• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

ayyyy çok güzel ve özel bir yerdir samsun güzel günlerim geçti .çiftlik caddesi dondurması pidesi meşhurdur. amcamlar oturuyo orda .çok uzun zaman oldu gitmeyeli inşallah yakında gideriz

Demek samsunlusun :16:
Ben samssunda okudum
Ahh gidebilsem keşke
Özledim bak denizi
:16:

inşallah kızlar.gerçekten çok güzel biyer.:16:

Sağol canım peki sen nerelisin
Bu arada ironik yine kayıp:1:
Kim demiş kayıp diye... Buralardaydım...Ben yokken kaçtınız mı diye kontrol ettim..:1:
evet bide yoklama yapacaktı.:52:ben aslen samsunluyum.ama 5 yaşından beri sakaryada yaşıyorum.
Hıh yakaladım seni, geç kaldın...:4:
ironik bende annemdeydim canım hayırlı bir iş için gitmiştik(kardeşimin sevdiği kızı görmeye gittik yani ailesiyle tanıştık )ordan geldim yorgun argın yemek hazırla.eşimde erken gelmiş işten çok hasta öncak oturdum yarın iş için hazırlık yapacağım .

Hayırlı olsun canım... Allah tamamına erdirsin inşallah...

Son düzenleme:
Yazdıkllarım boşa gittti
Bende sana hava atıyyodum
Cumanın boş olması züper
Ben pek sevmiyorum çorumu
Amasyalıyım ben çorumlu değilim

Benim annem iskilipli. Orayla kıyaslayarak güzel dedim zaten... Ama memleketten uzağa düşmemişsin ne güzel...

Kilo aldırmasın her öğün yerim... Sırf bu yüzden alamıyorum... Satan yerlerin bile önünden geçemiyorum... :14:

ben almıyorum ama benim koca 3 er kilo alıyor bulunsun diye.bende elimden geldiğince az yemeye çalışıyorum.napimmmmm.:106:neyse kızlar ben kaçıyorum herkeze iyi geceler:5::5::5:

kızlar nerdesiniz kimse uğramamış bugün bende işten yeni geldim dedim ama kimsecikler yokkkk:50:

merhaba kızlar nasılsınız ben salı günü tüp bebek için ilk randevuma gidicem çok heyecanlıyım sizler nezama başlıyosunuz?

Teşekkür ederim canım bu ayki adetimi bekliyorum ancak hala kafamda net bir yer yok.Şimdilik İst. Cerrahi has. Ozan özolcay diye düşünüyorum:(Sen kimle görüşeceksin?Ve tabi ki hayırlı olsun:))

teşekkür ederim canım bu ayki adetimi bekliyorum ancak hala kafamda net bir yer yok.şimdilik ist. Cerrahi has. Ozan özolcay diye düşünüyorum:(sen kimle görüşeceksin?ve tabi ki hayırlı olsun:))
canım neden adetini bekliyorsun ben bir tanıdığım aracılığı ile ankarada cihan öztopçu ya gidicem önce bi ilk görüşme yapıcaz, sonra muayenehanede görüşelim ne yapacağımıza karar verelim demiş...testlerimizi götürücezhem eşim hem benim.. Sağol canıminşallah hepimiz için güzel şeylerolur ya rabbim kavuşuruz bebişlerimize

canım neden adetini bekliyorsun ben bir tanıdığım aracılığı ile ankarada cihan öztopçu ya gidicem önce bi ilk görüşme yapıcaz, sonra muayenehanede görüşelim ne yapacağımıza karar verelim demiş...testlerimizi götürücezhem eşim hem benim.. Sağol canıminşallah hepimiz için güzel şeylerolur ya rabbim kavuşuruz bebişlerimize[/Q

Görüştüm daha önce doktorumla ama kafam karışık başka bir merkezde mi yapsam diye düşünüyorum.İlkini ben de Ankara da yaptırmıştım.Düşünürsen doktorumu da tavsiye edebilirim.Eşimin izni ve mesafe yüzünden İstanbul bakıyorum.

Back
X