- 2 Aralık 2012
- 1.278
- 679
tatlım zor oluyo elbette heleki bebişle helede dip köşe olunca valide kızıma bakıyo görümceyle yapıyoz bi şekilde ben yeni doğduğundan beri hep süpürge açtım hiç ses olur aman uyanır demedim cnm sese alıştımı ne zaten bnm kızım uslu teyzesi babannesi zorlanmıyo hiç,evet bebekler olunca evlerin temizliği daha önmli doğru diyosun ben yapıyorum rahatım ama yapamayanlar Allah kolaylık versin...Evet cok guzel onlar ben gördüm
Anne kiz tisortleri falan çok şık.
Kizlar nasil temizlik yapıyorsunuz siz? Ben süpürge açamıyorum çünkü gündüz hep tekim bebek uyursa uyanacak diye yaninda acamiyorum uzak odada acsam uyanir da çığlık cigliga aglar diye acamiyorum, uyanikken beni yaninda istiyor yaninda acsam artik korkmaya basladi supurgeden agliyorr.. ne yapacağımı bilemiyorum bebek olan ev daha temiz olmali ama biz dogumdan oncesine gore daha kotuyuzzz.. guvenilir birini bulmak istiyorum haftada yada iki haftada bir gelsin diye, ama o da yokk.. cam silmek falan hak getire zaten, ben yerlerimi silsem supursem cok şükür diyorum.. sizler ne yapiyorsunuz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim kızımda ezan sesinden irkiyo :/
cnm bnde validede yapıcam kafamızda plan yaptık komşular ve akrabaları çağırıcaz ben kendi evimde ikramlıklar yapıcam misafirlere hediye olarak lavanta kesesi ve kına dağıtılcak hmmm birde kıyafet olarak tütü takım alabilirsin fikir veriyim dedim..baktım canım da ama ben annemdeyapıcam o gel bana ayarlarız dedi kırmızı bi elbise almayı planlıyorum kızıma da
malasef bnde küçük bi yerdeyim cnm bizim burda da yok inan giyirsem olay olur kıskanan gelinler varda hiç çekemezler artıkbayılıyorum anne kız kıyafetlerine ama küçük bi yerdeyim bulabileceğimi sanmıyorun ben de diktirsem mi ki anne olmaya niyetim yokken bile bayılırdım ben o kıyafetlere
ben bi yerde görüştüm pahalı geldi şimdi bi yerden fiyat bekliyom olursa yaptırıcam çok hevesim var
yaptırmasam gözlerim açık gider valla
sen nerdesin ??
Son düzenleme: