• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

ironik merhaba.senin kaçıncı denemendi.birde birşey sorucam şimdi bizim asıl sorunumuz eşimin sperm sayısı kalitesi ve hareket problemi.ben de polikistikoverim ama tam değil.tutmamasında polikistikover olmamın etkisi varmıdır? birde merkeze hala karar veremiyorum

Merhaba canım. Benim 4.deneme olacak ama 3.denemede transfer olmadı. Haayır canım polikistik olmanın herhangi bir zararı yok. Tutunma biraz hormonlar, biraz da rahimle ilgili. Tabi kısmet meselesi... Ben başkentte hulusi bey var. ona tadavi olacağım. Sen ona gözüktün mü?

Merhaba canım. Benim 4.deneme olacak ama 3.denemede transfer olmadı. Haayır canım polikistik olmanın herhangi bir zararı yok. Tutunma biraz hormonlar, biraz da rahimle ilgili. Tabi kısmet meselesi... Ben başkentte hulusi bey var. ona tadavi olacağım. Sen ona gözüktün mü?

yok canım görünmedim.ama eşimin konya başkentte bi akrabası var kadın dogumcu hoş hiç tanısmadık ama onunla tanışıp ondan fikir alıcaz hangi merkeze gidelim diye.sen üçünüde mi ali sami de denedin

yok canım görünmedim.ama eşimin konya başkentte bi akrabası var kadın dogumcu hoş hiç tanısmadık ama onunla tanışıp ondan fikir alıcaz hangi merkeze gidelim diye.sen üçünüde mi ali sami de denedin

Malesef öyle bir hata yaptım canım. İnan şimd merama bile gitmek istemiyorum... 1 yılımı heba etti benim. İlk tedavi sonrasında olmamasına şaşırdım dedi. bana hep 2.gün embriyosu transfer etti. 2.tedavide ben dedm biraz beklesin gelişimde sıkıntı vardır belki diye. dinlemedi, her şey gayet iyi, moralini bozma dedi. son tedavide embiyo gelişiminizde sorun var. Memoriale gidin dedi. Memoriale gidebilecek olsam sana niye geleyim. Oradaki doktor da sen nesin? değil mi ama... Senn transferlerin kaçıncı gün yapıldı?

Selam kızlarrr ben geldim
Napıyonuz

Malesef öyle bir hata yaptım canım. İnan şimd merama bile gitmek istemiyorum... 1 yılımı heba etti benim. İlk tedavi sonrasında olmamasına şaşırdım dedi. bana hep 2.gün embriyosu transfer etti. 2.tedavide ben dedm biraz beklesin gelişimde sıkıntı vardır belki diye. dinlemedi, her şey gayet iyi, moralini bozma dedi. son tedavide embiyo gelişiminizde sorun var. Memoriale gidin dedi. Memoriale gidebilecek olsam sana niye geleyim. Oradaki doktor da sen nesin? değil mi ama... Senn transferlerin kaçıncı gün yapıldı?

benım transferım ilkinde ohss oldum ölüyodum nerdeyse ali samının benım polikistikim dememe ınanmayıp tamda degilsin hatta hiç mi değilsin bilmem deyıp(ki ben yıllardır polikistiğim)dozu yüksek tutup ohss olmama sebep oldu ertelendi ntransferım 2 ay dondurduk sonra çözdürdük tutmadı.ikincisinde benım polikistık olduguma ınandı dozu 75 tuttugu halde ben 25 yumurtladım herneyse 3-4 gün sonra oldu transfer tutmadı tabi

benım transferım ilkinde ohss oldum ölüyodum nerdeyse ali samının benım polikistikim dememe ınanmayıp tamda degilsin hatta hiç mi değilsin bilmem deyıp(ki ben yıllardır polikistiğim)dozu yüksek tutup ohss olmama sebep oldu ertelendi ntransferım 2 ay dondurduk sonra çözdürdük tutmadı.ikincisinde benım polikistık olduguma ınandı dozu 75 tuttugu halde ben 25 yumurtladım herneyse 3-4 gün sonra oldu transfer tutmadı tabi

Bence ali sami ilaç dozunu ayarlayamıyor. Çok yumurta olsun diye yüksek dozda ilaç veriyor. Hem vücudun yapısını hem de yumurtanın kalitesini bozuyor. bende femara + incir kürü ile ilaçla bile 4-5 tane yumurta oluyordu.

Tamam affedildin... Kaç saat derse giriyorsun? Bu arada sen çorumda idin değil mi? neresindesin?

Ben 21 saat dersim var
Cuma günleri dışındabirde başlıyo derrsim:33:
Çarşambamda boş:52:
Ben mmerkezdeyim canım

Merhaba yolgezer nasılsın
Ne zaman başlıyosun tedaviye

çorumu biraz bilirim. ilçeleri çok güzel değil ama merkezi iyidir... benim de 19 saat dersi var. cuma günü booooş...:21::21:

Yazdıkllarım boşa gittti
Bende sana hava atıyyodum
Cumanın boş olması züper
Ben pek sevmiyorum çorumu
Amasyalıyım ben çorumlu değilim

Hoşgeldin, nerelerdesiniz ama.. Yoklama yapacağım her akşam bundan sonra...:20:

ironik bende annemdeydim canım hayırlı bir iş için gitmiştik(kardeşimin sevdiği kızı görmeye gittik yani ailesiyle tanıştık )ordan geldim yorgun argın yemek hazırla.eşimde erken gelmiş işten çok hasta öncak oturdum yarın iş için hazırlık yapacağım .

evet bide yoklama yapacaktı.:52:ben aslen samsunluyum.ama 5 yaşından beri sakaryada yaşıyorum.

ayyyy çok güzel ve özel bir yerdir samsun güzel günlerim geçti .çiftlik caddesi dondurması pidesi meşhurdur. amcamlar oturuyo orda .çok uzun zaman oldu gitmeyeli inşallah yakında gideriz

Back
X