O kitaptan bende aldim hatta ezberledim nerdeyse cogu seyi gercekten cok faydali ama bisey yanlis transferden sonra karina sicak su torbasi koymak faydali diyo karnin sicak olmasi lazimmis bende koymayi düsünüyodum ama doktorum transferden sonra embriyolar sicagi sevmez zaten rahmin disinda olustugu icin rahime girdiginde farkli bi sicaklik oluyo mumkun oldugunca sicaktan kacin dedi. Buna dikkat etmekte fayda var gercekten.Arkadaşlar, Bahçeci Kliniği'nin yayınladığı bir kitap var: DOĞURGANLIK VE GEBE KALMA REHBERİ diye. İçinde tüpbebek tedavisine hazırlanırken dikkat edilmesi gerekenler anlatılıyor. Ben aldım okumaya başladım. Tavsiye ederim...
Deneyecek missn canım
Ama yanlış hatırlammıyorsam
Arı sütü bal polen deneyektin. İkisi bir araada olmaz sadece bir kür deneyyebilirsin
inşallah canım.bu sefer bebişini kucağına alırsın.doktorun kimdi.bende 2.demeyi orda ulun bey yapmıştı.
bilgi verdiğin için saol bu hastane için zaten şüphelerim var doktorum doç dr eray çalışkan kocaelide ama yumurta toplama işlemini ve transferi eurofertil veya acıbademde yapıyor anlaşmaları orayla raporum yok bu saaten sonrada uğraşamam raporla malum yaş 39 1000 lira fazla veririm acıbademde olurum bende eurofertil için olumsuz bir görüş bekliyordum zaten telefonla oradan bi bayanla görüştüm geçenlerde dedimki başarı oranlarınız oldukça düşük kadınlar kulübündeki forumdanda belli dedim bana dediki gayet lakayit bi şekilde kadınlar kulübüne yazanların hepsi tüp bebek merkezlerinin çalışanları dedi gülmeye başladım bende yazıyorum buraya bende mi öyle lafı uzatmadım kapattım telefonu daha bi sürü saçmalık dedi benim doktorumun başarı oranı %60 larda ondan vazgeçemediğim için zaten ama gerekirse vazgeçerim ben tedbirimi alayımda arkadaşım tevekkül rabbime bırakıyorum yardımcı olduğun için teşekkür ederim allah razı olsun karar vermemde yardımcı oldun eşim memur artık bulup buluşturacaz 1000 tl daha fazla vericez bu arada sen şu an hangi merkeze gidiyorsun memnunmusun kendine iyi bak inşallah bizimde yüzümüz güler
Olur tabi canım... Liste biraz daha kabarsın da tablo yapalım inşallah... Bu arada Bahçeci'yi neden beğenmedin?
Ben kurban bayramının 2.günü olumsuz sonuç aldım daha çok yeni . p.tesi günü kartal eğitim araştırma hastanesine gidip genetik testler yaptırcam. o testler 20-30 gün sonra çıkıyormuş. benim raporum var sonrasında İstanbul tüp bebek den aret beye gitmeyi düşünüyorum. Eski iş arkadaşım 46 yaşında Aret beyde hamile kaldı. bende ona gideceğim de biraz zaman geçsin istiyorum. benim eşimde polis memuru . raporlu olarak 2.denemem olacağı için 642 tl dediler + 250 muayene + ilaç (bunalrın da bazıları ilk tedaviden elimde var) görüşmek üzere .
Ben kurban bayramının 2.günü olumsuz sonuç aldım daha çok yeni . p.tesi günü kartal eğitim araştırma hastanesine gidip genetik testler yaptırcam. o testler 20-30 gün sonra çıkıyormuş. benim raporum var sonrasında İstanbul tüp bebek den aret beye gitmeyi düşünüyorum. Eski iş arkadaşım 46 yaşında Aret beyde hamile kaldı. bende ona gideceğim de biraz zaman geçsin istiyorum. benim eşimde polis memuru . raporlu olarak 2.denemem olacağı için 642 tl dediler + 250 muayene + ilaç (bunalrın da bazıları ilk tedaviden elimde var) görüşmek üzere .
ben burdayım canım malum grip olunca dışarıya çıkamıyorum .bu arada nasılsın
Canim benim sorunum cikolata kisti ve esimin sperm sayisida düsük. 2 defa ameliyat oldum evlenmeden önce simdi rezervim az ama kaliteyle ilgili sorun yok dediler. Bana tek embriyo verildi blast tutundu da ama kalp atislari olmadigi icin alindi =( neden düstügünü bilmiyorum doktorum bi cok neden olabilir dedi simdi donmuslarla denicem ama cok korkuyorum tekrar boyle bisey yasamaktan. Senin belli mi neden düstügü?
Kızın kaç yaşında canım
nana benimde sebep beli değil bir sürü test yapıldı kan uyişmasından,genetiğe,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ama bir şey cıkmadı benim pkos var ben ona buluyorum bu pkostan sankı hic olmayacak gibi geliyor,
13 aylik minik kusum.arayi fazla uzatmak istemiyorum allahin izniyle bir tane daha.olsun dahada istemem tabi rabbim verirse.dogurum itiraz da.etmem
Teşekkür ederim iyiyim. Ben de haftasonu temizliği yaptım. Öyle kaldım evde...
Kizlar size birsey sorcam cok kafama takiliyo cünkü. Ben Aralik ayinda dondurulmus embriyolarimla deneme yapicam ama bi kac yerde embriyolarin cözülürken bölünmeyi devam ettirmedigini ve tedavilerin yarim kaldigini okudum. Benim 2 adet blast embriyom var doktorum cözülürken %5 risk oldugunu söyledi ama korkuyorum az embriyom var fazla sansim yok kötü olan ben yurtdisinda yasiyorum devamli turkiyeye gidemiyorum tedavi iptal olursa aylar sonrasina kalacak yeni tedavi. Aranizda dondurulmus deneyen var mi? Varsa kac embriyonuz saglam cikti? :18:
allah birdaha göstermesin biran evvel bebeğine kavuşursun inşallah.Raporlu olunca fiyat farkı bayağı var ama benim o raporu çıkartmak için vakit yok zaten 40 yaşına giriyorum yılbaşında sonra hayırlısı artık sağlıkla kucaklıyacağımız bebeklerimiz olsunda gerisi boş.
nana benimde sebep beli değil bir sürü test yapıldı kan uyişmasından,genetiğe,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ama bir şey cıkmadı benim pkos var ben ona buluyorum bu pkostan sankı hic olmayacak gibi geliyor,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?