2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Evet cok guzel onlar ben gördüm
Anne kiz tisortleri falan çok şık.

Kizlar nasil temizlik yapıyorsunuz siz? Ben süpürge açamıyorum çünkü gündüz hep tekim bebek uyursa uyanacak diye yaninda acamiyorum uzak odada acsam uyanir da çığlık cigliga aglar diye acamiyorum, uyanikken beni yaninda istiyor yaninda acsam artik korkmaya basladi supurgeden agliyorr.. ne yapacağımı bilemiyorum bebek olan ev daha temiz olmali ama biz dogumdan oncesine gore daha kotuyuzzz.. guvenilir birini bulmak istiyorum haftada yada iki haftada bir gelsin diye, ama o da yokk.. cam silmek falan hak getire zaten, ben yerlerimi silsem supursem cok şükür diyorum.. sizler ne yapiyorsunuz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tatlım zor oluyo elbette:KK76: heleki bebişle helede dip köşe olunca valide kızıma bakıyo görümceyle yapıyoz bi şekilde ben yeni doğduğundan beri hep süpürge açtım hiç ses olur aman uyanır demedim cnm sese alıştımı ne zaten bnm kızım uslu teyzesi babannesi zorlanmıyo hiç,evet bebekler olunca evlerin temizliği daha önmli doğru diyosun ben yapıyorum rahatım ama yapamayanlar Allah kolaylık versin...
benim kızımda ezan sesinden irkiyo :/
baktım canım da ama ben annemdeyapıcam o gel bana ayarlarız dedi kırmızı bi elbise almayı planlıyorum kızıma da
cnm bnde validede yapıcam kafamızda plan yaptık komşular ve akrabaları çağırıcaz ben kendi evimde ikramlıklar yapıcam misafirlere hediye olarak lavanta kesesi ve kına dağıtılcak hmmm birde kıyafet olarak tütü takım alabilirsin :KK34: fikir veriyim dedim..
bayılıyorum anne kız kıyafetlerine ama küçük bi yerdeyim bulabileceğimi sanmıyorun ben de diktirsem mi ki anne olmaya niyetim yokken bile bayılırdım ben o kıyafetlere
malasef bnde küçük bi yerdeyim cnm bizim burda da yok inan giyirsem olay olur kıskanan gelinler varda:KK52::KK52: hiç çekemezler artık
ben bi yerde görüştüm pahalı geldi şimdi bi yerden fiyat bekliyom olursa yaptırıcam çok hevesim var :KK16::KK16:
yaptırmasam gözlerim açık gider valla:KK52::KK52:
sen nerdesin ??

Son düzenleme:
tatlım zor oluyo elbette:KK76: heleki bebişle helede dip köşe olunca valide kızıma bakıyo görümceyle yapıyoz bi şekilde ben yeni doğduğundan beri hep süpürge açtım hiç ses olur aman uyanır demedim cnm sese alıştımı ne zaten bnm kızım uslu teyzesi babannesi zorlanmıyo hiç,evet bebekler olunca evlerin temizliği daha önmli doğru diyosun ben yapıyorum rahatım ama yapamayanlar Allah kolaylık versin...

cnm bnde validede yapıcam kafamızda plan yaptık komşular ve akrabaları çağırıcaz ben kendi evimde ikramlıklar yapıcam misafirlere hediye olarak lavanta kesesi ve kına dağıtılcak hmmm birde kıyafet olarak tütü takım alabilirsin :KK34: fikir veriyim dedim..

malasef bnde küçük bi yerdeyim cnm bizim burda da yok inan giyirsem olay olur kıskanan gelinler varda:KK52::KK52: hiç çekemezler artık
ben bi yerde görüştüm pahalı geldi şimdi bi yerden fiyat bekliyom olursa yaptırıcam çok hevesim var :KK16::KK16:
sen nerdesin ??

tütüler hoş ama havalar daha ısınmadı canım hasta olursa diye korkuyorum ana kız bende bakınayım bi ben kapalıyım ama bi ornek ne olabilir ki

benm bebeğimde yeni yeni korkmaya başladı süpürgeyi çalıştırınca kuş gibi çırpınıyo sesi anlayamıyor bende senn gibi konuşarak süpürgenin seviyini en alttan yavaş yavaş üst seviyeye getirerek alıştırıyorum sonra sakin sakin izliyo

bu bebekler çok garip ne anlatsan anlıyormuş gibi tepki veriyorlar koskoca adamlar beceremiyor bunu halbuki

tütüler hoş ama havalar daha ısınmadı canım hasta olursa diye korkuyorum ana kız bende bakınayım bi ben kapalıyım ama bi ornek ne olabilir ki
cnm tütülerde uzun kollu kilotlu çorap tam takım olanları var bende onlardan alıcam düğünler için gittigidiyor bir bak istersen...
hmmm kapalıysan tişört olabilir

cnm tütülerde uzun kollu kilotlu çorap tam takım olanları var bende onlardan alıcam düğünler için gittigidiyor bir bak istersen...
hmmm kapalıysan tişört olabilir

öyle uzun kollularına fln bakayım bi teyzesi hediye etmek istiyordu kına kıyafetini bir de ona sorayım

darisi sana canim annem geldi kadin tuttuk kocam storlari yikadi bebege kayinvalde bakti yani bir ordu anca pakladik tek basinaysan oda oda yap canim

senin iş kolaymış :KK1: bütün ev sadece bana bakıyor vee yanımda yakınımda kimse yok ailem ankarada ben bartındayım

bu bebekler çok garip ne anlatsan anlıyormuş gibi tepki veriyorlar koskoca adamlar beceremiyor bunu halbuki

herşeyin farkında olduklarında da akıllı akıllı dinlerler inş. ben şimdiden onunla anlaşmaya çalışıyorum "anne ne derse doğrdur- anne sözü dinlenir- anneye karşı gelinmez" kulağına fısıldıyorum ki bilinç altına işlesin :KK52:

sen nerdesin ??

Canim zatem ben de sakinmiyordum supurgeden. Ama hemen yaninda da pat diye acmiyordum benim süpürge cok gürültülü çünkü birden acilsa ben bile korkarim. Yan odada acip olduğu yere getiriyordum supururken onunla gülüp konusmama ragmen artik korkmaya başladı. Biz de oyle cok yaramaz degiliz ama ilgi istiyo işte yaninda otursam da ona bakmiyo olsam onunla konusmasam hemen hani normal aglama degil de protesto aglamasi var o devreye giriyor:KK1: kafami çevirip yüzüne guleyim hemen kesiliyor. Yalnizliga dayanamıyor benimki:KK1:

herşeyin farkında olduklarında da akıllı akıllı dinlerler inş. ben şimdiden onunla anlaşmaya çalışıyorum "anne ne derse doğrdur- anne sözü dinlenir- anneye karşı gelinmez" kulağına fısıldıyorum ki bilinç altına işlesin :KK52:

sen çok yaşa e mi :KK60: haklısın ama bilinç altına işlemek lazım

Canim zatem ben de sakinmiyordum supurgeden. Ama hemen yaninda da pat diye acmiyordum benim süpürge cok gürültülü çünkü birden acilsa ben bile korkarim. Yan odada acip olduğu yere getiriyordum supururken onunla gülüp konusmama ragmen artik korkmaya başladı. Biz de oyle cok yaramaz degiliz ama ilgi istiyo işte yaninda otursam da ona bakmiyo olsam onunla konusmasam hemen hani normal aglama degil de protesto aglamasi var o devreye giriyor:KK1: kafami çevirip yüzüne guleyim hemen kesiliyor. Yalnizliga dayanamıyor benimki:KK1:

cnm büyüdükçe herşeyi anlıyolar yaramazlar:) bizimkide yanından ayrılınca kendini ifade etmeye başladı
seninki anneci galiba :KK66:

selam hanımlar...
ben çok yorgun bi vaziyette yazmaya çalışıyom:KK53::KK53:
bugun temizliğin 4. günü hala bitmedi dip köşe olunca neyse yarılandı biraz allahtan yalnız değilim yoksa ne olurdu halim:KK50:
burda havalar hala kapalı gidiyo işlerim bitsin kendimi hemen sokaklara atıcam çok sıkıldım gibi yahuuuuu:KK55::KK55:

Arkadaşlar eşlerinize babalar günü için ne yapmayı düşünüyosunuz . Bu arada bende kayılayım dize ocak 15 de doğum yaptım bende

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam hanımlar...
ben çok yorgun bi vaziyette yazmaya çalışıyom:KK53::KK53:
bugun temizliğin 4. günü hala bitmedi dip köşe olunca neyse yarılandı biraz allahtan yalnız değilim yoksa ne olurdu halim:KK50:
burda havalar hala kapalı gidiyo işlerim bitsin kendimi hemen sokaklara atıcam çok sıkıldım gibi yahuuuuu:KK55::KK55:

slm canım başlamak bitirmenin yarısıdır derler en azından başladın sen heryer kapalı canım havalar ama benim kız sıkılıyor evde güneşi yakaladı mı hemen çıkıyoruz ana kız dışarıya 2 dk için bile olsa:KK51:

Arkadaşlar eşlerinize babalar günü için ne yapmayı düşünüyosunuz . Bu arada bende kayılayım dize ocak 15 de doğum yaptım bende

hoşgeldin canım ben geçen sene hamileyken aynaya 'babacık babalar günün kutlu olsun' yazmıştım.çok mutlu olmuştu bu sene daha düşünmedim kızı düşünsün hem banane:KK1:

hoşgeldin cnm aslında iyi fikir verdin hatırlatmakla :) hiç aklımda yoktu babalar günü temizlik telaşım sağolsun..
slm canım başlamak bitirmenin yarısıdır derler en azından başladın sen heryer kapalı canım havalar ama benim kız sıkılıyor evde güneşi yakaladı mı hemen çıkıyoruz ana kız dışarıya 2 dk için bile olsa:KK51:

evet cnm dediğin gibi başlayınca devamı geliyo oohhhh çok iyi yapıyonuz ana kız yarasın :)

hoş geldin canım :KK54:ayy ben babalar gününü untmuşum ne yapsam ki kocişime:98:

İletilerde bi sıkıntı oldu sanırım benim oğluşum var temizlikte yapmıyom😄 fotokitap diye bişey var ama o kadar anı bırıkmedı henüz kararsızım :s

kızlar yaa. biz daha 4.5 ayımızı bile doldurmadık. ama benim oğlum ciddi manada bişiler istemeye başladı sanki. biz yemek yerken elimizdeki lokmamıza bakıyor, ağzını şapırdatıyor falan. hele dün uzanıp masadaki makarnaya elini daldırdı yaa:) bu konularda pek bilgim yok, internetten biraz baktım da bebeğin katı gıdaya geçmeye hazır olduğunu gösterir yazıyor genelde. 5.ay kontrolümüze de daha çok var daha önce gündeme de hiç gelmedi ek gıdaya erken geçme olayı kilosu iyi diye. aslında ben bazen kendi yediğimiz sıvı şeylerden tattırıyorum azcık yoğurttur çorbadır falan ama bi düzeni yok yani aklıma eserse. sizler ne yapıyorsunuz benzer durumlar var mı sizde de?

X