2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

dayanamadım bende sabah idrar testi yaptım bugün 11.günüm ve tek çizgi çok moralim bozuldu. tüp bebekte hemşire arkadaşımı aradım. idrarda belli olmaz dedi. kan testi yaptımadan umutsuzluğa düşme. içimizde bir umut kırıntısı bırakalım. negatif düşünme .

İnşallah arkadaşım, Allah bizim de yüzümüzü güldürsün bir an önce, çok istiyorum.. Benim normalde ayın 8i adet olmam lazım, 26 günde bir olurum hep ve geçen defa ki tüp bebek denememde de yine zamanı gelince adetim başlamıştı, bakalım yarın neler olacak??

Evet canım her ikisini de orada yaptırdım, doktor değiştirmek istemedim. İlki negatif oldu, dondurmaya yetecek sayıda olmadı ve ikinciyi de tekrar yenilerler yaptık. Ben 35 yaşındayım , 2 adet kondu. Sen tabii ki yine de konuşmalısın, ama dondurulmuş embriyoların olması çok güzel, hiç bir eziyeti yok sanırım , sadece transfer edecekler bu denemede, inşallah bir an önce dileğine kavuşursun canım. Ben de umudumu kesmemde gayret edeceğim..

Merhaba hayirli olsun darisi basimiza insallah transfer sonrasi tutunma ignesi drmisin bunu hic duymadim igne adini ve nerde tedavi oldunu yazarmisin

amin canım allah razı olsun allah devamını getirsin darısı başınıza olsun.kurtköy emsey hospital da tedavi oldum bu benim ordaki 3. tedavim.iğne de decapeptly bir adet di gününü saatini onlar verdi zaten allahım da nasip etti.çok şükür

ona bakarsan benim adet olmam lazım dı :))) ama ilaçları kullanırken adet olmazmışız. ilaçları kesince olurmuşuz diye duydum. hayırlısı allahtan içimizi ferah tutalım. hakkımızda hayırlısı olsun. allah yüzümüze gülsün. çektiğimiz sıkıntıların acıların mükafatını bize göstersin. bütün hepimize inşallah.

Bir arkadaşım yaptırdı 9 yıllık evlılerdi ve çoçukları olmuyordu şuanda 4 ayllık hamile istanbulda doktoru bilgi vermemi isterseniz yardımcı olabılırım arkadaşlar .. RABBİM hepımıze hayırlı evlatlar nasip eder insallah ..

tabiki umudunu kesme...inşallah gerek kalmaz ama Rabbim maddi ve manevi güç verdikçe denemeye devam edicez hep beraber...

canimmm adett olmayi bekliyorum 20 gibi oluyorum her ay.. bir baslasakk baskaa birseyy istemiyorumm.. sen ne yaptin cnm transferin oldumu..

hadi hayirlisi canim, adet olduktan sonra ne zaman yapiyorlar trasnferini bi takvim verdilermi sana? benim transferim 4 subatta olacakti ama yumurtladigim icin ertelendi mart sonuna kaldi neyse vardir herseyde bir hayir

hadi hayirlisi canim, adet olduktan sonra ne zaman yapiyorlar trasnferini bi takvim verdilermi sana? benim transferim 4 subatta olacakti ama yumurtladigim icin ertelendi mart sonuna kaldi neyse vardir herseyde bir hayir

canim bana herzaman kisa protokol uygulaniyordu tedaviye baslayinca 10-12 gun sonra transferim oluyordu... simdi hastane ve doktor degistirdim bu doktor klomen diye bir ilac kullanacagiz ve yumurtalarinin ilaca en iyi cevap verdigi ay baslayacagiz diyor.. bu ilca adetimde doktora giderek baslayacagim benimde bu ay iyi cevap vermezse ertesi aya birakabilir doktor.. ben hep gonolf kullanirdim o ay bir hizla tedavi baslar ve biterdi bakalim simdi klomen nasil olacak..
canimm tedavinin ertelendigini bilmiyordum.. uzuldum gecmis olsun..herseyde uzulsek bile bir hayir oluyor.. martta insallah hersey gonlunden gectigince gelisecekk canimm.

biranda ben senin donmus transferi yapilacak diye hatirladim canim..yani bastan basliyor tedavi, bende gonal f kullanmistim ve 6 yumi toplanmisti 1 i olgun olmayan..bana cok az geldi tamam 34 yasindayim (yeni girdim) ama daha onceki kontrollerde 9-10 sayiyorlardi hep ultrasonla baktiklarinda..klomen daha iyi olur belkide senin icin canim..saglikli guzel yumiler tolasin guzelce dollensinler varsin bekleyelim biraz:)martta birlikte guzel haberler almak dilegiyle

Bir ara burada sohbetlere katılıyordum sonra koptumm.
Bilgi vermek istedim size.
6 şubat test tarihimdi ve pozitif sonuç aldım çok şükürr şuan hamileyim. .tabi daha kese Görücez kalp atışı dinlenicek. Anlayacağınız hala tam olarak sevinemiyorum.
3 Yıldır çocuk olsun diye çabalıyordum.
Sorun sebepsiz infertiliteydi
Bahçeci Umut tüp bebekte tedavi gördüm
Doktorum Ulun Uluğ
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

canım çok sevindim, bundan sonrası su gibi akıp gitsin sorunsuzca inşallah. Benim de sebepsiz ve 2. denemem bu, sanırım bu da olmadı, idrar testi negatif sebepsiz olması beni çok üzüyor, keşke bilebilseydik de sorunu en azından üzerine gitseydik diyorum. Senin ilk denemen miydi ?

benimde 2 denemem antep nova fertilde yaptırdım bugün 9 gününüm ama umudum yok 8 günde kahverengi leke ağrılar var beta hcg 4.98 çıktı inşallah mucize bekliyorum

canım, benim geçen denememde ilaçları kullanmama rağmen zamanı gelince başladı adetim, yani ilaçlar beni geciktirmemişti. Bu arada ben hala beklemedeyim, henüz bişey yok.

O kadar sevindim ki Allahım en güzel şekilde kucağına almayıda nasip etsin ya şu anki sevincimi anlatamam mesajı okurken sevinçten çığlık atmışım eşim geldi ne oldu diye diğer arkadaşlar içinde seviniyorum ama senin Nesrin hanımın hastası olman bana 2.tüp bebeği nesrin hanımda yapmak konusunda bana güç ve umut oldu Allah razı olsun.Bende Kurtköy Velibaba'dayım şimdi para biriktirme zamanı umutlarımız 2.tüp bebek macerasına kaldı inşaAllah Rabbim gerek bırakmadan kendi lutfuyla nasip eder...

Saolasın canım inşallah devam eder.
Benim iki aşılamam oldu. Buda ilk tüp bebek denememdi.
Ya canım sebepsiz infertilite demek bence hiç bir sorun yok zamanı var demek. Ben buna inanıyorum. Bu denemem olmasaydı akışına bırakacaktım. Hayırlısı olsun canım inşallah. İdrar testine hiçç güvenme doğru sonuç vermiyor. Günün geldiğinde kan testini yap. Hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle canım

Canım moralini kesinlikle bozma inşallah hamilesindir ; çünkü ben ilk transferimin 8. günü kanda baktırmıştım negatifti ama 12. gün yaptırdığımda pozitifi görmüştüm, sana şimdi moral lazım o saçma sapan idrar testlerine de çok güvenme bak ben hastanede çalışıyorum bu işleri çok iyi biliyorum kendine hemen moral depola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…