2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
cumartesi ilk doğum günümüzü yaptık. sözüm ona kimseyi çağırmayıp kendi aramızda yapacaktım, yirmi kişiyi geçti.
yorucu olsa da güzeldi. oğlum çok heyecanlıydı. maskeler yaptı, hediye hazırlayıp gelenlere çekilişle verdi.minnak da sanki doğum gününü anlamış gibi şımarıktı, pastayı alkışladı.
size bir fikir ipe etkinlik mandallarıyla oğlumun fotoğraflarını odaya astım. hem ilginç bir süs oldu hem de oğlumun nasıl değiştiğini gördük

resim istiyoruz

Bizde pazar günü dogum gunumuzu yaptik cok guzeldi hersey. Dis bulguru ile beraber yaptık

hep fotoğraf makinesiyle çekildi onu pc ye aktarınca eklerim.
oğlumun yanığı avuç içinde olduğu için iz kalmadı sadece biraz pembelik var. inşallah kızında da bir iz kalmaz.
inşallah kalmaz kalıcak gibi değil neredeyse 1 haftada iyi oldu henüz banyo yapamasak da çok iyi durumdayız

hatırladım seni guzel arkadasım,
bizim face grubunda da vardın.Allah bu yavruna uzun omur versin, saglıkla kucagına almayı nasip etsin.1 cocugun daha vardı degil mi?Mevlam evlatlarımıza saglık sıhat versin

küçük bi kutlama olsun canım zaten bebişler henüz farkında değiller eğlencenin seneye daha idrakında olurlar oğlun önüne koyduğunuz materyallerin hangisini seçti merak ettim bakalım mesleği ne olcak

küçük bi kutlama olsun canım zaten bebişler henüz farkında değiller eğlencenin seneye daha idrakında olurlar oğlun önüne koyduğunuz materyallerin hangisini seçti merak ettim bakalım mesleği ne olcak

Makas secti image maker makas secti canm .

şimdiden anlamış millet giyime epey önem veriyo baktı ki kârlı iş mesleğini ona göre seçmiş

Aynen bide aşırı makas takintisi var gormesin küçük beyimiz ortalığı yikio bana verin diye . Cocuk makasi almayi dusunuorum ama kesin onuda begnmiycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…