2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
bayanlar merhaba. bebişlere özel menenjit aşısı yaptırdınız mı? geçen hafta doktorumuz söyledi. ebe de "gerekli olan aşıları devlet karşılıyor istersen onu da yaptır" dedi.

happines .!.:
bayanlar merhaba. bebişlere özel menenjit aşısı yaptırdınız mı? geçen hafta doktorumuz söyledi. ebe de "gerekli olan aşıları devlet karşılıyor istersen onu da yaptır" dedi.

Ilk dozu 10 aylikken yaptirdik. Ikinciyi de 13 aylikken yaptiricaz. Devlet karsilamiyor diye Gereksiz oldugunu soylemek dogru olmaz. Sonucta devlet uc bes sene oncesine kadar su cicegini de karsilamiyordu.

Ilk dozu 10 aylikken yaptirdik. Ikinciyi de 13 aylikken yaptiricaz. Devlet karsilamiyor diye Gereksiz oldugunu soylemek dogru olmaz. Sonucta devlet uc bes sene oncesine kadar su cicegini de karsilamiyordu.
ben de yaptırayım o zaman. büyük oğlumda menenjiti zaten devlet karşılamıyordu o zaman üç doz yaptırmıştık

Onu bende düşündüm ama 1,5 ay Sürer mi? Bide uyurken biranda oturur pozisyonda kalkıyo gözler kapalı artık evde tv bile açmıyorum etkilenmesin diye herseyi denedim
aynı bizimki de öyle ayağımdan indiremiyorum öyle uyuyoruz sabaha kadar ben oturur vaziyette uyuyorum çoğu zaman yaklaşık iki aydır böyle düzeleceği zamanı bekliyorum mecbur , diştir diyorum diş belirtisi bazen aylar öncesi olabilir diye duymuştum

Eki Görüntüle 1396436 Eki Görüntüle 1396434 Eki Görüntüle 1396432 Eki Görüntüle 1396432 Eki Görüntüle 1396433 biz de kıtladık. saolsun gelen gelmeyen... iki tane yaptık. evım kucuk hem aile hem arkadaşları eve sığdıramazdım. mecbur... ama cok guxel oldu. içime de sindi:anneadayı::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Eki Görüntüle 1396433 Eki Görüntüle 1396435 Eki Görüntüle 1396437 bu son üçü arkadaşlara hazirladıgım masa.. herkes gelmeden cekildik foto. üsttekiler de ailemizle olanlar.
kendi yaptıgım magnetleriverdim misafirlere. akrabalara da takvim yarptırdık.bizimki de boyle arkadaslar
çok tatlısınız ALLAH mutlu yuvanızın mutluluğunu artırsın bebişinizle :KK70:

bir aydır gelemiyorum buralara Ankara'daydım geçen hafta amcam vefat etti bolu' ya geçtim geçen cumartesi eve geldim ama bu hafta taşınma telaşı içindeyim karabüke taşınıyorum çok stresli günler geçiriyorum kayınvalidemin altında ev var kira vermemek için oraya geçicez fakat şu an kiracı var çıkmasını bekliyoruz bu ay içinde o çıkınca eve tadilat yaptıracaz onu beklerken biz eğreti gibi orda burda kalacaz işler karıştı o kadar bunalıyorum ki bazen avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum içimde ki sıkıntı ateşi sönsün diye ....:KK43:

bir aydır gelemiyorum buralara Ankara'daydım geçen hafta amcam vefat etti bolu' ya geçtim geçen cumartesi eve geldim ama bu hafta taşınma telaşı içindeyim karabüke taşınıyorum çok stresli günler geçiriyorum kayınvalidemin altında ev var kira vermemek için oraya geçicez fakat şu an kiracı var çıkmasını bekliyoruz bu ay içinde o çıkınca eve tadilat yaptıracaz onu beklerken biz eğreti gibi orda burda kalacaz işler karıştı o kadar bunalıyorum ki bazen avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum içimde ki sıkıntı ateşi sönsün diye ....:KK43:
başınız sağolsun canım.çok sıkma kendini her sıkıntının ardında bir ferahlık vardır.oğlanı korkutmadan at bir iki çığlık rahatlayacaksan.ben öyle bağırırım ya da küfrederim baya rahatlatır negatif enerjimden kurtulurum

İnşallah en kısa hayatınız bir düzene girer.

aynı bizimki de öyle ayağımdan indiremiyorum öyle uyuyoruz sabaha kadar ben oturur vaziyette uyuyorum çoğu zaman yaklaşık iki aydır böyle düzeleceği zamanı bekliyorum mecbur , diştir diyorum diş belirtisi bazen aylar öncesi olabilir diye duymuştum

İnşallah Öyledir cnm biraz biraz düzene girmeye başladık biz ama yinede eskisi gibi değil 3 tane Dişi patladı biranda 1 taneside yolda sizde durumlar nasıl?

Merhabalar. Eskilerden kim var bilemiyorum. Biz 17 aylık olduk çok şükür. Kızım çat pat konuşuyor komik komik :) biraz zor gecirdik doğduğundan beri zor bi bebekti. O yüzden pek vakit kalmadı buraya gelmeye. Bugünlere çok şükür. Tanıdıklar ses versin. Öpüyorum hepinizi ve kuzucukları :KK68:

X