- 10 Haziran 2010
- 2.155
- 598
mutlu yıllar. ben de onbeş tatilde izin aldım fotoğrafları pcye yükler buraya eklerim. diş buğdayını da eklerimEki Görüntüle 1384599
Eki Görüntüle 1384600
Eki Görüntüle 1384601
Babamz yurt disina cikdigi icin pastada bi problem olduo yuzden kucuk pasta kestik
Arkadaşlar kapali olduğu için ve o gunde saclarini açtıkları icin fazla resim atamiyorum . Küçük bisi yaptik ins seneye daha biyuk yapmayı planlıyorum
herkes mis kokulu diye seviyo hele yengesi çilek kokuyo bu çocuk diyorkıız yapmasın banyo ne olcak miss gibi kokar kendi kokar ohh
elasu çok huysuzdu resim çekmek gelmedi aklımıza geldiyse de çektirmedi zaten aynı kıyafetle resmini çektim ama o da aynı yeri tutmuyorNeden ?
Cok teşekkur ederiz
elasu çok huysuzdu resim çekmek gelmedi aklımıza geldiyse de çektirmedi zaten aynı kıyafetle resmini çektim ama o da aynı yeri tutmuyor
kalabalıkta faln hep huysuz oluyor yalnızken bişeyyokYaramaz
kalabalıkta faln hep huysuz oluyor yalnızken bişeyyok
aşıdan sonra banyo yapabiliyor mu biz de birazdan gidicez aşıyaBugun 1 yas kontrolumuz vardi. Asilarimizi da olduk. 2 aylik bir bebek daha vardi orada. Gunler ne cabuk geciyor dedim kendi kendime, daha suracikta agucuk bugucuk sesler cikaran, yattigi yerde donemeyen sen degil miydin. Simdi isteklerini gayet guzel ifade ediyor, istedigin her delige giriyorsun. Bu gunleri gösteren allaha sukurler olsun
hele bazen hiç kucağımdan inmiyor kafamı çevirmeme izin vermiyorBnm oglanda oyle ya :#
aşıdan sonra banyo yapabiliyor mu biz de birazdan gidicez aşıya
yaklaşık 1 aydır banyo yapıcaz biz inşallah bugün yapıcaz aşı olunca yasak değilseYapilir herhalde neden yapilmasin bildigim kadariyla sadece bcg asisinda 3 gun banyo yasagi var
aşıdan sonra banyo yapabiliyor mu biz de birazdan gidicez aşıya
en son 5 ocak ta yapmıştı kuzum kaşınıyor artık neyse 2 gün daha bekleyiveririz2 gun yaptrma canm ya ilthap kapar
hele bazen hiç kucağımdan inmiyor kafamı çevirmeme izin vermiyor
en son 5 ocak ta yapmıştı kuzum kaşınıyor artık neyse 2 gün daha bekleyiveririz
adı ela değil naz olmalıymış sözlükte ki karşılığı resmen laf attılar diye geçen dudağını büze büze ağladıAynen aynen . Alistigi zaman bisi yik ama hemen cocuklar almaya çalışsın onu yapan senmisin o gun butun gun ne kucagimdan inio nede susuo
ıslak mendille siliyorum canım napayım bi kaç gün gecikiverir banyosu aşısı çok geç kaldıIslak mendille sil m yada asiya gitmeeedn yapin oyle gidin daha gtmediniz heralde banyo yaptr yarin götür bi gün gec gtmesinden bisey olmaz .
adı ela değil naz olmalıymış sözlükte ki karşılığı resmen laf attılar diye geçen dudağını büze büze ağladı
ıslak mendille siliyorum canım napayım bi kaç gün gecikiverir banyosu aşısı çok geç kaldı
telefonda hemşire azarladı bi de ''niye getirmiyosun'' dedi ''yandı çünkü'' dedim ''bişey olmaz aşıdan'' dedi antibiyotik kullanıyoruz deyince pazartesi mutlaka getir dedi sabah da erkenden aramışBi gunden dha bsey olmaz bzimde bi hafta gectiydi