- 10 Haziran 2010
- 2.155
- 598
resim istiyoruzcumartesi ilk doğum günümüzü yaptık. sözüm ona kimseyi çağırmayıp kendi aramızda yapacaktım, yirmi kişiyi geçti.
yorucu olsa da güzeldi. oğlum çok heyecanlıydı. maskeler yaptı, hediye hazırlayıp gelenlere çekilişle verdi.minnak da sanki doğum gününü anlamış gibi şımarıktı, pastayı alkışladı.
size bir fikir ipe etkinlik mandallarıyla oğlumun fotoğraflarını odaya astım. hem ilginç bir süs oldu hem de oğlumun nasıl değiştiğini gördük
şükürler olsun iyi oldu haftaya pazartesi plastik cerraha göstercez bi de iz kalmaması içinCnm snin bebegn nasil oldu
hep fotoğraf makinesiyle çekildi onu pc ye aktarınca eklerim.doğum günü kutlayan anneler resim koyun görelim lütfen
inşallah kalmaz kalıcak gibi değil neredeyse 1 haftada iyi oldu henüz banyo yapamasak da çok iyi durumdayızhep fotoğraf makinesiyle çekildi onu pc ye aktarınca eklerim.
oğlumun yanığı avuç içinde olduğu için iz kalmadı sadece biraz pembelik var. inşallah kızında da bir iz kalmaz.
hatırladım seni guzel arkadasım,minikkelebek ömersema erikçilekkiraz fatiha dilzar özellikle sizler....ben 2014 ocak annesiydim. bu forumu çok takip ediyordum. her gün doğum yaptınız mı naptınız die takipteydim. ben de üye değildim yazmıyordum ama benim de oğlum olacaktı. sizleri okudukça doğum yapamlar beni hyecnlandırıyordu. sonra benim oğlum 39+5 günlükken sancılarım 5 dk da bire inmişken kalbi durdu. ve ben bir daha size girip okuyamaz olmuştum. şimdi çok şükür okuaybiliyorum. inş bu sefer bebeğime sağlıkla kavuşurum
size bunu yazdım çünkü çok şükredin. hepimiz aynı heyecanları yaşadık. son anda ben aranızda ayrıldım. siz çok şükredin bakın rabbim nasip etti sizlere. her şeyde bir hayır vardır mutlaka.
allah tüm evlatları hayırlısıyla annelerine bağışlasın.
şükürler olsun iyi oldu haftaya pazartesi plastik cerraha göstercez bi de iz kalmaması için
inşallah canımCok sevndim . Ins izde kalmaz.
doğum günü kutlayan anneler resim koyun görelim lütfen
YENİ YAŞINIZ HAYIRLI OLSUN MAŞAALLAH MİNİĞE MAALESEF DİŞ BUĞDAYINDAN BENDE RESİM YOKEki Görüntüle 1384599
Eki Görüntüle 1384600
Eki Görüntüle 1384601
Babamz yurt disina cikdigi icin pastada bi problem olduo yuzden kucuk pasta kestik
Arkadaşlar kapali olduğu için ve o gunde saclarini açtıkları icin fazla resim atamiyorum . Küçük bisi yaptik ins seneye daha biyuk yapmayı planlıyorum
küçük bi kutlama olsun canım zaten bebişler henüz farkında değiller eğlencenin seneye daha idrakında olurlar oğlun önüne koyduğunuz materyallerin hangisini seçti merak ettim bakalım mesleği ne olcakEki Görüntüle 1384599
Eki Görüntüle 1384600
Eki Görüntüle 1384601
Babamz yurt disina cikdigi icin pastada bi problem olduo yuzden kucuk pasta kestik
Arkadaşlar kapali olduğu için ve o gunde saclarini açtıkları icin fazla resim atamiyorum . Küçük bisi yaptik ins seneye daha biyuk yapmayı planlıyorum
kıız yapmasın banyo ne olcak miss gibi kokar kendi kokar ohhinşallah kalmaz kalıcak gibi değil neredeyse 1 haftada iyi oldu henüz banyo yapamasak da çok iyi durumdayız
küçük bi kutlama olsun canım zaten bebişler henüz farkında değiller eğlencenin seneye daha idrakında olurlar oğlun önüne koyduğunuz materyallerin hangisini seçti merak ettim bakalım mesleği ne olcak
YENİ YAŞINIZ HAYIRLI OLSUN MAŞAALLAH MİNİĞE MAALESEF DİŞ BUĞDAYINDAN BENDE RESİM YOK
şimdiden anlamış millet giyime epey önem veriyo baktı ki kârlı iş mesleğini ona göre seçmişMakas secti image makermakas secti canm .
şimdiden anlamış millet giyime epey önem veriyo baktı ki kârlı iş mesleğini ona göre seçmiş