- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
He canim şey dedi mesela, gece araliklarla toplamda 10-11 saat uyuyoruz ama gündüz hic uykumuz yok nerdeyse, 3 sefer fln taş catlasa yrm saat uyuyor dedim de, gece o kadar uyuyorsa gündüz cok uyumasina gerek yok zaten dedi, iki saat falan da yeterli olur dedi. Ayrica ufaktan gece beslenmelerini azaltmaya baslayabilirsiniz dedi.
kız bebekler 6 ayını doldurduğu zaman evde bebeğe bindallı giydirerek kına yakılır ister kuranlı ister oyunlu kına sonrası ikramlıklar doğum günü gibi...
cnm üniversite has olduğu için çok inceliyolar dimi o zmn aşılarda orda yapılıyodur.
ne diyim süpersinah bnde versem o kadar
burda da pek yapılmıyo ama ben hevesleniyom napıyım
Aralık annelerini ve burayı takip ediyorum. Herkesin bi dr u var. Ben her ay asıya götürüyorum sağlık ocağina, bi de aile hekimine görünüyorum , iki sohbet o kadar. Ben mi çok gelenekçiyim anlamadım. Çocuğunuz hastalandığı için mi dr a gidiyosunuz yoksa takip amaçlı mı ? Ne bilim her ay tahliller usgler tuhaf geldi bana :/
Aralık annelerini ve burayı takip ediyorum. Herkesin bi dr u var. Ben her ay asıya götürüyorum sağlık ocağina, bi de aile hekimine görünüyorum , iki sohbet o kadar. Ben mi çok gelenekçiyim anlamadım. Çocuğunuz hastalandığı için mi dr a gidiyosunuz yoksa takip amaçlı mı ? Ne bilim her ay tahliller usgler tuhaf geldi bana :/
anladım cnm bnm kızımında kalbinde üfürme var aslında önmli bişey değil ama tedbir amaçlı gidiyoz bizde eskişehir ünv hastanesine gidiyoz çok takip ediyolar cidden..Evet canim epey ciddi bakiyorlar. Sadece kontrole gelen sağlıklı cocuklar icin ayri poliklinik var. Her seyi yapiliyo orda boy kilo bascevresi aşılar genel muayene. Bi sikinti gorurlerse ilgili yere yonlendiriyorlar
valla canişkom adetiniz olmayabilir bilmeyede bilirsin ama hoşuna gittiyse yap derim bensen anlatınca hoşuma gitti ama bizde yapilmıyor yapsam mı ki
anladım cnm bnm kızımında kalbinde üfürme var aslında önmli bişey değil ama tedbir amaçlı gidiyoz bizde eskişehir ünv hastanesine gidiyoz çok takip ediyolar cidden..
valla canişkom adetiniz olmayabilir bilmeyede bilirsin ama hoşuna gittiyse yap derim ben
ben yapıcam burdada adet değil çok eski bi gelenekmiş aslında nette araştır bak neler var neler 6 ay kınası hakkında..
teyzeleriyle yapayım bari ama ben de kına kokusu sevmiyorum
herkese merhaba, ben aslında bir şubat annesi olacaktım, ama mecburi nedenlerden dolayı ocak annesi oldum, kk ya da artık pek giremiyorum oğlum sağolsun sürekli kucak isteidği için, ama artık aydaş olduğumuz için takip etmek istiyorum neler yapıyorsunuz diye biz bu hafta 4 aylık olduk, pazartesi günü 4. ay aşımız var. 3 hafta önce en büyük derdim olan sünnet işini hallettik, çok güzel, tertemiz , mis gibi bir iş oldu. hala yaptırmamış olan varsa tavsiye ederim, ben çok memnun kaldım.
hoşgeldin aybüke :)
anlaşılan oğlun aceleci davranmış aslında bebişler olduktan sonra daha ihtiyaç duyuyom bende mağlum ufak tefek sorular fikir alışverişinde bulunmak gibi
HOŞBULDUK, aceleci davranmadı aslında, suyu bitmişti yavrumunhamileliğimde ikimiz de çok çektik amaa nihayetinde sağlıklıca doğdu, 33. haftada alınacaktı ama çok şükür doktorumun titizliği sayesinde 36. haftaya kadar dayandık 36. haftada alındı. sağ salim dünyaya geldi çok şükür. o günleri unuttuk bile
herkese merhaba, ben aslında bir şubat annesi olacaktım, ama mecburi nedenlerden dolayı ocak annesi oldum, kk ya da artık pek giremiyorum oğlum sağolsun sürekli kucak isteidği için, ama artık aydaş olduğumuz için takip etmek istiyorum neler yapıyorsunuz diye biz bu hafta 4 aylık olduk, pazartesi günü 4. ay aşımız var. 3 hafta önce en büyük derdim olan sünnet işini hallettik, çok güzel, tertemiz , mis gibi bir iş oldu. hala yaptırmamış olan varsa tavsiye ederim, ben çok memnun kaldım.
HOŞBULDUK, aceleci davranmadı aslında, suyu bitmişti yavrumunhamileliğimde ikimiz de çok çektik amaa nihayetinde sağlıklıca doğdu, 33. haftada alınacaktı ama çok şükür doktorumun titizliği sayesinde 36. haftaya kadar dayandık 36. haftada alındı. sağ salim dünyaya geldi çok şükür. o günleri unuttuk bile
Meraba kızlar uzun zaman sonra tekrar giriyorum.aranızda işe dönmek zorunda kalanınız var mı?çok az kaldı ve ben kendimi çok kötü hissediyorum çalışmak zorundayım ;(((
eminimki çok zordur :/
ben çalışmıyom ama seni anlıyom cnm