merhaba seda...ben 07 ocak annesiyim...allah nasip ederse oglum 6 aylık olunca tekrar gebe kalmak istiyorum yani korunmayı bırakmak istiyorum....ama sanırım hamile kalmam kolay olmicak adetim halen gelmedi ve gelecek gibide degiladet görmesende gebe kalınır diyenler var evet mutlaka dogrudurda...ama cok nadirdir bence..benim annem abimi dogum yapmısdı 3 ay sonra ablama hamile kalmıs....ama ben korunmak istedim 6 ay boyunca....ve adetim gelmesini cok isitiyorum tekrar ümitlenmek icin ama böyle cok zor diyorum...
Kızımın adı zübeyde.. Doğum kiloları konusuna hiç giresim yokben çalışıyorum ve kızımı annem bakıyor.. Peki sen ?
ela su benimkinin adı kilo fln kalmadı bende çalışmıyorum kızıma kendim bakıyorum hiç bi anını kaçırmak istemiyorum gerçekten bebek mucizeyiş ya
Çalışmadan evde kendi çocuğuna bakabilmek bir lütuftur, tebrik ederim.. MAddi şartlarım yeterli olsaydı ben de en azından bir süre çalışmayabilirdim.. ama çalışarak kızıma daha verimli olabiliyorum bence.. Kendimi de çalışırken daha iyi hissediyorum..
Ne diyim hakkında hayırlısı.. Neden bu kadar kısa sürede ikinci çocuğu istiyorsun peki ? Ya da zaten hemen hamile kalınmıyor adet olmasan da korunmayı bırak derim.. Bebiş gelirse kendini belli eder zaten değil mi :)
amin canım cümlemizin hakkında hayırlısı olsun İNSALLAH...yasım 28 zaten gec anne oldugumu düsünüyorum :) ayrıca oglumun kardesi olmasını aralarında cok fazla yas farkı olmasınıda istemiyorum beraber büyüsünler istiyorum..ayrıca esim memur oldugu icin devamlı tahinci oldugumuz icin mesela suan dogudayım ilerde tekrar doguya gelecegim bazı yerlerde cocugumu dısarı göndermek istemicem oda mutaka evde durmicak SIKILCAK bende ne bilim ya kardesi olsun birbirlerine herzaman destek cıksınlar arkadas kardes dost olsunlar istiyorum....ve tabiki yasımdan dolayı :) İNSALLAH ALLAH nasip ederse olursa İNSALLAH....evet hata yaptım doktoruma uydum korunmaya basladım3 ay hap ile korundum...sonra kendi kendime dedim zaten adetim olmuyor bosuna neden hormon alıyorum...dogal yönden korunayım dedim suan doga yönden korunuyorum...öyle haklısında ben hamile kaldıgım an clexane ve aspirina baslamalıyım suan oglumu emziriyorum 6 aylık olana kadar emzirmek istiyorum ondan sonra gebe kaldıgım an emzirmeyi bırakmalıyım...
yaşın dışındakilere katılıyorum.. Ben 30 yaşındayım kızım 4,5 aylık ve en az 3 yıl düşünmüyorum.. 40 a kadar yolu var anneliğin endişelenme bence.. Artık nesil de devir de değişti :) Ben bir çocuğum 1,5 yaşında diğeri bebek olursa verimli olamam.. İkisiyle de kaliteli zaman geçiremem yetemem öyle yuvar teker büyürler.. Onlar gelecekte bir şey hatırlar mı hayır ama benim içimde hep kocaman boşluklar kalır.. Bunu göze alamıyrum o yüzden.. Seni tebrik ederim :)
Tabi haklısın 40 kadar yolu var ama bende kan pıhtılasması var ve yas bu hastalıgı tetikliyormus öyle duydum....ilk gebeligim düsükle sonuclandı...ikinci gebeligim cok sükür yavrum dünyaya geldi...ister istemez yasımdan dolayıda en iyisi allah nasip ederse birtane daha olsun diyorum :) yanlıs anlama kompleksli biri felanda degilim hani yasdan bahsettim ya :) ama dedigim gibide cocuguma bir arkadas kardes dost istiyorum :) bu arada sen calısıyormussun bende seni tebrik ederim hem is hem annelik..zorduro yüzden tebrik ederim zoru basardıgın icin..bende ev hanımıyım..aslında saglıkcıyım 9 yıl calısdım..evlendikten sonra calısmadım evdeyim....senin yazdıgında cok dogru ama bilmem ben göze alabiliyorum ikisiylede cok iyi ilgilenecegimi :) tabi ALLAH nasip ederse...sen sormussun aranızda hamile olan varmı diye bende icimi döktüm sana :) adet olmadıgı icin biraz üzgünümde...
Herkese slm ikinci cocuk konusulmus kizlar iki cocuk annesi olmak cok guzel Allah uzun omur versin iki kizim var birisi dort yasini dort bucuk ay gecti ikincisi dort bucuk aylik yani aralarinda dort yil var ocak 18 ve 20 dogumlular ayni gyn olmalarini cok istedim kismet normal dogum oldugu icin. Artik dogum gunlerini ortak yapariz diyoruz ayin 19 unda : )
Azranur esin asker galiba cunku benim esim de asker biz de batidayiz
burdayım burdayım ühüüü depresyondayım haftaya sınav var ve ben çalışmadım ne yapacam bilmiyorum:18: sınavı düşündükçe kendimi temizliğe vermek istiyorum onu da yapamıyorum artık Eymen fazla ilgi istiyo henüz kendi kendine oynayamıyor da burda kimsem yok yakın olarak oh ne güzel sizin halanız varmış
daha bugun başladım cnm rabbim yardımcım olsun ee tabi sizinde, iyi bi görümcem var o geliyo yardıma bugun iyi geçti işlerim bnm kızım usludur birazda uykucu ondan rahatımburdayım maşaallah sana ne zaman biter senin temiizlik ay benim yumurcak fenalarda başında su içmeye kalksam bağırıyor temizlik fln hak getire
hoşgeldin cnm kimler vardı eskilerden? kızlar facede ben söliyimMerhaba hanımlar.. Aylar var bu sayfaya girmeyeli.. Ben bu sayfanın en eski müdavimlerinden biriydim.. Kimseler kalmamış eskilerden..
Nasılsınız ? Annelik nasıl gidiyor ? Bebekler nasıl ? ve en bomba soru aranızda tekrar hamile kalan var mı
Herkese slm ikinci cocuk konusulmus kizlar iki cocuk annesi olmak cok guzel Allah uzun omur versin iki kizim var birisi dort yasini dort bucuk ay gecti ikincisi dort bucuk aylik yani aralarinda dort yil var ocak 18 ve 20 dogumlular ayni gyn olmalarini cok istedim kismet normal dogum oldugu icin. Artik dogum gunlerini ortak yapariz diyoruz ayin 19 unda : )
bnm kızımda 20 ocak doğumlu:)))
sende mi aöf tesin sınavlar aklıma geldikçe kahrolsun bağzi şeyler deyip başka bi işle meşgul oluyorum
ne sınavı kuzummm :44::44:
ah cnm halamız sevgili görümcem olur kızımın halasıçok faydası olur bana bugun sidelya ya valide baktı biz temizlik yaptık.
daha da çoooooooooook var işimdaha halılar verilcek yıkamaya..
amin canım cümlemizin hakkında hayırlısı olsun İNSALLAH...yasım 28 zaten gec anne oldugumu düsünüyorum :) ayrıca oglumun kardesi olmasını aralarında cok fazla yas farkı olmasınıda istemiyorum beraber büyüsünler istiyorum..ayrıca esim memur oldugu icin devamlı tahinci oldugumuz icin mesela suan dogudayım ilerde tekrar doguya gelecegim bazı yerlerde cocugumu dısarı göndermek istemicem oda mutaka evde durmicak SIKILCAK bende ne bilim ya kardesi olsun birbirlerine herzaman destek cıksınlar arkadas kardes dost olsunlar istiyorum....ve tabiki yasımdan dolayı :) İNSALLAH ALLAH nasip ederse olursa İNSALLAH....evet hata yaptım doktoruma uydum korunmaya basladım3 ay hap ile korundum...sonra kendi kendime dedim zaten adetim olmuyor bosuna neden hormon alıyorum...dogal yönden korunayım dedim suan doga yönden korunuyorum...öyle haklısında ben hamile kaldıgım an clexane ve aspirina baslamalıyım suan oglumu emziriyorum 6 aylık olana kadar emzirmek istiyorum ondan sonra gebe kaldıgım an emzirmeyi bırakmalıyım...
Tabi haklısın 40 kadar yolu var ama bende kan pıhtılasması var ve yas bu hastalıgı tetikliyormus öyle duydum....ilk gebeligim düsükle sonuclandı...ikinci gebeligim cok sükür yavrum dünyaya geldi...ister istemez yasımdan dolayıda en iyisi allah nasip ederse birtane daha olsun diyorum :) yanlıs anlama kompleksli biri felanda degilim hani yasdan bahsettim ya :) ama dedigim gibide cocuguma bir arkadas kardes dost istiyorum :) bu arada sen calısıyormussun bende seni tebrik ederim hem is hem annelik..zorduro yüzden tebrik ederim zoru basardıgın icin..bende ev hanımıyım..aslında saglıkcıyım 9 yıl calısdım..evlendikten sonra calısmadım evdeyim....senin yazdıgında cok dogru ama bilmem ben göze alabiliyorum ikisiylede cok iyi ilgilenecegimi :) tabi ALLAH nasip ederse...sen sormussun aranızda hamile olan varmı diye bende icimi döktüm sana :) adet olmadıgı icin biraz üzgünümde...
evet aöf teyim ilahiyat okuyorum sende okuyosun herhalde ne okuyosun
daha bugun başladım cnm rabbim yardımcım olsun ee tabi sizinde, iyi bi görümcem var o geliyo yardıma bugun iyi geçti işlerim bnm kızım usludur birazda uykucu ondan rahatım
Azranur esin asker galiba cunku benim esim de asker biz de batidayiz
Cnm burda isvicrede sut verirken daha kolay hamile kalinir diye dogum yaptiginda hastaneden cikmadan daha sana korunma yontemini napicagini soruyorlar.