dayanamadım, sabah sabah gidip bir idrar testi aldım geldim.Basit olanlarından. Sonuç negatif, bugün 11. günüm idi. Bilemiyorum, keşke yapmasaydım, sizce hala umut etmeli miyim?? ilaçlarımı kullanıcam adet oluncaya kadar. çok üzgünüm, ikinci denemem de negatif oldu.....
dayanamadım bende sabah idrar testi yaptım bugün 11.günüm ve tek çizgi çok moralim bozuldu. tüp bebekte hemşire arkadaşımı aradım. idrarda belli olmaz dedi. kan testi yaptımadan umutsuzluğa düşme. içimizde bir umut kırıntısı bırakalım. negatif düşünme .
Canım tedavin hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alır bizlere de umut olursun, anladığım kadarıyla beylikdüzü medicana da tedavi görüyosun. Bende ekim ayında ilk denememi orda yaptırdım pozitif sonuç aldım ama kürtaj olmak zorunda kaldım, dondurulmuşlarım var şimdi 2. için adetimle tedaviye başlıycaz Rabbimin izniyle, bişey sormak istiyorum sana, ilk tedavini orda mı yaptır yine sonucun ne oldu bide 2. tedavin donmuşlarla mı ve kaç tane embriyo koydular, benim yaşımdan dolayı yine 1 tane koycaklar diye tahmin ediyorum ama gittiğimde konuşucam tekrar 2 tane için. Canım kusura bakma çok soru sordum ama çok merak ediyorum cevaplarsan sevinirim, beta sonucunuda senin gibi çok merak ediyorum Allah'ım yüzünü güldürsün inşallah bebişin annesine sıkı sıkı tutunsun
Merhaba hayirli olsun darisi basimiza insallah transfer sonrasi tutunma ignesi drmisin bunu hic duymadim igne adini ve nerde tedavi oldunu yazarmisin
İnşallah arkadaşım, Allah bizim de yüzümüzü güldürsün bir an önce, çok istiyorum.. Benim normalde ayın 8i adet olmam lazım, 26 günde bir olurum hep ve geçen defa ki tüp bebek denememde de yine zamanı gelince adetim başlamıştı, bakalım yarın neler olacak??
Bir arkadaşım yaptırdı 9 yıllık evlılerdi ve çoçukları olmuyordu şuanda 4 ayllık hamile istanbulda doktoru bilgi vermemi isterseniz yardımcı olabılırım arkadaşlar .. RABBİM hepımıze hayırlı evlatlar nasip eder insallah ..
Evet canım her ikisini de orada yaptırdım, doktor değiştirmek istemedim. İlki negatif oldu, dondurmaya yetecek sayıda olmadı ve ikinciyi de tekrar yenilerler yaptık. Ben 35 yaşındayım , 2 adet kondu. Sen tabii ki yine de konuşmalısın, ama dondurulmuş embriyoların olması çok güzel, hiç bir eziyeti yok sanırım , sadece transfer edecekler bu denemede, inşallah bir an önce dileğine kavuşursun canım. Ben de umudumu kesmemde gayret edeceğim..
unbelivable ve peritozu benim subat adeti ile baslayacakk arkadaslar:))
slm canim ne durumdasin transferin ne zaman hayirlisiyla?
canimmm adett olmayi bekliyorum 20 gibi oluyorum her ay.. bir baslasakk baskaa birseyy istemiyorumm.. sen ne yaptin cnm transferin oldumu..
hadi hayirlisi canim, adet olduktan sonra ne zaman yapiyorlar trasnferini bi takvim verdilermi sana? benim transferim 4 subatta olacakti ama yumurtladigim icin ertelendi mart sonuna kaldineyse vardir herseyde bir hayir
canim bana herzaman kisa protokol uygulaniyordu tedaviye baslayinca 10-12 gun sonra transferim oluyordu... simdi hastane ve doktor degistirdim bu doktor klomen diye bir ilac kullanacagiz ve yumurtalarinin ilaca en iyi cevap verdigi ay baslayacagiz diyor.. bu ilca adetimde doktora giderek baslayacagim benimde bu ay iyi cevap vermezse ertesi aya birakabilir doktor.. ben hep gonolf kullanirdim o ay bir hizla tedavi baslar ve biterdi bakalim simdi klomen nasil olacak..
canimm tedavinin ertelendigini bilmiyordum.. uzuldum gecmis olsun..herseyde uzulsek bile bir hayir oluyor.. martta insallah hersey gonlunden gectigince gelisecekk canimm.
Bir ara burada sohbetlere katılıyordum sonra koptumm.
Bilgi vermek istedim size.
6 şubat test tarihimdi ve pozitif sonuç aldım çok şükürr şuan hamileyim. .tabi daha kese Görücez kalp atışı dinlenicek. Anlayacağınız hala tam olarak sevinemiyorum.
3 Yıldır çocuk olsun diye çabalıyordum.
Sorun sebepsiz infertiliteydi
Bahçeci Umut tüp bebekte tedavi gördüm
Doktorum Ulun Uluğ
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Merhaba hanımlar,
Ben 33 yaşındayım, 7 yıllık evliyim. Tüplerim kapalı. Ocak ayında 4. tedavime başlayacağım. Daha önce 2 kez negatif, bir kezde iptal edilen tedavim var. Bu zor süreçte birbirimize destek olalım.
Rabb'im hayırlısı ile sağlıklısı ile bebişlere kavuşmayı nasip etsin inşallah...
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]SORUN
[/TD]
[TD]DENEME SAYISI
[/TD]
[TD]TEDAVİ GÖRÜLEN MERKEZ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]Tüpler Tıkalı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]Başkent Üniv. Hast.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]musmutlu
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]morfoloji
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]Memorial/Şişli
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RoyalGul
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Hashimoto Tiroid
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gergin
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4.deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duamda
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]Bahçeci/UMUT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifmusti
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]erkek infertiltesi
[/TD]
[TD]4.deneme
[/TD]
[TD]Memorial/Şişli
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burçin4054
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]erkek intertilitesi
[/TD]
[TD]4.deneme
[/TD]
[TD]Bahçeci/UMUT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut2255
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]Tüpler Tıkalı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]Acıbadem/Maslak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nanna_24
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]endometriozis
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]Bahçeci/FULYA
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecrinq
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]Bahçeci/UMUT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]reallove
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]Sebepsiz İnf.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebr74
[/TD]
[TD]39
[/TD]
[TD]pko
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berceste
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]Tek tüp kapalı/ rezerv prob.
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]Memorial
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seker_im
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]Malatya Doğufertil
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naiadd
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]pko
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Demetdemet28
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]Kromozom Bozukluğu
[/TD]
[TD] ilk deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuğceserdar
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]Memorial
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kayrela
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melike
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]Erkek İnf.
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MUSMUTLUUU
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]İnsülin Direnc
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nune34
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]Tüpler kapalı/endometriozis / rezerv azlığı
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]İstanbul Cerrahi Hast.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yoncaa
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]Tüpler /endometriozis
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]İstanbul Tüp Bebek Merkezi.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ona bakarsan benim adet olmam lazım dı :))) ama ilaçları kullanırken adet olmazmışız. ilaçları kesince olurmuşuz diye duydum. hayırlısı allahtan içimizi ferah tutalım. hakkımızda hayırlısı olsun. allah yüzümüze gülsün. çektiğimiz sıkıntıların acıların mükafatını bize göstersin. bütün hepimize inşallah.
;
günaydın suheybe;allahıma binlerce şükür ki sonucum pozitif dün kan testimi yaptırdım.yarın da ikinci kan testimi yaptırıcam inşallah bu sefer bebeğimi kucağıma alabilirim.sağlıkla nasip etsin rabbim isteyen herkesede bu mutluluğu yaşatsın.bende uydukentteyim canım güzel günler dileklerimle hepinize dua ediyorum kalbim sizinle
canım çok sevindim, bundan sonrası su gibi akıp gitsin sorunsuzca inşallah. Benim de sebepsiz ve 2. denemem bu, sanırım bu da olmadı, idrar testi negatifsebepsiz olması beni çok üzüyor, keşke bilebilseydik de sorunu en azından üzerine gitseydik diyorum. Senin ilk denemen miydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?