2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
telefonda hemşire azarladı bi de ''niye getirmiyosun'' dedi ''yandı çünkü'' dedim ''bişey olmaz aşıdan'' dedi antibiyotik kullanıyoruz deyince pazartesi mutlaka getir dedi sabah da erkenden aramış

Anldm cnm o zamn gtur . Iki gun banyo yaptr ma bende o yuzden omzumda kocaman bi iz var

Kizlar omuzdaki asi bcg asisi evet o yapildiginda banyo yapılmaz ama diger asilarda bi sorun olmaz ben hep yikadim oglumu

sen sınavı ne yaptın birkibirki , şimdi çıkıyorum cevabını okurum işim bitince yol hazırlığındayım Ankara'ya gidicem

sen sınavı ne yaptın birkibirki , şimdi çıkıyorum cevabını okurum işim bitince yol hazırlığındayım Ankara'ya gidicem
yakın geliyorsun bana afyon a da uğrayıver Allah yol açıklığı versin girdim sınava ama berbat geçti hiç çalışamamıştım gene kaldım bu sene senin nasıl geçti canım

biz de kıtladık. saolsun gelen gelmeyen... iki tane yaptık. evım kucuk hem aile hem arkadaşları eve sığdıramazdım. mecbur... ama cok guxel oldu. içime de sindi bu son üçü arkadaşlara hazirladıgım masa.. herkes gelmeden cekildik foto. üsttekiler de ailemizle olanlar.
kendi yaptıgım magnetleriverdim misafirlere. akrabalara da takvim yarptırdık.bizimki de boyle arkadaslar

maşallah oğluna da sana da daha nice mutlu yıllara inşallah

Selam kızlar ben aylardan beri giremiyordum şifremi unutmuşum falan derken şimdi sonunda bi vakit ayırıp yapabildim bebişlerimiz büyüdüler maşallah. Benim kızım 13 aylık olacak ayın 10'unda ben doğduğundan beri ilk 2 ay hariç (çok Gazlı bir bebekti) uyku sorunu çekmedim sabaha kadar uyurdu akşam 8 sabah 8 bi emmeye kalkardı 7. Aydan sonra emanetinde Bıraktı sadece gece 1 kez mama verirdim devam uyurdu. Ama 1,5 aydan beri noldu bilmiyorum gece belki 10 belki 15 defa Ağlayarak Uyanıyor bazen hemen geri dalıyo bazen 2 saat uyumuyo doktora götürdüm bir rahatsızlığımız yok ne yapacağımı şaşırdım artık. Şimdiye kadar kesintisiz uyuyan çocuk neden uyumuyor??? Bizim gibi olan var mı? Sizden yardım bekliyorum.bu geçici bir dönemmi? Iyice gözüm korktu bigün annemi çağırıyorum bigün ben bakıyorum cok hareketli kızım dinlenemezsem pat diye düşüp kalıcam diye korkuyorum

CANIM benim kızımda 6 aydan beri anlattığın gibi gece kaç kere kalktığını sayamıyorum ben kendim bakıyorum hep uyku eğitimine başlayabilirsin

Diş cikariyorsa olablir bnm oglumda bi hftdir oyleydi ust disleri cikiomus meğer

Bnmkide oyle yapio son bi kac gundur uykusundan uyanio gozu kapalo sekild kalkio aglio . Yada oturuo bizi izlio ses vermezsem tkrar uyuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…