- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
telefonda hemşire azarladı bi de ''niye getirmiyosun'' dedi ''yandı çünkü'' dedim ''bişey olmaz aşıdan'' dedi antibiyotik kullanıyoruz deyince pazartesi mutlaka getir dedi sabah da erkenden aramış
o iz hepimizde var canımAnldm cnm o zamn gtur . Iki gun banyo yaptr ma bende o yuzden omzumda kocaman bi iz var
o iz hepimizde var canım
atsana benim ki belli belirsiz bi şeyBnmki dha kotu cnm iltihap kapmis . Istersen ozelden atim
maşaallahEki Görüntüle 1390734 Eki Görüntüle 1390733 Eki Görüntüle 1390734 Eki Görüntüle 1390733
bizde küçük bi kutlama yaptık oğluşuma
yakın geliyorsun bana afyon a da uğrayıver Allah yol açıklığı versin girdim sınava ama berbat geçti hiç çalışamamıştım gene kaldım bu sene senin nasıl geçti canımsen sınavı ne yaptın birkibirki , şimdi çıkıyorum cevabını okurum işim bitince yol hazırlığındayım Ankara'ya gidicem
masallah canım... allah nazardan saklasın. hayırlı olsun veeee daha nıccccceeee yaslaraEki Görüntüle 1390734 Eki Görüntüle 1390733 Eki Görüntüle 1390734 Eki Görüntüle 1390733
bizde küçük bi kutlama yaptık oğluşuma
mutlu hayırlı nice yaşlar. allah nazardan saklasın..Eki Görüntüle 1384599
Eki Görüntüle 1384600
Eki Görüntüle 1384601
Babamz yurt disina cikdigi icin pastada bi problem olduo yuzden kucuk pasta kestik
Arkadaşlar kapali olduğu için ve o gunde saclarini açtıkları icin fazla resim atamiyorum . Küçük bisi yaptik ins seneye daha biyuk yapmayı planlıyorum
maşallah oğluna da sana da daha nice mutlu yıllara inşallahEki Görüntüle 1396436 Eki Görüntüle 1396434 Eki Görüntüle 1396432 Eki Görüntüle 1396432 Eki Görüntüle 1396433 biz de kıtladık. saolsun gelen gelmeyen... iki tane yaptık. evım kucuk hem aile hem arkadaşları eve sığdıramazdım. mecbur... ama cok guxel oldu. içime de sindiEki Görüntüle 1396433 Eki Görüntüle 1396435 Eki Görüntüle 1396437 bu son üçü arkadaşlara hazirladıgım masa.. herkes gelmeden cekildik foto. üsttekiler de ailemizle olanlar.
kendi yaptıgım magnetleriverdim misafirlere. akrabalara da takvim yarptırdık.bizimki de boyle arkadaslar
CANIM benim kızımda 6 aydan beri anlattığın gibi gece kaç kere kalktığını sayamıyorum ben kendim bakıyorum hep uyku eğitimine başlayabilirsinSelam kızlar ben aylardan beri giremiyordum şifremi unutmuşum falan derken şimdi sonunda bi vakit ayırıp yapabildim bebişlerimiz büyüdüler maşallah. Benim kızım 13 aylık olacak ayın 10'unda ben doğduğundan beri ilk 2 ay hariç (çok Gazlı bir bebekti) uyku sorunu çekmedim sabaha kadar uyurdu akşam 8 sabah 8 bi emmeye kalkardı 7. Aydan sonra emanetinde Bıraktı sadece gece 1 kez mama verirdim devam uyurdu. Ama 1,5 aydan beri noldu bilmiyorum gece belki 10 belki 15 defa Ağlayarak Uyanıyor bazen hemen geri dalıyo bazen 2 saat uyumuyo doktora götürdüm bir rahatsızlığımız yok ne yapacağımı şaşırdım artık. Şimdiye kadar kesintisiz uyuyan çocuk neden uyumuyor??? Bizim gibi olan var mı? Sizden yardım bekliyorum.bu geçici bir dönemmi? Iyice gözüm korktu bigün annemi çağırıyorum bigün ben bakıyorum cok hareketli kızım dinlenemezsem pat diye düşüp kalıcam diye korkuyorum
Selam kızlar ben aylardan beri giremiyordum şifremi unutmuşum falan derken şimdi sonunda bi vakit ayırıp yapabildim bebişlerimiz büyüdüler maşallah. Benim kızım 13 aylık olacak ayın 10'unda ben doğduğundan beri ilk 2 ay hariç (çok Gazlı bir bebekti) uyku sorunu çekmedim sabaha kadar uyurdu akşam 8 sabah 8 bi emmeye kalkardı 7. Aydan sonra emanetinde Bıraktı sadece gece 1 kez mama verirdim devam uyurdu. Ama 1,5 aydan beri noldu bilmiyorum gece belki 10 belki 15 defa Ağlayarak Uyanıyor bazen hemen geri dalıyo bazen 2 saat uyumuyo doktora götürdüm bir rahatsızlığımız yok ne yapacağımı şaşırdım artık. Şimdiye kadar kesintisiz uyuyan çocuk neden uyumuyor??? Bizim gibi olan var mı? Sizden yardım bekliyorum.bu geçici bir dönemmi? Iyice gözüm korktu bigün annemi çağırıyorum bigün ben bakıyorum cok hareketli kızım dinlenemezsem pat diye düşüp kalıcam diye korkuyorum
CANIM benim kızımda 6 aydan beri anlattığın gibi gece kaç kere kalktığını sayamıyorum ben kendim bakıyorum hep uyku eğitimine başlayabilirsin
Diş cikariyorsa olablir bnm oglumda bi hftdir oyleydi ust disleri cikiomus meğer