2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Ben basladm işe. 5 aylık olck oğlum. 3 haftadr çalişiorum. Öğretmenm. Emin ol allh yardum edio. Benmki çok yapişikti bana. Baba dahil kime gitse ağlardı. Walla babayla çok ii anlaşiolar. Beni almaya geliolar sallsmio bile beni bazen :-D ben hep emzirerek uyuturum. Eşim ayağinda sallio bi de fön makinasi, bizimki iptal :-D bi de şu önemli, ben okula gidene kadar uyutmuyorum ki ben gidince uyusun ;-) idare edilio işte hiç merak etme

allah yardımcınız olsun kızlar ben evdeyim evlendiğimden beri hiç iş hayatım olmadı bebeğim konusunda eşimin kardeşine güvenirim.
başka kimseye bırakamam bi ona güvenirim aklım kalır başkasında
önmli olan bebişlerin güvende olduğu yerde olması eminim sizinde aklınız kalmaz rabbim korur onları :KK66:)

Cnm ben memurum eşimde keza öyle.bebeğime annem bakıcak evimiz çok yakın sabah bırakıcam.ama süt izni 3saat öğlen 2de çıkabilcem.nekadar süt bırakırsam bırakıym yetmezki büyüdüler artık.umarım iyi bişeyler olur yoksa delircem düşünmekten ;(((

Cnm ben memurum eşimde keza öyle.bebeğime annem bakıcak evimiz çok yakın sabah bırakıcam.ama süt izni 3saat öğlen 2de çıkabilcem.nekadar süt bırakırsam bırakıym yetmezki büyüdüler artık.umarım iyi bişeyler olur yoksa delircem düşünmekten ;(((

cnm bak ne güzel annen bakıcakmış varmı anne gibisi evinizde yakınmış daha ne olsun eğer şimdiye kadar hep anne sütü verdiysen bundan sonrada olur yeter evde oldukça emzir beslenmenede dikkat ettinmi tamamdır
sıkıntın aslında işe başlaman ve sütünün yetmesi değil sanırım bebeğini ilk defamı bırakıyon??

Evet tabii ki de. Ayni mantikla d vitamini de vermemeleri gerekirdi, halbuki saglik ocaklari 15.gunde baslarken bize "bu konuda suregelen bi yanlis var d vit dogumdan sonra baslanmali hemen"dendi ve ilk kontrolumuzde hemen verildi.

Cnm nisan annesiyim isvicrede dogum yaptim burdada dvit i iki hafta sonra kullanmam gerektihini soylediler eve gelen ebe icinde alkol oldugu icin d vit huil (yag) diye biseh var alkomsuz onu onerdi onu aldik

Cnm nisan annesiyim isvicrede dogum yaptim burdada dvit i iki hafta sonra kullanmam gerektihini soylediler eve gelen ebe icinde alkol oldugu icin d vit huil (yag) diye biseh var alkomsuz onu onerdi onu aldik

Valla bilmiyorum canim universite hastanesine gidiyoruz ayni zamanda benim de mezun oldugum okul.sadece saglam cocuklarin kontrolu icin bolum var profesorler ve uzmanlar gozetiminde. Ve bize soylenen dogar dogmaz baslanmasi gerekliliği. Gerci biz bunu gec ogrendigimiz icin ancak 9.gun baslayabildik o ayri

Valla bilmiyorum canim universite hastanesine gidiyoruz ayni zamanda benim de mezun oldugum okul.sadece saglam cocuklarin kontrolu icin bolum var profesorler ve uzmanlar gozetiminde. Ve bize soylenen dogar dogmaz baslanmasi gerekliliği. Gerci biz bunu gec ogrendigimiz icin ancak 9.gun baslayabildik o ayri

Cnm bende bildigimden degil :) kim ne derse guvenip yapiyoruz valla ebe bunda alkol var dedi yagini aldik dvitin eczaci ebeler pipirikli ayni sey bu demis hatta daha iyi demis iste cocuk olunca kim ne derse pipiriklenip yapiyorum cnm

Meraba kızlar uzun zaman sonra tekrar giriyorum.aranızda işe dönmek zorunda kalanınız var mı?çok az kaldı ve ben kendimi çok kötü hissediyorum çalışmak zorundayım ;(((

Seni cok iyi anlıyorum. Beni her gören ne zaman işe baslayacagimi soruyor anlasmis gibi. Hele bazi yakinlarim sanki ben bi daha ömür billah calismam demisim gibi "calisacaksin tabi o kadar yillarca emek verdin calismadan olmaz"deyip kendilerince benimle ilgili kararlara iliskin yorum yapiyorlar. Üzülüyorum çünkü eninde sonunda dönmem gerekecek, yarim saat ayri kalsak yavrumu dusunmekten yaptigim işe konsantre olamıyorum, bir de calismaya baslasam vay halime..

Cnm bende bildigimden degil :) kim ne derse guvenip yapiyoruz valla ebe bunda alkol var dedi yagini aldik dvitin eczaci ebeler pipirikli ayni sey bu demis hatta daha iyi demis iste cocuk olunca kim ne derse pipiriklenip yapiyorum cnm
Canim zaten ilaclarin cogu yardimci madde olarak alkol iceriyor. En basitinde bogaz pastillerinde bile var. Ben sadece dini hassasiyetim geregi icindekinin etanol olmamasina dikkat ediyorum o kadar.

Bende farkli bir ulkeden bildireyim :nazar: Kanada da yasiyorum bende 3.gun kontrole cagirmislardi.Hemen D vitaminin verdi. Levinnn sen soyleyince icerigine baktim d vitamini disinda sadece hindistan cevizi yagi var. Parabenlere dikkat ederken iceriginde alkol olan d vitamini vermek!!! tr dekileri bilmiyorum ama umarim oyle degildir...

huuuuuuuuuuuuuu kızlar nerdesin yawwwwwwwwwwwwwww :KK3::KK3::KK3::KK3:
tutkulu.birikibir,y-klbk ve diğer arkidişler :KK1::KK1:
ben yarın itibarı temizliğe başlıyorum hemde büyük temizlik anca yaparım yavrumla halamız yardıma gelicek
kızlar papatya suyunu yaptım ama güneş yok ki havalar bulutlu gidiyo artık başka mevsime..:KK23:

burdayım burdayım ühüüü depresyondayım haftaya sınav var ve ben çalışmadım ne yapacam bilmiyorum:18: sınavı düşündükçe kendimi temizliğe vermek istiyorum onu da yapamıyorum artık Eymen fazla ilgi istiyo henüz kendi kendine oynayamıyor da burda kimsem yok yakın olarak oh ne güzel sizin halanız varmış

huuuuuuuuuuuuuu kızlar nerdesin yawwwwwwwwwwwwwww :KK3::KK3::KK3::KK3:
tutkulu.birikibir,y-klbk ve diğer arkidişler :KK1::KK1:
ben yarın itibarı temizliğe başlıyorum hemde büyük temizlik anca yaparım yavrumla halamız yardıma gelicek
kızlar papatya suyunu yaptım ama güneş yok ki havalar bulutlu gidiyo artık başka mevsime..:KK23:

burdayım maşaallah sana ne zaman biter senin temiizlik ay benim yumurcak fenalarda başında su içmeye kalksam bağırıyor temizlik fln hak getire:KK53:

burdayım burdayım ühüüü depresyondayım haftaya sınav var ve ben çalışmadım ne yapacam bilmiyorum:18: sınavı düşündükçe kendimi temizliğe vermek istiyorum onu da yapamıyorum artık Eymen fazla ilgi istiyo henüz kendi kendine oynayamıyor da burda kimsem yok yakın olarak oh ne güzel sizin halanız varmış

sende mi aöf tesin sınavlar aklıma geldikçe kahrolsun bağzi şeyler deyip başka bi işle meşgul oluyorum:KK52:

Merhaba hanımlar.. Aylar var bu sayfaya girmeyeli.. Ben bu sayfanın en eski müdavimlerinden biriydim.. Kimseler kalmamış eskilerden..

Nasılsınız ? Annelik nasıl gidiyor ? Bebekler nasıl ? ve en bomba soru aranızda tekrar hamile kalan var mı :KK3:

Merhaba hanımlar.. Aylar var bu sayfaya girmeyeli.. Ben bu sayfanın en eski müdavimlerinden biriydim.. Kimseler kalmamış eskilerden..

Nasılsınız ? Annelik nasıl gidiyor ? Bebekler nasıl ? ve en bomba soru aranızda tekrar hamile kalan var mı :KK3:

tekrar hoşgeldin arkadaşım sen tekrar hamile misin yoksa

Hoşbuldumm .Yok yok değilim.. Uzun bir süre de hamile kalmayı düşünmüyorum :) Sadece merak ettim :)

Kızımın adı zübeyde.. Doğum kiloları konusuna hiç giresim yok :KK70: ben çalışıyorum ve kızımı annem bakıyor.. Peki sen ?

Hoşbuldumm .Yok yok değilim.. Uzun bir süre de hamile kalmayı düşünmüyorum :) Sadece merak ettim :)

merhaba seda...ben 07 ocak annesiyim...allah nasip ederse oglum 6 aylık olunca tekrar gebe kalmak istiyorum yani korunmayı bırakmak istiyorum....ama sanırım hamile kalmam kolay olmicak adetim halen gelmedi ve gelecek gibide degil :KK43: adet görmesende gebe kalınır diyenler var evet mutlaka dogrudurda...ama cok nadirdir bence..benim annem abimi dogum yapmısdı 3 ay sonra ablama hamile kalmıs....ama ben korunmak istedim 6 ay boyunca....ve adetim gelmesini cok isitiyorum tekrar ümitlenmek icin ama böyle cok zor diyorum...

X