kızlar yaa. biz daha 4.5 ayımızı bile doldurmadık. ama benim oğlum ciddi manada bişiler istemeye başladı sanki. biz yemek yerken elimizdeki lokmamıza bakıyor, ağzını şapırdatıyor falan. hele dün uzanıp masadaki makarnaya elini daldırdı yaa:) bu konularda pek bilgim yok, internetten biraz baktım da bebeğin katı gıdaya geçmeye hazır olduğunu gösterir yazıyor genelde. 5.ay kontrolümüze de daha çok var daha önce gündeme de hiç gelmedi ek gıdaya erken geçme olayı kilosu iyi diye. aslında ben bazen kendi yediğimiz sıvı şeylerden tattırıyorum azcık yoğurttur çorbadır falan ama bi düzeni yok yani aklıma eserse. sizler ne yapıyorsunuz benzer durumlar var mı sizde de?
ben az bişey yoğurt veriyorum 5. ayda başlıycam ek gıdaya şimdi tattırıyorum
bizim bebeklerin doğum günleri de birbirine epey yakınmış hani:) işte ben de veriyorum az az her şeyden o da resmen sanki aç bırakmışım gibi bakıyor yediklerimize.bu durum normal mi onu çok merak etmiştim.
kendi bebeğim için konuşuyorum bana normal geliyor doktorlar da bu konuda ikiye ayrılıyor 4. aydan sonra alışmaya başlasın diyen var 6. aya kadar kesinlikle yasak diyen var geçen de bu konuda bişey yazdım dikenleri üstüme çektim galiba hemen biri atladı şöyle böyle diye ben şunu farkettim emmesi 5 dk falan oluyodu yğurt vereli biraz daha uzadı daha fazla emiyo gibi valla ben ben başladım memnunum anne bebeği için kötü bişi yapar mı yaa
İnek sütü alerji açısından yasak bebişlere yoğurt iyi bir başlangıç değil sanırım, daha çok sebze püresi birde tahıl içerikli kaşık mama olabılır demişti bizim doktor, mama vericeğime sebzelere alıştırırım demişm ama hala vermedim hiçbişey ..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlaaarocak doğumlu bi bebeğim var benimde..su içirmeye çalışıyorum ama içmiyo tükürüyor kusuyormuş gibi yapıyor sizinkilerde öylemi? ayrıca bebişlerinden dönen var mı hani sırt üstüyken yüz üstü dönme gibi?
kızlar napıyonuz şimdi kızı yıkadım yatırdım ne zormuş tek başına bebek yıkamak ya
bebeğimin bacağında birinci aydan itibaren bir morluk vardı, ciddiye almamıştım ama bugün taktım kafaya 4 aylık oldu neden hala geçmiyor bu morluk, sütelik sonradan bir tane daha çıktı, şimdi o sonradan çıkan geçmeye başladı amaa nedir bu morluklar bilginiz var mı?
kızlar napıyonuz şimdi kızı yıkadım yatırdım ne zormuş tek başına bebek yıkamak ya
Kızlaaarocak doğumlu bi bebeğim var benimde..su içirmeye çalışıyorum ama içmiyo tükürüyor kusuyormuş gibi yapıyor sizinkilerde öylemi? ayrıca bebişlerinden dönen var mı hani sırt üstüyken yüz üstü dönme gibi?
bebeğimin bacağında birinci aydan itibaren bir morluk vardı, ciddiye almamıştım ama bugün taktım kafaya 4 aylık oldu neden hala geçmiyor bu morluk, sütelik sonradan bir tane daha çıktı, şimdi o sonradan çıkan geçmeye başladı amaa nedir bu morluklar bilginiz var mı?