• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Çok geçmiş olsun Tolga beyi iyi diye duymuştum ama belli olmuyor demek ki

ben de öyle duymustum, ama haddinden fazla hasta aliyor, haliyle hastalariyla ilgilenmiyor.
ona kalsa ben hala bekliyordum, sali gunu 2. gorus aliym die gittigim yerdeki doktor birakmadi, seni bu sekilde eve yollayamam dedi..

transfer de paldir küldür olmustu, embriyo fazla tazyikli sikilirsa tupe gidebiliyormus.. gerci Rabbim vermedi mi bi bahane olcak ya orasi ayri :)
ama bir daha tolga ecemisin yanindan geçmem..

Sizce tüp bebekte başarıyı artıran ne gibi şeyler yapılabilir mesela rahim Çizme'nin bi faydası oluyor mu ve tam olarak nasıl yapılıyor

Sizce tüp bebekte başarıyı artıran ne gibi şeyler yapılabilir mesela rahim Çizme'nin bi faydası oluyor mu ve tam olarak nasıl yapılıyor

benim dokdorum uyarı diyor ama rahim çizmede aynı işlem galiba 3.denemede yapıldı bana iki kere yapıldı agrılı bi işlem degil rahme bi aletle cizikler atılıyo yani ben tutmuşdu ama düşükle sonlandı şimdi 4. Denemeyi yaptık sonuç bekliyorum bu denemede de aynı işlem uygulandı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim dokdorum uyarı diyor ama rahim çizmede aynı işlem galiba 3.denemede yapıldı bana iki kere yapıldı agrılı bi işlem degil rahme bi aletle cizikler atılıyo yani ben tutmuşdu ama düşükle sonlandı şimdi 4. Denemeyi yaptık sonuç bekliyorum bu denemede de aynı işlem uygulandı

Benim de bu 4. Denemem doktorumla konuşayım olmazsa bu konuyu diyorum

arkadaşım merhaba iki kere çizik atıldı demişsin peki ikiside tuttumu da düştü. ben iki kere normal denedim tutmadı tüp bebek. çizik attırmayı düşünüyorum son deneme yapıcam ve ek ücreti nedir bilgi verirsen sevinirim

Daha iyi misin şimdi canım yaaa...?
Esasında artık buraya bişey yazmayacağım diyorum. Sonra sizler nasılsınız merak ediyorum ve girince de
malesef hep yazmak zorunda hissettiğim bişeyler oluyooo :(

Keşke hep iyi olsaydınız güzel haberleriniz de olsaydı da tebessümle okuyup geçseydim; ama dünya o kadar güllük gülistanlık bir yer değil işte :( ecz06'yı da okuyunca çookkk üzüldüm! :2:
Nazar değdi güzel listemize! Malesef hepsi de benim uğursuzluğumla başladı. Miss gibi gidiyordu listemiz.
Ben senin yerinde olsam ikinciyi düşünmezdim bile; ama sen çocuğumun kardeşi olsun diye onca acıyı çektin ya; Allah bunu görüyo.Belki verir sana bir hediye daha :) Üzülme artık lütfen!

Of yaaa... Bu ne kötü bir haber! Dün en son değerim düştü demişsin sonrasında sesin çıkmamış yeniden!
Sanırım bugün çok kötü bir gün geçirdin! :(
Çok üzüldüm senin adına da. Ben hep "Allah'ım doğduğunu göremeyeceksem pozitifi gösterme bana" diye dua ettim. Çok şükür öyle de oldu.Üzüldüm mü üzüldüm ama diğer türlüsü çok daha acı. Çünkü varlığını duymak, eşinle paylaşmak, planlar yapmaya başlamak ve ardından kaybetmek nasıl bir acı daha önce yaşadım bilirim. :( Umarım çabuk toparlarsın. Sakın kendini suçlama; insan çok acımasız oluyor bu dönemde kendine karşı.
Allah hakkınızda hayırlısınını versin inşallah!

Aman dikkat et kendine haaa :))
Gözüm üzerinizde. ;)
Amin canım sağol.

Merhaba,

Dün 8 haftalik bebegin kesesi yeteri kadar gelismedigi icin malesef kurtaj dediler.Çok mutsuzum.Dün akşam önceden beni takip eden doktoruma gittim emin olmak ya da bir ümit diye ama malesef:(( Bu arada bana söylenen pgt denilen işlemin eski yöntemle yapılmasından kaynaklı bu tarz hataların olabileceği bilgisi verildi.Boşu boşuna onca emek 2 ayda yaşanan eziyet boşa gitti.

hihihi yakamiza kirmizi karanfil takip eren hocanin pilatesine girelim :)))

dun hcg 1400du,
dun kurtaj olmama ragmen bugun 2140 çikti..
kurtajda rahim icini kaziyorlar, tupe mudahale yok..
benimki sag tupte yumurtaliga yakin yerde, igne oldum aksam, düşmesi icin..
pazar kan vericem, takipteyiz anlican..

bu arada ben mac üyeligimi dondurdum, eren hocayla özel pilates dersinde sakatlandim canim, kuyruk sokumu kemigim çatladi, raporluyum :))

Yaaa!Canım kusuruma bakma yazamamayı bırak bakamadım da buraya hiç; ama aklımdaydın inan!
Ne oldu ne bitti; durumun nedir diye meraktaydım.???
Boşver platesi iyileş gel Metehan'ın spinningine katılalım :))

Bu arada bizim kızlardan hala arada da olsa girip bakan varsa kendinden haberdar etsin olur mu...:emir_bebek:

Merhaba,

Dün 8 haftalik bebegin kesesi yeteri kadar gelismedigi icin malesef kurtaj dediler.Çok mutsuzum.Dün akşam önceden beni takip eden doktoruma gittim emin olmak ya da bir ümit diye ama malesef:(( Bu arada bana söylenen pgt denilen işlemin eski yöntemle yapılmasından kaynaklı bu tarz hataların olabileceği bilgisi verildi.Boşu boşuna onca emek 2 ayda yaşanan eziyet boşa gitti.

Canım!Uzun zaman önce yazmışsın ama kafamı dağıtmak için hiç girmedim buralara. Çıkardım aklımdan herşeyi; bugünde tak diye geldi aklıma. Bence sende öyle yap. Kafanı dağıtacak şeyler bul girme buralara daha çok üzlürsün. Çünkü senin durumun çok çok daha ağır duygusal anlamda.

Allah hakkında hayırlsını versin inşallah...

Yaaa!Canım kusuruma bakma yazamamayı bırak bakamadım da buraya hiç; ama aklımdaydın inan!
Ne oldu ne bitti; durumun nedir diye meraktaydım.???
Boşver platesi iyileş gel Metehan'ın spinningine katılalım :))

Bu arada bizim kızlardan hala arada da olsa girip bakan varsa kendinden haberdar etsin olur mu...:emir_bebek:

:)) iyiyim canim, ben de pek bakamiyorum, dış gebelikmiş benimki.. 2. doz igneyi yapinca kan degerim dusmeye basladi, her hafta baktiriyorum, sifirlanana kadar..

spora gelmiym starbucksta kahve icelim :))

:)) iyiyim canim, ben de pek bakamiyorum, dış gebelikmiş benimki.. 2. doz igneyi yapinca kan degerim dusmeye basladi, her hafta baktiriyorum, sifirlanana kadar..

spora gelmiym starbucksta kahve icelim :))

Haha :))
Bizim seninle ortak noktamız çok gibi haaa :))
Spordan önce ya da sonra mutlaka starbuckstayım.
Ok yapalım bir gün.
karanfil takmadan ama ;)

Tüplerinde bir sıkıntı olmamasına sevindim bu arada.

Son düzenleme:
Uzun bi aradan sonra slm kızlar :)
Seyir özledim seni iyi misin ?
Ecz canım çok üzüldüm yaşadıklarını okuyunca :( şimdi nasılsın ?
Fege canım kürtaj mı oldun sende ? Çok geçmiş olsun pgt limi olmuştu bu tedavin?
Benim kürtajımın üstünden 1 ay 5 gün geçti sanki daha iyiyim kendimi gezmeye ve temizliğe verdim 1 dk boş durmuyorum yoksa hemen aklıma geliyo :( kocama kürler hazırlıyorum bende folbiol ve arısütü bal polen kullanıyorum tedavi istemiyorum ama normal olsun diye acayip bi istikrar var :D
Bende durumlar böyle arada bi ses verin güzeller ;)

Fege canım kürtaj mı oldun sende ? Çok geçmiş olsun pgt limi olmuştu bu tedavin?
Benim kürtajımın üstünden 1 ay 5 gün geçti sanki daha iyiyim kendimi gezmeye ve temizliğe verdim 1 dk boş durmuyorum yoksa hemen aklıma geliyo :( kocama kürler hazırlıyorum bende folbiol ve arısütü bal polen kullanıyorum tedavi istemiyorum ama normal olsun diye acayip bi istikrar var :D

Canımmm!Merhaba...
Ufak ufak düzelmeye başlamana sevindim.
Evet topiğimize nazar değidi ve bir bir döküldük :( O kadar güzel haber varken; kötüyü ben başlattım herhalde!
Bende iş güç, spor, alışveriş diye kafayı dağıtmaya çalışıyorum. Tüp bebek olayını atlattım çok şükür. Hiiççç dert etmiyorum neden olmadı diye. İnsan beyni böyle işte; o kadar çileyi bile kendini korumak için unutturuveriyor.

Aklımda tekrar tüp bebek yok tabi ama bende senin gibi "acaba doğal yoldan olur mu ki" diye düşünmeden edemiyorum arada.
Hoş!Senin gibi arısütleri, ballar polenler falan kullanmıyorum; hatta o anlamda kendime hiç bakmıyorum desem yeridir. :))
Anlayacağın benden geçtiii! Olsa iyiydi ama ne yapayım ölemem ya; olmaz olmaz.

Kayraammm'a katılıyorum; arada bir ses verin yani arkadaşlar! Haberdar olalım birbirimizden.
Bebişi tutanlar da ses versin nazar etmeyiz korkmasınlar ;)) Herkes ara ara geliyor aklıma ne yapıyorlardır diye. :16:

Canımmm!Merhaba...
Evet topiğimize nazar değidi ve bir bir döküldük :( O kadar güzel haber varken; kötüyü ben başlattım herhalde!
Bende iş güç, spor, alışveriş diye kafayı dağıtmaya çalışıyorum. Tüp bebek olayını atlattım çok şükür. Hiiççç dert etmiyorum neden olmadı diye. İnsan beyni böyle işte; o kadar çileyi bile kendini korumak için unutturuveriyor.

Aklımda tekrar tüp bebek yok tabi ama bende senin gibi "acaba doğal yoldan olur mu ki" diye düşünmeden edemiyorum arada.
Hoş!Senin gibi arısütleri, ballar polenler falan kullanmıyorum; hatta o anlamda kendime hiç bakmıyorum desem yeridir. :))

Kayraammm'a katılıyorum; arada bir ses verin yani arkadaşlar! Haberdar olalım birbirimizden.
Bebişi tutanlar da ses versin nazar etmeyiz korkmasınlar ;)) Herkes ara ara geliyor aklıma ne yapıyorlardır diye. :16:

selamlar seyırcım,
cok uzun zamandır bende bloga gırmıyorum. bende hersey yolunda sımdılık. tatlım senın negatıf sonuc aldıgın o gunlerde hepımız keyfı kactı. ve senın gırmelerın azaldıkca da yavas yavas azaldı zaten bu bloga yazılar. sen tutuyormussun bak bu sayfada herkesı... bu arada kayra senın de ıyı olmana sevındım kızlar hepınıze selamlar.

Kayraam merhaba,
Benim kurtaj olmadi canim ilacla dusuttuler gerek kalmadi.Birde pgt yatirdik 3000 lira para saydik.Ama olmayinca olmuyor.Tup bebek surecinde islerim bayagi birikmisti haftanin en 3 gunu mesaiye kalarak hem kafa dagittim hem isleri toparladim.Hamdolsun cok daha iyiyim.Benimkini devlet karsilamadigi icin yaklasik 12000 tl miz gitti.Simdi o krediyi kapatip yeniden kredi cekmek lazimdi ama esim isten ayrildi.2 haftadir evde zor geciyor gunler.Insallah hayirlisi ile bulur da calisir cunku bunalima girdi girecek Allah korusun.Hersey yolunda giderse haxiran ya da temmuz da birkez daha denemek istiyorum bir umit iste.Keske kendiliginden olsa da hic bu islere girisip bunca eziyeti cekmesek.Kendine iyi bak kayraam arada ses soluk verelim birbirimize.

Kızlar iyi akşamlar benim bugün transferin 7.günü ve kasık ağrım şişkinlik ve gaz var bunlar belirti olabilir mi sizlere danışmak istedim arada da baş dönmesi oluyo off zormuş beklemek :):)

Kızlar iyi akşamlar benim bugün transferin 7.günü ve kasık ağrım şişkinlik ve gaz var bunlar belirti olabilir mi sizlere danışmak istedim arada da baş dönmesi oluyo off zormuş beklemek :):)

Tedavin hayirli olsun canim insallah burdan guzel haberlerini de aliriz bahsettigin belirtiler gebelik belirtisiyle uyusuyor ama adet belirtisi de olabilir test gunune kadar su belirti olabilir mi bu belirti olabilir mi diye insan kendini yiyor ben de ayni durumu yasadim seninle benim de adet belirtileriyle ayni belirtilerim vardi ins sen de bu mutlulugu yasarsin

Canımmm!Merhaba...

Mrb. arkadaşlar bebişi tutan canlar hayırlı olsun:)ALLAH kucağınıza almayı nasip etsin. Bebeğini düşüren canlarım sizler için çok üzüldüm.buraya en son girdiğim de tablo da çok güzel nazar boncukları vardı. İnş. canlar bebişlerini kucaklarına alır dedim .
Benim moralim çok kötü olunca açamıyordum ve de hayırlısı buymuş diyordum.Ama o tablo çok güzeldiiiiiiiii:( o duyguyu az bir zaman da olsa tatmak mükemmeldi.

bu arada tüp bebek yaptırdıktan kaç ay sonra tüp bebeğe başlanır?

selamlar seyırcım,
cok uzun zamandır bende bloga gırmıyorum. bende hersey yolunda sımdılık. tatlım senın negatıf sonuc aldıgın o gunlerde hepımız keyfı kactı. ve senın gırmelerın azaldıkca da yavas yavas azaldı zaten bu bloga yazılar. sen tutuyormussun bak bu sayfada herkesı... bu arada kayra senın de ıyı olmana sevındım kızlar hepınıze selamlar.

Yok canım benim hep birlikte güzelleştiriyorduk burayı :2: Ama sonra kara bulutlar sarstı bizi işte!:(
Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah.
Neler yapıyorsun şimdilerde?
Yaaa!Tüp bebekten sonra(O ayki hariç) bu ikinci reglim olacak ama ilkinde 36. gün oldum bunda da 32. gündeyim hala gelen giden yok. Sende de gecikme vs oldu mu hiç?
Acaba bi doktora mı gitsem. Canım sıkılmaya başladı bu işe benim yaaa :(
Mrb. arkadaşlar bebişi tutan canlar hayırlı olsun:)ALLAH kucağınıza almayı nasip etsin. Bebeğini düşüren canlarım sizler için çok üzüldüm.buraya en son girdiğim de tablo da çok güzel nazar boncukları vardı. İnş. canlar bebişlerini kucaklarına alır dedim .
Benim moralim çok kötü olunca açamıyordum ve de hayırlısı buymuş diyordum.Ama o tablo çok güzeldiiiiiiiii:( o duyguyu az bir zaman da olsa tatmak mükemmeldi.

bu arada tüp bebek yaptırdıktan kaç ay sonra tüp bebeğe başlanır?
Orem'ciğim!Bir problem aşırı kilo alımı vs yoksa 3-4 ay sonra tekrarlatabiliyorlar tedaviyi. Yumurtalıkları biraz dinlendirmek için oluyor o sürede. Düşünüyorsan Allah gönlüne göre versin inşallah. :))
Sen tüp bebek tedavisinden sonra normal regl siklusuna döndün mü yaaa....?

Back