2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ben az bişey yoğurt veriyorum 5. ayda başlıycam ek gıdaya şimdi tattırıyorum

ben az bişey yoğurt veriyorum 5. ayda başlıycam ek gıdaya şimdi tattırıyorum

bizim bebeklerin doğum günleri de birbirine epey yakınmış hani:) işte ben de veriyorum az az her şeyden o da resmen sanki aç bırakmışım gibi bakıyor yediklerimize.bu durum normal mi onu çok merak etmiştim.

bizim bebeklerin doğum günleri de birbirine epey yakınmış hani:) işte ben de veriyorum az az her şeyden o da resmen sanki aç bırakmışım gibi bakıyor yediklerimize.bu durum normal mi onu çok merak etmiştim.

kendi bebeğim için konuşuyorum bana normal geliyor doktorlar da bu konuda ikiye ayrılıyor 4. aydan sonra alışmaya başlasın diyen var 6. aya kadar kesinlikle yasak diyen var geçen de bu konuda bişey yazdım dikenleri üstüme çektim galiba hemen biri atladı şöyle böyle diye ben şunu farkettim emmesi 5 dk falan oluyodu yğurt vereli biraz daha uzadı daha fazla emiyo gibi valla ben ben başladım memnunum anne bebeği için kötü bişi yapar mı yaa

Benim goturdugum yer de buyuk ihtimalle yasak der ama ben söylemiyorum zaten. İsteyen verir istemeyen vermez. Sonucta bebeler gunde 1000 cc süt iciyorsa verdigimiz seyler 10 cc ancadir yani onun yuzde biri.

İnek sütü alerji açısından yasak bebişlere yoğurt iyi bir başlangıç değil sanırım, daha çok sebze püresi birde tahıl içerikli kaşık mama olabılır demişti bizim doktor, mama vericeğime sebzelere alıştırırım demişm ama hala vermedim hiçbişey ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım hiç yoktan keçi yoğurdu var manda yoğurdu var var da var yani..vermek isteyen bunları da verebilir mesela benim oğlan da inek sütü alerjisi şüphesi var doktor bana da diyet önerdi gerçi daha bi türlü başlayamadım ama..evet sana katılıyorum mama vermek hiç mantıklı gelmiyor genel bir kanı var sanki 6.aydan sonra ek gıda ile beraber mama yemeli ya da devam sütü içmeli.ne gerek var ki bunlara

iyi akşamlar bugün benim oğluşun 4. ay kontrolü vardı, benim oğlum erken doğum olduğu için 2400 gr doğmuştu, bu ay 6850 gr olmuş ve 63 cm. doktor tattırmayı bu ay yapmayalım 5. ayda başlarız yavaş yavaş dedi, anne sütüne devam dedi.

Kızlaaar ocak doğumlu bi bebeğim var benimde..su içirmeye çalışıyorum ama içmiyo tükürüyor kusuyormuş gibi yapıyor sizinkilerde öylemi? ayrıca bebişlerinden dönen var mı hani sırt üstüyken yüz üstü dönme gibi?

canım başta tükürüyorlar ewet ama sonra alışıyorlar benim bebeğim dönüyor canım

kızlar napıyonuz şimdi kızı yıkadım yatırdım ne zormuş tek başına bebek yıkamak ya

bende dogduğundan beri tek başıma yıkamaya yeni başladım 2 kere yıkadım yaz geldi artık babasının keyfini beklemicem bunalınca yıkıcam çok dikkat etmmek gerekiyor allah korusun yavrularımızı

bebeğimin bacağında birinci aydan itibaren bir morluk vardı, ciddiye almamıştım ama bugün taktım kafaya 4 aylık oldu neden hala geçmiyor bu morluk, sütelik sonradan bir tane daha çıktı, şimdi o sonradan çıkan geçmeye başladı amaa nedir bu morluklar bilginiz var mı?

yeğenimin de doğduğunda sırt kısmında koca bir morluk vardı nasıl desem sanki düşmüş veya darp olmuş gibi 3-4 yaşına kadar geçmedi hala biraz var gibi ama sorun olacak bişi değildi senn bebeğininki nasıl bi morluk bilmiyorum ama sorun olmayabilir doktora göster için rahat etsin

kızlar napıyonuz şimdi kızı yıkadım yatırdım ne zormuş tek başına bebek yıkamak ya

bende tek yıkıyorum 3. ayda kolaydı hiç başını oynatmıyodu şimdi başını yıkarken ağlyo sağa sola çeviriyo kulağına su kaçmasın diye uğraşıyorum aslında suyu sseviyo oynayarak yıkıyorum ama başını yıarken keyfi bozuluyor

suya yeni alışıyosa ondan olabilir alışır zamanla oğlum tam dönmeye başladı ama kaç gündür dönmüyor yüsüstüyken sırtüstü oluyor bende öğrendi nasıl olsa tam dönmesini zamanı gelince sürekli yapar dyerek uğraşmıyorum çünkü düşme tehlikesi var dalgın olduğum bi zamana denk gelirse allah korusun

Benimki de hala donmuyo , hatta çok ugreastim hiiiic umrunda değil. Zannedersem dönmeyecek

Merhaba, benim bebegimin de bacaginin ust bolumunun yaninda var bir morluk dogdugunda beri. Doktora sordum, hayirlayamadigim bir ismi var, "saglik acisindan hic problem teskil etmeyen fiziksel bir sorun, gecebilir de gecmeyebilir de" dedi. Caninizi sıkmayin. Kuyruksokumlarinda da varmis ayni morluk. Oradaki 4 yasina kadar tamamen kaybolur, bunun da türü ayni ama burdaki gecmeyebiliyor dedi. Allah baska dert vermesin tabi ama insan sormadan rahat edemiyor, elde olmadan uzuluyor ne yazik ki...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benim kizimin da kolinda var doktor damar beni oldugunu soyledi gecebilir dedi ama gecmezse de sorun degilmis sadece tahris oomamsina yada allah korusun bi kanama olmamasina dikkat edin dddi kanamayi durdurmak zor olurmus allahim esirgwsin. Sen yine doktora goturunce bi sor ama icin rahat etsin.

Merhaba güzel anneler
Benim kızım ayın 10 unda 5. Ayını bitirecek çok şükür :) anne sütü almıyor gibi bişey o yüzden ben ek gıdaya başladım epeydir doktorumuzun da yönlendirmesiyle. Evde kendim yoğurt yapıyorum, sebze çorbası yapıyorum bunları yiyor şimdilik bir de elma. Yaklaşık 15-20 gündür dönmeye başladı, baya hareketli benim kızım maşallah. Bi ara bazı arkadaşlar yazmıştı, tlf dan girdiğim için dönemiyorum da, vajina yapışmasından bahsetmişler, ilk defa duydum çok geçmiş olsun bebişlere. Nedir bu durum? Neden olur, bilmeden yanlış bişey yapıyorsak diye tedirgin oldum. Bir de kızımın elleri hep ağzında ve inanılmaz derecede salyalı, sizce dişler ne zaman çıkar ? Çok uzun yazdım umarım okursunuz, hepinizi ve bebişlerimizi öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…