2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

canım inşallah bir sıkıntı olmaz
aklına kötü şeyler getirmee
inşallah herşey güzel olacak

Insallah canim ya olumsuz seyleri okuyunca insan korkuyo biraz umut ariyo.
Haklisin iyi düsünelim iyi olsun dimi
Ilk tedavimde cok rahattim hersey cok guzel gitmisti ama simdi biraz tehlikeli bi durumdayim cok az embriyom var cözülemezse yine aylarca beklicem ondan korkuyorum. Insallah hersey yolunda gider sagol canim moral verdigin icin

aaaah bizzzzz.herşeyi okadar sitres yapıyoruzki.her detayı her ayrıntıyı.sonuçta herşey olacağına varıyor.benim dondurulmuş hiç olmadı ama Rab bim ol desin yeterki hiçbirşeycik olmaz canım.inşallah birşey olmadan trasverin gerçekleşir.stres yapma dua et canım.

senin merkezin neresi

artık dondurulmuşlarda da başarı çok arttı diyorlar
o yüzden bence geldiğinde taze emriyo da koydurt için rahat etsin
ben öyle yapacam
şubatta donduracam haziranda da taze emriyo koyduracam İNŞALLAHHH

kesinlikle canım
şuan çok iyiyim
ama o dönemde kesinlikle pimpirikli olacam

kesinlikle canım
şuan çok iyiyim
ama o dönemde kesinlikle pimpirikli olacam

bende öyle oluyorum her detayı inceliyorum ama kızıyorum kendime gereksiz stres yaptığım için.2. denemede transver için 1 embriyo döllendi diye tel.ettiler.okadar çok ağladımki hatta giderken eşime olmayacağını bilerek gidiyorum dedim.transver yapılırken ben ağlıyordum.stres çok yaptım kendime.şükretmedim hamdetmedim verilene razı olmadım.bazı insanların hiç olmuyor ve tedavi iptal oluyor.birde bana Rab bim birtane nasip etmişti ve bir bebek için o yeterliydi.

benimde 3 ten ikiye düşünce çok stres olmuştum
sonra bir tane birinci kalite diye öğrenince
içim rahatlamıştı
çünkü hergün bir tane gidiiyodu çok şükür bir tane kaldı demiştim
neyse inşallah bissürü yumurtamız döllenir de içinden iki tanesi de bizlere tutunur

canım bence biraz normal dene
belki hemen olacak
sende pco yokmu
genelde öyle oluyorda ondan birazcık dene olmazsa gidersin
yaşın daha genç sanırım

Ben evlndigim gunden beri hep bekledim normal olur diye ama henim esimdede sorun oldugu icin imkansiz diyir doktorum.yani mucize olur diyor kuzim digdugundan bride olmadi kismet bekliyorum tedaviye baslayana kadar olursa olur olmazsada hayirlisi artik.benim bir evladim var allah uzun omur versin.allah olmayanlara versin

Anladım canım inşallah istediğin olur
Hayırlısı burada hepimiz evlat istiyoruz bir yada ikiifark etmez
İnşallah çok bekletmez hiçbirizi mevlam

Devlet 3 yıllık evli olmayana rapor vermiyor:))) 1 buçuk yıldır evliyim:)

öncelikle merhaba
bende 2 buçuk yıllık evliyim ama tüplerimin ikiside olmadığı için bana rapor çıkabiliyormuş bir sor istersen sebebe göre değişir diye düşünüyorum.

Malesef öyle ama insan düsünmeden edemiyor acaba hersey yolunda gidermi ya bi terslik olursa diye korkuyoruz cunku aylarca bekliyoruz bu tedaviler icin keske gerek olmasa.. Haklisin canim hersey olacagina variyor olacagi varsa bi sorun cikmaz sanirim. Sen tekrar taze mi deniyeceksin?

Arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum dondurulmuş embriyoya benim eşim hiç sıcak bakmıyor. Bu şekilde gebe kalan varmı? bide ne gibi bi zararı olabilir.

Ben bahceciye gidiyorum canim sen nerde tedavi görüyorsun? Ben dondurulmus tutmaz diye degil de daha cok transferim gerceklesmezse diye korkuyorum embriyolarima bisey olur diye. Tazeyi düsünüyorum ama bi yandan da diyorum o kadar ilac almiyim hormon almakta pek iyi degil ama bilmiyorum kararsiz kaldim. Nasil yani 2 defa mi yapcaksin? Neden subatta olanlari koydurtmuyosun canim?

Arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum dondurulmuş embriyoya benim eşim hiç sıcak bakmıyor. Bu şekilde gebe kalan varmı? bide ne gibi bi zararı olabilir.

Canim bende dondurulmus embriyo transferi düsünüyorum. Dondurulmusla taze arasinda pek bir fark olmadigini duymustum ve gebe kalan da cok kisi var. Bir zarari olmaz neden olsun ki hem yumurta toplama islemlerine girmeyecegin icin rahmin dinlenmiste olacak bence daha mantikli hem ne gibi bi zarari olabilirki onu anlamadim?

bilmiyorum işte onu merak ediyorum eşim nedense karşı çıkıyor gerçi benim ilk denemem olucak ama ben kalan olursa dondurtmayı düşünüyorum..tekrar aynı işlemlerden geçmemek için

bilmiyorum işte onu merak ediyorum eşim nedense karşı çıkıyor gerçi benim ilk denemem olucak ama ben kalan olursa dondurtmayı düşünüyorum..tekrar aynı işlemlerden geçmemek için

Dondurulmus embriyolarda sans düsük diyo bazi yerlerde ama onun da nedeni simdi tedavinde ilk önce en kaliteli embriyo seciliyo ve sana veriliyo kalan embriyolar biraz daha kalitesi azsa tutma ihtimali az oluyo ama geriye kalanlarda kaliteliyse fark etmiyomus bunu bir yerde okudum bi doktor yazmisti. Dondurtmak mantikli cünkü dedigin gibi ayni islemlerden gecmiyosun o kadar igne ilac yemiyosun. Dondurulmus tedavisi daha basit sadece rahmi kalinlastirmak icin hap kullaniyosun yani benim doktorum öyle dedi daha rahat bir tedaviymis. Benim simdi tek korkum saglikli cözünememeleri ama cözünürlerse dayanikli embriyolar oluyo umarim hersey yolunda gider. Sen de bu konuyu doktorunla konus istersen o da anlatsin esin yanindayken dondurulmus tedavisini belki fikri degisir.

ben hep taze seviyorumtaze deneyeceğim canım mecbuuuuur.dondurulmuş kalmıyor bende.bahçecide doktorun kim

canım çok sağol oral verdin valla konuşalım hep insan paylaştıkça rahatlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…