2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

O kitaptan bende aldim hatta ezberledim nerdeyse cogu seyi gercekten cok faydali ama bisey yanlis transferden sonra karina sicak su torbasi koymak faydali diyo karnin sicak olmasi lazimmis bende koymayi düsünüyodum ama doktorum transferden sonra embriyolar sicagi sevmez zaten rahmin disinda olustugu icin rahime girdiginde farkli bi sicaklik oluyo mumkun oldugunca sicaktan kacin dedi. Buna dikkat etmekte fayda var gercekten.

Ben kurban bayramının 2.günü olumsuz sonuç aldım daha çok yeni . p.tesi günü kartal eğitim araştırma hastanesine gidip genetik testler yaptırcam. o testler 20-30 gün sonra çıkıyormuş. benim raporum var sonrasında İstanbul tüp bebek den aret beye gitmeyi düşünüyorum. Eski iş arkadaşım 46 yaşında Aret beyde hamile kaldı. bende ona gideceğim de biraz zaman geçsin istiyorum. benim eşimde polis memuru . raporlu olarak 2.denemem olacağı için 642 tl dediler + 250 muayene + ilaç (bunalrın da bazıları ilk tedaviden elimde var) görüşmek üzere .

canım hayırlısı olsun sonu güzel olsun

allah birdaha göstermesin biran evvel bebeğine kavuşursun inşallah.Raporlu olunca fiyat farkı bayağı var ama benim o raporu çıkartmak için vakit yok zaten 40 yaşına giriyorum yılbaşında sonra hayırlısı artık sağlıkla kucaklıyacağımız bebeklerimiz olsunda gerisi boş.

Kizlar size birsey sorcam cok kafama takiliyo cünkü. Ben Aralik ayinda dondurulmus embriyolarimla deneme yapicam ama bi kac yerde embriyolarin cözülürken bölünmeyi devam ettirmedigini ve tedavilerin yarim kaldigini okudum. Benim 2 adet blast embriyom var doktorum cözülürken %5 risk oldugunu söyledi ama korkuyorum az embriyom var fazla sansim yok kötü olan ben yurtdisinda yasiyorum devamli turkiyeye gidemiyorum tedavi iptal olursa aylar sonrasina kalacak yeni tedavi. Aranizda dondurulmus deneyen var mi? Varsa kac embriyonuz saglam cikti? :18:

nana benimde sebep beli değil bir sürü test yapıldı kan uyişmasından,genetiğe,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ama bir şey cıkmadı benim pkos var ben ona buluyorum bu pkostan sankı hic olmayacak gibi geliyor,

nana benimde sebep beli değil bir sürü test yapıldı kan uyişmasından,genetiğe,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ama bir şey cıkmadı benim pkos var ben ona buluyorum bu pkostan sankı hic olmayacak gibi geliyor,

Canım mesaj kutun dolmuş. Sana mesaj atamıyorum...:2:

13 aylik minik kusum.arayi fazla uzatmak istemiyorum allahin izniyle bir tane daha.olsun dahada istemem tabi rabbim verirse.dogurum itiraz da.etmem

canım bence biraz normal dene
belki hemen olacak
sende pco yokmu
genelde öyle oluyorda ondan birazcık dene olmazsa gidersin
yaşın daha genç sanırım

Teşekkür ederim iyiyim. Ben de haftasonu temizliği yaptım. Öyle kaldım evde...

ohh miss bende dün yaptım bugün misafirlerim geldi
onlarla gezmeye çıktık dışarı akşamada gittiler

canım inşallah bir sıkıntı olmaz
aklına kötü şeyler getirmee
inşallah herşey güzel olacak

Hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalımda dediğin gibi gerisi boş.

Bizde kan uyusmazligi var ama doktor düsükle bi ilgisi olmadigini söyledi sizde varmi? Eger varsa kürtajdan sonra igne yapiyolar bi dahaki gebelikte sorun olmamasi icin bana yapmislardi. Bende kistime yoruyodum hep ama düsününce o kadar cok sey buluyosun ki hem ilk gebeliklerde düsük olma orani cok yüksekmis belki bizdede öyle olmustur kim bilir. Ayrica canim kendini o kadar üzme umutsuz olma bak hamile kalabiliyoruz bu da güzel bisey bana doktorum öyle söylemisti hamilelik olusuyo bebek rahimde olmasi gereken yerde düsük olma nedeni embriyodaki genetik bozuklukta olabilir dedi. O yüzden karamsarliga düsmek yok insallah kavusucaz bizde bebeklerimize.. Senin tedaviyle mi olmustu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…