canım inşallah bir sıkıntı olmaz
aklına kötü şeyler getirmee
inşallah herşey güzel olacak
Kizlar size birsey sorcam cok kafama takiliyo cünkü. Ben Aralik ayinda dondurulmus embriyolarimla deneme yapicam ama bi kac yerde embriyolarin cözülürken bölünmeyi devam ettirmedigini ve tedavilerin yarim kaldigini okudum. Benim 2 adet blast embriyom var doktorum cözülürken %5 risk oldugunu söyledi ama korkuyorum az embriyom var fazla sansim yok kötü olan ben yurtdisinda yasiyorum devamli turkiyeye gidemiyorum tedavi iptal olursa aylar sonrasina kalacak yeni tedavi. Aranizda dondurulmus deneyen var mi? Varsa kac embriyonuz saglam cikti? :18:
Insallah canim ya olumsuz seyleri okuyunca insan korkuyo biraz umut ariyo.
Haklisin iyi düsünelim iyi olsun dimi
Ilk tedavimde cok rahattim hersey cok guzel gitmisti ama simdi biraz tehlikeli bi durumdayim cok az embriyom var cözülemezse yine aylarca beklicem ondan korkuyorum. Insallah hersey yolunda gider sagol canim moral verdigin icin
aaaah bizzzzz.herşeyi okadar sitres yapıyoruzki.her detayı her ayrıntıyı.sonuçta herşey olacağına varıyor.benim dondurulmuş hiç olmadı ama Rab bim ol desin yeterki hiçbirşeycik olmaz canım.inşallah birşey olmadan trasverin gerçekleşir.stres yapma dua et canım.
kesinlikle canım
şuan çok iyiyim
ama o dönemde kesinlikle pimpirikli olacam
Teşekkür ederim iyiyim. Ben de haftasonu temizliği yaptım. Öyle kaldım evde...
bende öyle oluyorum her detayı inceliyorum ama kızıyorum kendime gereksiz stres yaptığım için.2. denemede transver için 1 embriyo döllendi diye tel.ettiler.okadar çok ağladımki hatta giderken eşime olmayacağını bilerek gidiyorum dedim.transver yapılırken ben ağlıyordum.stres çok yaptım kendime.şükretmedim hamdetmedim verilene razı olmadım.bazı insanların hiç olmuyor ve tedavi iptal oluyor.birde bana Rab bim birtane nasip etmişti ve bir bebek için o yeterliydi.
canım bence biraz normal dene
belki hemen olacak
sende pco yokmu
genelde öyle oluyorda ondan birazcık dene olmazsa gidersin
yaşın daha genç sanırım
Ben evlndigim gunden beri hep bekledim normal olur diye ama henim esimdede sorun oldugu icin imkansiz diyir doktorum.yani mucize olur diyor kuzim digdugundan bride olmadi kismet bekliyorum tedaviye baslayana kadar olursa olur olmazsada hayirlisi artik.benim bir evladim var allah uzun omur versin.allah olmayanlara versin
Devlet 3 yıllık evli olmayana rapor vermiyor:))) 1 buçuk yıldır evliyim:)
bende aralık yada ocakta İstanbul tüp bebek Aret beyde düşünüyorum
aaaah bizzzzz.herşeyi okadar sitres yapıyoruzki.her detayı her ayrıntıyı.sonuçta herşey olacağına varıyor.benim dondurulmuş hiç olmadı ama Rab bim ol desin yeterki hiçbirşeycik olmaz canım.inşallah birşey olmadan trasverin gerçekleşir.stres yapma dua et canım.
senin merkezin neresi
artık dondurulmuşlarda da başarı çok arttı diyorlar
o yüzden bence geldiğinde taze emriyo da koydurt için rahat etsin
ben öyle yapacam
şubatta donduracam haziranda da taze emriyo koyduracam İNŞALLAHHH
Arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum dondurulmuş embriyoya benim eşim hiç sıcak bakmıyor. Bu şekilde gebe kalan varmı? bide ne gibi bi zararı olabilir.
Arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum dondurulmuş embriyoya benim eşim hiç sıcak bakmıyor. Bu şekilde gebe kalan varmı? bide ne gibi bi zararı olabilir.
Canim bende dondurulmus embriyo transferi düsünüyorum. Dondurulmusla taze arasinda pek bir fark olmadigini duymustum ve gebe kalan da cok kisi var. Bir zarari olmaz neden olsun ki hem yumurta toplama islemlerine girmeyecegin icin rahmin dinlenmiste olacak bence daha mantikli hem ne gibi bi zarari olabilirki onu anlamadim?
bilmiyorum işte onu merak ediyorum eşim nedense karşı çıkıyor gerçi benim ilk denemem olucak ama ben kalan olursa dondurtmayı düşünüyorum..tekrar aynı işlemlerden geçmemek için
Malesef öyle ama insan düsünmeden edemiyor acaba hersey yolunda gidermi ya bi terslik olursa diye korkuyoruz cunku aylarca bekliyoruz bu tedaviler icin keske gerek olmasa.. Haklisin canim hersey olacagina variyor olacagi varsa bi sorun cikmaz sanirim. Sen tekrar taze mi deniyeceksin?
Merhaba canım,
Aynı korkular bende de var.Ancak kısmette varsa ne olursa olsun kucağımıza alırız.Ben ameliyat için doktor araştırırken 50li yaşlarda bir bayanla tanıştım.Tüp bebek konusunda bilgi sahibi olmadığım için kadının yanına gittim ve sohbet ettik.Yanında 3-4 yaşlarında bir kız çocugu ve karnında da yeni bebişiyle randevu saatini bekliyordu.Durumumu ve çaresizliğimi anlatırken beni susturdu ve kendi hamilelik geçmişini anlattı.Kadının bir yumurtalığı çürüyüp düşmüş diğeri de çürümüş asılı duruyormuş yani düşmek üzere.Kadın o çürük asılı yumurtalıktan hamile kalmış.Yaşı 50lilerde düşün artık.Ve tıbbın bile onun hamileliklerine verecek bir cevabı yok.Mucize demişler sadece.Sağolsun beni çok umutlandırdı.Seni de umutlandırsın.İlk denemem başarısız olunca ben de çok yıkıldım.Bu sürece başlamadan önce herşey çok kolay geliyor.Sanki iğneler yapılacak arkasından hoooop paket konulacak ve hamile kalacakmışsın gibi.Ama öyle değilmiş.İğneler bana çok ağır geldi.Maddi manevi insanı çok yıpratan bir süreç.Ama yine de bebeğini kucağına alma hayali bile hepsini alıp götürüyor.Yapacağımız şey vazgeçmemek ve inanmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?