2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Kızlar bugün transferinin 10. Günü kanda test yaptırdım 394.2 çıktı 5 yıl sonra 3. Tüp bebek ilkdefa pozitif hala inanamiyorum sizlerede dua adiyorum Rabbim hepinizin yüzünüzü gül dursun Allah hepinizin yardımcısı olsun
,

canım benim çok çok sevindim.Rabbim seni ve yavrularını korusun,kucağına alacağın günleri de nasip etsin inşallah:)))

nunacım çok sağol.. :nazar: Allahım isteseyen herkese nasip etsin inşallah..:49: biliyorum senden de böyle güzel haberler alacağız en yakın zamanda inşallah..:emir_bebek::emir_bebek: umudumuzu kaybetmek yok ! Allahım yardımcımız olsun..

İnşallah canım.hamişlerin yeni görevi diğerlerine dua etmek:)malum hamişlerin duaları kabul olurmuş ;)
Rabbim yavrularınızın tüm güzel haberlerini duymayı nasip etsin hepimize:))

Kızlar bugün transferinin 10. Günü kanda test yaptırdım 394.2 çıktı 5 yıl sonra 3. Tüp bebek ilkdefa pozitif hala inanamiyorum sizlerede dua adiyorum Rabbim hepinizin yüzünüzü gül dursun Allah hepinizin yardımcısı olsun

Canım gözün aydın hayırlı olsun tebrik ederim Rabbim hepimize yaşatsın inşallah böyle güzel değerler almayı

canım arkadaşları kısaca şöyle birşey anlatayım bilgisi olan varsa lütfen yazsın.bu benim üçüncü denemem.ve bu denememde 3. gün embriyosu transfer edilidi transfer 25 ocakta yapıldı ve 29 ocakta decapeptly die bir iğne vurulmam söylendi bizde vurduk tabi.dün 9.gün dü transferden sonra idrar testi yaptım pozitif bugün yine yaptım pozitif ama asıl soru şu 29 ocakta vurulduğum bu iğneden dolayı pozitif çıkabilirmi bu arada test günüm 7 şubat.bu test sonucu beni yanıltırmı ya bende bugün kan testine gidecektim lütfen yardım edin

Canim ne desek bos, bisey deyip umutlandirip negatif almak daha kotu sen bir kan tahlili yaptir bizimde seninde icin rahat olsun. Allaj yar ve yardimcin olsun ina.

İnşallah canım.hamişlerin yeni görevi diğerlerine dua etmek:)malum hamişlerin duaları kabul olurmuş ;)
Rabbim yavrularınızın tüm güzel haberlerini duymayı nasip etsin hepimize:))

amin canım.. :nazar:tabiki dua ediyorum.. ismini bilip bilmediğim bu yolda uğraşan tüm arkadaşlarım için..:49::49: allahım bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.. İnşallah sizlerin de en yakın zamanda haberlerini alacağız..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar sabah drumla görüştüm kan testi verdim 0lı birsey yani negatif :(
iki saat önce aldım sonucu biraz ağladım uyudum 7ye doğru druma gideceğim konuşacağız yeni tedavi hakkında :(
hayırlısı vazgeçmek yok sendeledim ama düşmedim :)

iki saat önce aldım sonucu biraz ağladım uyudum 7ye doğru druma gideceğim konuşacağız yeni tedavi hakkında :(

Keske okumadan evden ciksaydim morel sifir benim, yoksa hic gormesem bilemedim cok uzulir yakilir oldum herseye. Allah uardimcinnolsun canim

hayırlısı olsun cnm rabim yardımcımız olsun :( sabır sabır bende korkuyorum ilkinde yaşadığım içn o anı çok tedırgınım ben nasıl gıdıcem artık bılmıyorum teste :( 8 gunu bugun

transferden hemen sonra idrar testi yapman ve pozitif çıkmasına biraz şaşırdım. Ama inşallah pozitiftir. Kan testi için 1-2 gün daha bekle istersen. 3.gün emriyosu için genelde 12. gün kan testi yapılması isteniyor. bende ayın 8 ini bekliyorum. Evde uyuyordum televizyon izle kitap oku biraz geç kalma zaman geçiyordu. ama işteyim ve sıkıntıdan stresten patlayacağım. zaman geçmiyor sanki.

İlacın etkisi olabiliyormuş cnm burada bir topikte okumuştum ama inşaallah tutmuştur yavrun test gününde kana baktır sakin ve mutlu ol :) Rabbim kucağında göstersin inşaallah sağlıkla

bu saatten sonra ne teselli ederki insanı allah hayırlısını nasip etsin inşallah.sabır ve zorluklara dayanma gücü bendede koca bi 0 çıkmıştı tutulıp kalmıştım inşalllah bi an önce toparlanırsın bu arada bende negatif çıkacak die korkuyorum bu 3. son olsun artık allah dualarımızı kabul etsin bizleri evlatsız bırakmasın aaaaammmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn.kib cnm

İlacın etkisi olabiliyormuş cnm burada bir topikte okumuştum ama inşaallah tutmuştur yavrun test gününde kana baktır sakin ve mutlu ol :) Rabbim kucağında göstersin inşaallah sağlıkla

amin canım inşallah bebeğimin işaretidir sabırsabır son iki gün allah e.limi boş çevirmez inşallah hepimizin tabiki.arapsaçına döndük allahım kurtar bizi artık ver bize tosbiklerimizide onların zırıltılarıyla uğraşalım:((((((((

canımmm hayırlı olsun bayağı sabretmişsin umarım sonuna kadar bebeğin seninle kalır...:46::46::46::46:

Canım hayırlı olsun gözün aydınnn rabbim sag salim kucağına almayi nasip etsin cok sevindimmm böyle pozitif haberler almak bizlere umut oluyor

kızlar bügün yumurtalarım toplandı yanlız bende çok fena gaz ve şişkinlik var.bunun için yapabilecegim şeyler varsa yazarmısınız burada ohss diye birşeyler okudum.ohss'nin en belirgin özlelligi nedeir?
ne olur birşeyler söyleyin yardımınıza çok ihtiyacım var.

canım orda bi yanşıl anladın transferin 9. günü test yaptım

canim deger cok iyi olmadikca kolay kolay idrarda cikmiyor senin gebe olma durumunn cokkk yuksekkk ikiz bile olabilir... o igne bukadar etkilemez bende hep vuruldugum halde beta hcg 186 ciktigi gun bile idrar negatif cikmisti... idrarda iki defa deneyip cift cizgiyi gorduysen degerin cok iyi olmali.. massllahhh

Elif8686. sana cok acil ulasmam lazim huseyin dede ile alakali..sana ulasmam mumkum mu :(

dede hikaye canım gider görürsün ibadetini edersin ama bilmiyorum rabbim daha iyi bilir ama ben tüp bebekte cagre buldum hüseyın dede nin verdiği taktiklerle veya ilaçlarla bulamadım ama dinen ibadet etmek amaçlı güzel yerleri gezdirdi en azından paramı çöpe atmadım ibadet için harcadım diyeyim

Merhaba araniza yeni katildim. 32 yasindayim sorun esimin sperm sayisinda. İlk denememize basladik Cumartesi gunu. Bugun yani dun:) ikinci kontrole gittim. Cuma 3. Kontrole gidecegim. Puregon 300 kullaniyordum bugun monepur da ekledi tedaviye doktorum. İstanbul Kurtkoy Ozel Emsey Hastanesi Tup Bebek merkezinde basladim tedaviye. Doktorum Nesrin Bastug.

canim deger cok iyi olmadikca kolay kolay idrarda cikmiyor senin gebe olma durumunn cokkk yuksekkk ikiz bile olabilir... o igne bukadar etkilemez bende hep vuruldugum halde beta hcg 186 ciktigi gun bile idrar negatif cikmisti... idrarda iki defa deneyip cift cizgiyi gorduysen degerin cok iyi olmali.. massllahhh

günaydın canım.inşallah dediğin gibidir benimde tahminim pozitif çünkü duramadım bugünde yaptım bu sefer daha kalın ve daha koyu renk allahım inşallah hamileyimdir bugün hariç son bir gün.rabbim utandırmasın.daha öncede arkadaşım laborant kana geçmeyen idrarda çıkmaz demişti inşallah emeklerimiz boşa gitmez allah herkesin gönlüne göre gönlündekini versin inşallah öpüyorum

Back
X