- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
düzelmedik canım ben bi ara uyku eğitimi veriyordum diş ağrıları çatınca vazgeçtim ama gene biraz faydası oldu gündüz uykuları düzeldi en azından bizim uyku düzenimiz korkunç aslında tükeniorum hissediyorumDediğim gibi sabah 8 akşam 8 uyurdu biranda oldu böyle siz düzeldiniz mi?
benim kız öyleydi kuzum olur da dönersem ya da ses çıkartırsam öyle çok ağlıyordu ki ağlarken uykusu dağılıyor falan hiç uyutamıyordum artık öğrendi benim mutlaka orada olduğumu habire ağlıyorBnmkide oyle yapio son bi kac gundur uykusundan uyanio gozu kapalo sekild kalkio aglio . Yada oturuo bizi izlio ses vermezsem tkrar uyuyo
benim kız öyleydi kuzum olur da dönersem ya da ses çıkartırsam öyle çok ağlıyordu ki ağlarken uykusu dağılıyor falan hiç uyutamıyordum artık öğrendi benim mutlaka orada olduğumu habire ağlıyor
hahaaha yerim onu ya ben birlikte bizim yatakta yatmayı aştım artık beşiğinde yatıyor inşallah unuttu bizimle yatmayıBizimko seyredio yato sonra gece aramıza geliyo beni itekleyip babasina sarilip yatio
hahaaha yerim onu ya ben birlikte bizim yatakta yatmayı aştım artık beşiğinde yatıyor inşallah unuttu bizimle yatmayı
şükür düşmüyor beşikten illa yanıma gelmek isterse ben beşikte oturuyorum o uyuyana kadarBizimki Beşikten cok dustugu icin yer yatağı yapmaya baslamistim . Havalar azcikdaha isinmasini bekliyorum yatak odam biraz soguk ondan snra besikte yatrmaya basliycam
şükür düşmüyor beşikten illa yanıma gelmek isterse ben beşikte oturuyorum o uyuyana kadar
şöyle ki ben miniciğim kızımla birlikte uyuyabiliyorum bile beşikteKizzz besige nasi giriyon
şöyle ki ben miniciğim kızımla birlikte uyuyabiliyorum bile beşikte
çok iyi canım dün adet oldum ağrıdan ölüyorum kız oyun istiyor bi yarım saat bi saat onu beşiğe koydum ben de kıvrıldım beşiğe yattım etrafımda oynadı durdu ben de biraz dinlenebildimIyiymis vala
çok iyi canım dün adet oldum ağrıdan ölüyorum kız oyun istiyor bi yarım saat bi saat onu beşiğe koydum ben de kıvrıldım beşiğe yattım etrafımda oynadı durdu ben de biraz dinlenebildim
benimki iki kat arttı bi de iyice bi saçma sapan oldugeçen 13 gün kanadım 1 hafta sonra tekrar geldiPff bu adet ağrılarına evkenince gecer dediler sonra cocuk olunca gever dediler alakkasi yok halen cokk ağrıyooooo;@
benimki iki kat arttı bi de iyice bi saçma sapan oldugeçen 13 gün kanadım 1 hafta sonra tekrar geldi
kızz gülme ya hiç durmadan kanıyorum kocaya çemkiriyorum berbat bişey yaahahahahah
kızz gülme ya hiç durmadan kanıyorum kocaya çemkiriyorum berbat bişey yaa
kız o benim minik mucize m korunurken oldu ilk bebeğim kocaman bi sürpriz şükürler olsun rabbimeHaklisin canmda buna şükür etmeliyiz . Ama ya olmasaydkk hic hasta sen elan na ben eymenime ne zorluklarla kavusurduk .
kız o benim minik mucize m korunurken oldu ilk bebeğim kocaman bi sürpriz şükürler olsun rabbime
ocak bebeklerinde bişey var demek kiAynen bnm.oglandankorunurken oldu