Adet görmediğin için endişelenme. Prolaktin hormonun yüksek demek ki adet görmüyorsun bu iyi bir şey.. Ne kadar prolaktin hormonu o kadar süt sonuçta :) Ben çalışmak zorundayım hem meslek açısından (mali müşavirlik stajımı yapıyorum) hem maddi açıdan.. İşe başlayalı 10 gün oldu daha ama iyi geldi işe başlamak.. 17 yaşından beridir çalışan birisi olarak evde oturmak beni sıkmış bunu anladım. İlk zamanlar çalışmak istemiyorum diye ağlıyordum.. ama ileriyi düşündüm.. Kızım ilerde kendi ayakları üzerinde durabilen kariyerini oturtmuş ve aktif olarak hayatla ilgilenen bir annesi olduğunu gördüğünde benle gurur duyacak eminim.. Ha bunları kanıksamak için içimde çok beyin fırtınası yaptım ama sonuçta gerçekler ve mantık ağır bastı.. Ondan ayrılmak zor.. İlklerini göremeyecek olmak falan bunlar insanın içinde yara kalıyor ama sonuçta ilk adımını görmesem de olur, yeter ki istediğim olanaklarda yetiştirebileyim çocuğumu.. İkinci çocukta ruhsatımı almış ve işimi oturtmuş olursam daha fazla vakit ayırabilirim çocuklarıma.. ilk çocuğu 2 yaşlarında olup ikinci çocuğunu doğurmuş arkadaşlarım var.. İnan onları gördükçe ben buna yetişemem diyorum. Biraz da yapı meselesı yani.. Kızım ilk konuşmaya başladığında, ilk kreş tecrübesinde, birlikte okuduğumuz ilk kitapta sadece onunla ilgilenmek isterim.. Karşılıklı konuşabildiğim bir yaş olur 3,5-4 yaş ve kardeşin ne demek olduğunu vs anlatabilirim, sırtımdaki yük azalmış olur, kardeşiyle birlikte ilgilenebiliriz.. Tabi Allah izin verirse.. ama böyle konuşurken yanlışlıkla hamile kalırsam da o zaman yeni beyin fırtınalarına merhaba derim
merhaba canım...bende almanyada dogum yaptım dogum yaptıktan 6 hafta sonra kadın doktoruna kontrole gitmelisin bende gittim orda banada dediler hamile kalma ihtimali yüksek oluyormus dogumdan sonra süt korur diye düsünmicekmisim onu korunma diye düsünenler varmıs ve hamile kalıyorlarmıs doktorum banada cocuk hemen istemiyorsan dogum kontrol hapı ile korunmayı tavsiye etti bende dogumdan 6 hafta sonra dogum kontrol hapına basladım ama 10 mayısda bıraktım cünkü o aldıgım haptan dolayıda adet gelmeyebiliyormus...bilmiyorum canım hersey nasip kısmet zaten simdilik daha korunuyorum daha 8 aydan itibaren korunmayı bırakcam ondan sonrası ALLAH nasip ederse bebek istiyoruz :)
merhaba canım...bende almanyada dogum yaptım dogum yaptıktan 6 hafta sonra kadın doktoruna kontrole gitmelisin bende gittim orda banada dediler hamile kalma ihtimali yüksek oluyormus dogumdan sonra süt korur diye düsünmicekmisim onu korunma diye düsünenler varmıs ve hamile kalıyorlarmıs doktorum banada cocuk hemen istemiyorsan dogum kontrol hapı ile korunmayı tavsiye etti bende dogumdan 6 hafta sonra dogum kontrol hapına basladım ama 10 mayısda bıraktım cünkü o aldıgım haptan dolayıda adet gelmeyebiliyormus...bilmiyorum canım hersey nasip kısmet zaten simdilik daha korunuyorum daha 8 aydan itibaren korunmayı bırakcam ondan sonrası ALLAH nasip ederse bebek istiyoruz :)
ne güzel bakalım ben nasıl yapcam temizlik 6 ay kınasını ne zaman yapcan peki
üni. sınavı var haftaya ay hiç çalışamadım Eymenle ilgilenmekten boş vakitlerimde kafamı derse veremedim zormuş yaa çocukla okumak daha yolun başında su kaynattım ben
bi başladınmı temizliğe gerisi gelir merak etme..
tam ramazanda 6 aylık oluyoz büyük bi ihtimalle bayram sonrası cnm:)
allah kolaylık versin cnm bnde bugun anladım bebişle temizlik yapmanın zorluğunu..
ben pazar günü sınavdan çıktıktan sonra yapayım diyorum
saol tatlım sınavdan sonrada temizlik var benimde kara kara düşünüyorum nasıl yaparım diye geçen hafta bi cam sileyim dedim biraz sildim Eymen uyandı uyuttum biraz daha sildim sonra yine uyandı uyuttum öyle öyle bi camı 3 saate yakın anca sildim pencereler biraz büyük benim
bende durup durup bişeyler çıkarıyom galiba
anne kız kıyafetlerini gördünüzmü?? çok güzeleeeeeerrrr
nette gördüm bi kaç yerde fiyat sordum yaptırırsam leopar tayt yaptırmayı düşünuyom ana kız
çarşamba eskişehirde olcağız oraya bi bakıyım bulursam alıcam nette baktıklarım biraz pahalı geldi
doğumunuz normal doğummu? bende ocak ayında doğum yaptım sizin gibi düşünüyorum ardına doğum yapmayı..
evet arkadasım normal dogum yaptım....sende ozaman normal yaptın ?? ardından dogum yapmayı düsünüyorsan...
sen bilirsin yap tabi bizim düğünler ve ramazanda eşim evde 1 ay boyunca anca bayram sonrasına kalıcak.
nete baktınmı cnm kıyafet ve ikramlıklar gibi?
Evet cok guzel onlar ben gördüm
Anne kiz tisortleri falan çok şık.
Kizlar nasil temizlik yapıyorsunuz siz? Ben süpürge açamıyorum çünkü gündüz hep tekim bebek uyursa uyanacak diye yaninda acamiyorum uzak odada acsam uyanir da çığlık cigliga aglar diye acamiyorum, uyanikken beni yaninda istiyor yaninda acsam artik korkmaya basladi supurgeden agliyorr.. ne yapacağımı bilemiyorum bebek olan ev daha temiz olmali ama biz dogumdan oncesine gore daha kotuyuzzz.. guvenilir birini bulmak istiyorum haftada yada iki haftada bir gelsin diye, ama o da yokk.. cam silmek falan hak getire zaten, ben yerlerimi silsem supursem cok şükür diyorum.. sizler ne yapiyorsunuz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende durup durup bişeyler çıkarıyom galiba
anne kız kıyafetlerini gördünüzmü?? çok güzeleeeeeerrrr
nette gördüm bi kaç yerde fiyat sordum yaptırırsam leopar tayt yaptırmayı düşünuyom ana kız
çarşamba eskişehirde olcağız oraya bi bakıyım bulursam alıcam nette baktıklarım biraz pahalı geldi
saol tatlım sınavdan sonrada temizlik var benimde kara kara düşünüyorum nasıl yaparım diye geçen hafta bi cam sileyim dedim biraz sildim Eymen uyandı uyuttum biraz daha sildim sonra yine uyandı uyuttum öyle öyle bi camı 3 saate yakın anca sildim pencereler biraz büyük benim
benim büyük temizlik bitti ama günlük temizlik sadece süpürme seviyesinde kalıyor alıyorum bebişi de arabasına oda oda süpürüyoruz
canım benim kızım da korkuyor süpürgeden ben alıyorum kızı kucağıma bak kızım ben evleri süpürecem bu süpürgeyle biraz gürültülü tamam mı korkma sakın diyorum onun elini tutuyorum birlikte basıyoruz süpürgeye çalışsın diye biraz öyle kucağımda süpürüyorum sonra kızımı öpüp bırakıp temizliğe devam ediyorum inan ağlamıyor böyle yapınca