkadaısmmmmmmmmmm![]()
tesekkur ederim,
medicana ankara - tolga ecemis.. sapasaglam tuplerime nasil denk getirdi hala anlamiyorum...
Çok geçmiş olsun Tolga beyi iyi diye duymuştum ama belli olmuyor demek ki
Sizce tüp bebekte başarıyı artıran ne gibi şeyler yapılabilir mesela rahim Çizme'nin bi faydası oluyor mu ve tam olarak nasıl yapılıyor
benim dokdorum uyarı diyor ama rahim çizmede aynı işlem galiba 3.denemede yapıldı bana iki kere yapıldı agrılı bi işlem degil rahme bi aletle cizikler atılıyo yani ben tutmuşdu ama düşükle sonlandı şimdi 4. Denemeyi yaptık sonuç bekliyorum bu denemede de aynı işlem uygulandı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim dokdorum uyarı diyor ama rahim çizmede aynı işlem galiba 3.denemede yapıldı bana iki kere yapıldı agrılı bi işlem degil rahme bi aletle cizikler atılıyo yani ben tutmuşdu ama düşükle sonlandı şimdi 4. Denemeyi yaptık sonuç bekliyorum bu denemede de aynı işlem uygulandı
Daha iyi misin şimdi canım yaaa...?
Esasında artık buraya bişey yazmayacağım diyorum. Sonra sizler nasılsınız merak ediyorum ve girince de
malesef hep yazmak zorunda hissettiğim bişeyler oluyooo
Keşke hep iyi olsaydınız güzel haberleriniz de olsaydı da tebessümle okuyup geçseydim; ama dünya o kadar güllük gülistanlık bir yer değil işteecz06'yı da okuyunca çookkk üzüldüm! :2:
Nazar değdi güzel listemize! Malesef hepsi de benim uğursuzluğumla başladı. Miss gibi gidiyordu listemiz.
Ben senin yerinde olsam ikinciyi düşünmezdim bile; ama sen çocuğumun kardeşi olsun diye onca acıyı çektin ya; Allah bunu görüyo.Belki verir sana bir hediye daha :) Üzülme artık lütfen!
Of yaaa... Bu ne kötü bir haber! Dün en son değerim düştü demişsin sonrasında sesin çıkmamış yeniden!
Sanırım bugün çok kötü bir gün geçirdin!
Çok üzüldüm senin adına da. Ben hep "Allah'ım doğduğunu göremeyeceksem pozitifi gösterme bana" diye dua ettim. Çok şükür öyle de oldu.Üzüldüm mü üzüldüm ama diğer türlüsü çok daha acı. Çünkü varlığını duymak, eşinle paylaşmak, planlar yapmaya başlamak ve ardından kaybetmek nasıl bir acı daha önce yaşadım bilirim.Umarım çabuk toparlarsın. Sakın kendini suçlama; insan çok acımasız oluyor bu dönemde kendine karşı.
Allah hakkınızda hayırlısınını versin inşallah!
Aman dikkat et kendine haaa :))
Gözüm üzerinizde.
Amin canım sağol.
hihihi yakamiza kirmizi karanfil takip eren hocanin pilatesine girelim :)))
dun hcg 1400du,
dun kurtaj olmama ragmen bugun 2140 çikti..
kurtajda rahim icini kaziyorlar, tupe mudahale yok..
benimki sag tupte yumurtaliga yakin yerde, igne oldum aksam, düşmesi icin..
pazar kan vericem, takipteyiz anlican..
bu arada ben mac üyeligimi dondurdum, eren hocayla özel pilates dersinde sakatlandim canim, kuyruk sokumu kemigim çatladi, raporluyum :))
Merhaba,
Dün 8 haftalik bebegin kesesi yeteri kadar gelismedigi icin malesef kurtaj dediler.Çok mutsuzum.Dün akşam önceden beni takip eden doktoruma gittim emin olmak ya da bir ümit diye ama malesef( Bu arada bana söylenen pgt denilen işlemin eski yöntemle yapılmasından kaynaklı bu tarz hataların olabileceği bilgisi verildi.Boşu boşuna onca emek 2 ayda yaşanan eziyet boşa gitti.
Yaaa!Canım kusuruma bakma yazamamayı bırak bakamadım da buraya hiç; ama aklımdaydın inan!
Ne oldu ne bitti; durumun nedir diye meraktaydım.???
Boşver platesi iyileş gel Metehan'ın spinningine katılalım :))
Bu arada bizim kızlardan hala arada da olsa girip bakan varsa kendinden haberdar etsin olur mu...![]()
:)) iyiyim canim, ben de pek bakamiyorum, dış gebelikmiş benimki.. 2. doz igneyi yapinca kan degerim dusmeye basladi, her hafta baktiriyorum, sifirlanana kadar..
spora gelmiym starbucksta kahve icelim :))
Uzun bi aradan sonra slm kızlar :)
Seyir özledim seni iyi misin ?
Ecz canım çok üzüldüm yaşadıklarını okuyuncaşimdi nasılsın ?
Fege canım kürtaj mı oldun sende ? Çok geçmiş olsun pgt limi olmuştu bu tedavin?
Benim kürtajımın üstünden 1 ay 5 gün geçti sanki daha iyiyim kendimi gezmeye ve temizliğe verdim 1 dk boş durmuyorum yoksa hemen aklıma geliyokocama kürler hazırlıyorum bende folbiol ve arısütü bal polen kullanıyorum tedavi istemiyorum ama normal olsun diye acayip bi istikrar var
Bende durumlar böyle arada bi ses verin güzeller
Canımmm!Merhaba...
Ufak ufak düzelmeye başlamana sevindim.
Evet topiğimize nazar değidi ve bir bir döküldükO kadar güzel haber varken; kötüyü ben başlattım herhalde!
Bende iş güç, spor, alışveriş diye kafayı dağıtmaya çalışıyorum. Tüp bebek olayını atlattım çok şükür. Hiiççç dert etmiyorum neden olmadı diye. İnsan beyni böyle işte; o kadar çileyi bile kendini korumak için unutturuveriyor.
Aklımda tekrar tüp bebek yok tabi ama bende senin gibi "acaba doğal yoldan olur mu ki" diye düşünmeden edemiyorum arada.
Hoş!Senin gibi arısütleri, ballar polenler falan kullanmıyorum; hatta o anlamda kendime hiç bakmıyorum desem yeridir. :))
Anlayacağın benden geçtiii! Olsa iyiydi ama ne yapayım ölemem ya; olmaz olmaz.
Kayraammm'a katılıyorum; arada bir ses verin yani arkadaşlar! Haberdar olalım birbirimizden.
Bebişi tutanlar da ses versin nazar etmeyiz korkmasınlar) Herkes ara ara geliyor aklıma ne yapıyorlardır diye.
![]()
Uzun bi aradan sonra slm kızlar :)
Seyir özledim seni iyi misin ?
Ecz canım çok üzüldüm yaşadıklarını okuyuncaşimdi nasılsın ?
Fege canım kürtaj mı oldun sende ? Çok geçmiş olsun pgt limi olmuştu bu tedavin?
Benim kürtajımın üstünden 1 ay 5 gün geçti sanki daha iyiyim kendimi gezmeye ve temizliğe verdim 1 dk boş durmuyorum yoksa hemen aklıma geliyokocama kürler hazırlıyorum bende folbiol ve arısütü bal polen kullanıyorum tedavi istemiyorum ama normal olsun diye acayip bi istikrar var
Bende durumlar böyle arada bi ses verin güzeller
Kızlar iyi akşamlar benim bugün transferin 7.günü ve kasık ağrım şişkinlik ve gaz var bunlar belirti olabilir mi sizlere danışmak istedim arada da baş dönmesi oluyo off zormuş beklemek :):)
Canımmm!Merhaba...
Ufak ufak düzelmeye başlamana sevindim.
Evet topiğimize nazar değidi ve bir bir döküldükO kadar güzel haber varken; kötüyü ben başlattım herhalde!
Bende iş güç, spor, alışveriş diye kafayı dağıtmaya çalışıyorum. Tüp bebek olayını atlattım çok şükür. Hiiççç dert etmiyorum neden olmadı diye. İnsan beyni böyle işte; o kadar çileyi bile kendini korumak için unutturuveriyor.
Aklımda tekrar tüp bebek yok tabi ama bende senin gibi "acaba doğal yoldan olur mu ki" diye düşünmeden edemiyorum arada.
Hoş!Senin gibi arısütleri, ballar polenler falan kullanmıyorum; hatta o anlamda kendime hiç bakmıyorum desem yeridir. :))
Anlayacağın benden geçtiii! Olsa iyiydi ama ne yapayım ölemem ya; olmaz olmaz.
Kayraammm'a katılıyorum; arada bir ses verin yani arkadaşlar! Haberdar olalım birbirimizden.
Bebişi tutanlar da ses versin nazar etmeyiz korkmasınlar) Herkes ara ara geliyor aklıma ne yapıyorlardır diye.
![]()
selamlar seyırcım,
cok uzun zamandır bende bloga gırmıyorum. bende hersey yolunda sımdılık. tatlım senın negatıf sonuc aldıgın o gunlerde hepımız keyfı kactı. ve senın gırmelerın azaldıkca da yavas yavas azaldı zaten bu bloga yazılar. sen tutuyormussun bak bu sayfada herkesı... bu arada kayra senın de ıyı olmana sevındım kızlar hepınıze selamlar.
Orem'ciğim!Bir problem aşırı kilo alımı vs yoksa 3-4 ay sonra tekrarlatabiliyorlar tedaviyi. Yumurtalıkları biraz dinlendirmek için oluyor o sürede. Düşünüyorsan Allah gönlüne göre versin inşallah. :))Mrb. arkadaşlar bebişi tutan canlar hayırlı olsun:)ALLAH kucağınıza almayı nasip etsin. Bebeğini düşüren canlarım sizler için çok üzüldüm.buraya en son girdiğim de tablo da çok güzel nazar boncukları vardı. İnş. canlar bebişlerini kucaklarına alır dedim .
Benim moralim çok kötü olunca açamıyordum ve de hayırlısı buymuş diyordum.Ama o tablo çok güzeldiiiiiiiiio duyguyu az bir zaman da olsa tatmak mükemmeldi.
bu arada tüp bebek yaptırdıktan kaç ay sonra tüp bebeğe başlanır?