2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

evet mutlaka Prolaktin hormunum yüksek ve adet ondan gelmiyor ve adet gelince süt azalıyor bunları biliyorumda iste bakalım hayırlısı :)cok güzel düsünüyorsun cok dogru düsünüyorsun canım aslında bende calısmak istiyorum ilerde...ama ben türkiyede okumadım..meslegimi türkiyede yapmadım...bende 16 yasından 25 yasına kadar calısdım hatta 26 yasına girmeme 2 ay kalmısdı isten cıkmısdım....yani hemen hemen 9..10 sene calısmısım...ilerde cok isterim calısmayı bakalım özel hastanelere basvururum anlasmalı sözlesmeli felan üniversite hastanelerinde is bulabilirsem oda iyi olur bakalım hayırlısı...ama sanırım zor sonucta yurtdısından geliyorum hayırlısı olsun..yasım 28 dedigimede takılmayın arkadaslar :) biliyorum 40 kadar yolu var ama iste herkesin düsüncesi farklı...cümlemizin hakkında hayırlısı olsun..ALLAH cümlemizin gönlüne göre versin...

Insallah canim istedigin gibi olur hersey:) bebisinde uslu olur ikinciyide cikarirsin ardan :)

Arkadaslar ikinci cocuk konusulmus 8 ay sonra korunmayi bırak cam falan demisinz ya nornal doğum mu yaptnz

doğumunuz normal doğummu? bende ocak ayında doğum yaptım sizin gibi düşünüyorum ardına doğum yapmayı..

üni. sınavı var haftaya ay hiç çalışamadım Eymenle ilgilenmekten boş vakitlerimde kafamı derse veremedim zormuş yaa çocukla okumak daha yolun başında su kaynattım ben

allah kolaylık versin cnm bnde bugun anladım bebişle temizlik yapmanın zorluğunu..

allah kolaylık versin cnm bnde bugun anladım bebişle temizlik yapmanın zorluğunu..

saol tatlım sınavdan sonrada temizlik var benimde kara kara düşünüyorum nasıl yaparım diye geçen hafta bi cam sileyim dedim biraz sildim Eymen uyandı uyuttum biraz daha sildim sonra yine uyandı uyuttum öyle öyle bi camı 3 saate yakın anca sildim pencereler biraz büyük benim

bugun bnde yalnızdım inan çok zorlandım kızımla iş yapmaya valideyle görümce yarın gelicek rahatlarım biraz ne yazik ki bitmez öyle 3 5 günde
epey büyük bi temizliğe başladım havalarda yağışlı çok yoruluyom oturunca anlıyom bnde ayyy bnde hiç cam silmeyi sevmem.
yokmu cnm yakınında tanıdığın felan?

bende durup durup bişeyler çıkarıyom galiba
anne kız kıyafetlerini gördünüzmü?? çok güzeleeeeeerrrr
nette gördüm bi kaç yerde fiyat sordum yaptırırsam leopar tayt yaptırmayı düşünuyom ana kız
çarşamba eskişehirde olcağız oraya bi bakıyım bulursam alıcam nette baktıklarım biraz pahalı geldi

Son düzenleme:

Evet cok guzel onlar ben gördüm
Anne kiz tisortleri falan çok şık.

Kizlar nasil temizlik yapıyorsunuz siz? Ben süpürge açamıyorum çünkü gündüz hep tekim bebek uyursa uyanacak diye yaninda acamiyorum uzak odada acsam uyanir da çığlık cigliga aglar diye acamiyorum, uyanikken beni yaninda istiyor yaninda acsam artik korkmaya basladi supurgeden agliyorr.. ne yapacağımı bilemiyorum bebek olan ev daha temiz olmali ama biz dogumdan oncesine gore daha kotuyuzzz.. guvenilir birini bulmak istiyorum haftada yada iki haftada bir gelsin diye, ama o da yokk.. cam silmek falan hak getire zaten, ben yerlerimi silsem supursem cok şükür diyorum.. sizler ne yapiyorsunuz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen bilirsin yap tabi bizim düğünler ve ramazanda eşim evde 1 ay boyunca anca bayram sonrasına kalıcak.
nete baktınmı cnm kıyafet ve ikramlıklar gibi?

baktım canım da ama ben annemdeyapıcam o gel bana ayarlarız dedi kırmızı bi elbise almayı planlıyorum kızıma da

canım benim kızım da korkuyor süpürgeden ben alıyorum kızı kucağıma bak kızım ben evleri süpürecem bu süpürgeyle biraz gürültülü tamam mı korkma sakın diyorum onun elini tutuyorum birlikte basıyoruz süpürgeye çalışsın diye biraz öyle kucağımda süpürüyorum sonra kızımı öpüp bırakıp temizliğe devam ediyorum inan ağlamıyor böyle yapınca

bayılıyorum anne kız kıyafetlerine ama küçük bi yerdeyim bulabileceğimi sanmıyorun ben de diktirsem mi ki anne olmaya niyetim yokken bile bayılırdım ben o kıyafetlere

benim büyük temizlik bitti ama günlük temizlik sadece süpürme seviyesinde kalıyor alıyorum bebişi de arabasına oda oda süpürüyoruz

benm bebeğimde yeni yeni korkmaya başladı süpürgeyi çalıştırınca kuş gibi çırpınıyo sesi anlayamıyor bende senn gibi konuşarak süpürgenin seviyini en alttan yavaş yavaş üst seviyeye getirerek alıştırıyorum sonra sakin sakin izliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…