2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
2014 ocak anneleri yaparım ama grubun açılması için 1 kişi eklemem gerekiyor. annemi eklesemde grup kurulunca atsam mı ki
Gunaydinlar herkese..
Iyi fikir cnm grup kurmak,oyle yap o zaman nolcakki.bizmi istek gondercez.

Bizde yaptirfik ilk dozu2 hagta once,3 doz bizimki.5ve7.ayda olcak.

Aşıyı eczaneden alip saglik ocağında mi yaptirdiniz fiyati nedir? Sünneti özelde mi oldu ne kadar odediniz hangi Hastane? Genel cerrah mi yaptı? Anestezi mi veriyorlar?

140 tl aşı. eczaneden aldık evde kendimiz yaptık. agızdan zaten. biz dr sormuştuk evde yapabilirsinizdedi. aile hekimi hemşirede yapabilliyor. ama soğuk kalması lazım aşının bize eczane buz kabına sarıp verdi. 10 dk yada eve gelip yaptık.
sünnet özeldr cerrah yaptı. çok kısa sürdü. yarım saatte 3 kişiyi sünnetleyip odaya gönderdi. bizimki küçük olunca pipiden iğne yaptılar 40dk falan uyuşmasını bekledik. 6 aydan sonra o iğne değişiyomuş galiba tamamen uyuşturuyolarmış. biz bi ilçedeyiz özel daha uygun galiba buralarda. 250 tl verdik yanlış hatırlamıyosam.

Gunaydinlar herkese..
Iyi fikir cnm grup kurmak,oyle yap o zaman nolcakki.bizmi istek gondercez.

Bizde yaptirfik ilk dozu2 hagta once,3 doz bizimki.5ve7.ayda olcak.

2014 OCAK ANNELERİ bi dene bakalım görünüyomu

https://www. facebook .com/groups/2014ocakanneleri/
boşlukları birleştirin gruba katıl var mı bi bakın

Son düzenleme:
tatlım sen memeyi versende vermesende iki üç saate bir sağ ki sütün azalmasın. bi öğün meme bi öğün mama yaptığın zamanda mama öğününde mutlaka sağ memeni.
https://www. facebook .com/groups/2014ocakanneleri/
boşlukları birleştirin gruba katıl var mı bi bakın
ben bu linki kopyala yapıştır yaptım boşluğu birleştirdim çıktı :)

evet geldin :) sanırım sensin :)

Kizlarimi gezdirdim geldim kucuk uyuumicam diye diteniyo buyuk oje sur diye tuttutdu esim ariyo aksama midafir var ev darma duman vay bana vaylar bana:-( gruba bende girmek isterim nasil olcak facede arattim cikmadi

Kizlarimi gezdirdim geldim kucuk uyuumicam diye diteniyo buyuk oje sur diye tuttutdu esim ariyo aksama midafir var ev darma duman vay bana vaylar bana:-( gruba bende girmek isterim nasil olcak facede arattim cikmadi

https://www. facebook. com/groups/2014ocakanneleri/
adresi kopyala yapıştır. noktalardan sonraki boşlukları sil tabi..

Kizlarr bu daha once sorulmustu sanirim da bulamadim. Telefondan resim yukleniyo mu bilen varsa anlatabilirmii

Ya canım ben de öyle yapayım diye düşünmüştüm ama meme ucumu çok acıtıyo o sapma makinası, çok tahriş olmaz mı öyle günde 3 kere sağınca

Kizlarr bu daha once sorulmustu sanirim da bulamadim. Telefondan resim yukleniyo mu bilen varsa anlatabilirmii

Canım kk'nün uygulaması var tlf lar için, onu yüklediysen tlf'dan da yükleniyo resim. Diğer türlü internet sayfasından olmuyo benim bildiğim. Ben sırf foto için yükledim uygulamayı, normalde internet tarayıcısından giriyorum tlf'dan da.

Tülay Şaban Canbaz- bana da bi istek gönderiverin kızlar ya ben bulamıyom uğraşırmayın beni

Yaptim galibaa olmumuki
çok tatlılaaar. maşallahh:)

ben lansinoh un elektriklisini kullanıyorum çok memnunum. devrini vakumunu kendin ayarlıyosun acıtınca azaltıyosun filan. neyse o zaman sen şöyle yap. kavanoza sıcak su doldur yarıya kadar, göğsünü kavanoza kapat ama dikkat et buharı azaldığında yap bunu. buhar yakar göğsünü yoksa. zaten bi kaç dk ya sütün damlamaya başlıyor suya. sonra yavaş yavaş masaj yapa yapa sütünü boşalt. masaj yaptıkça damlalar hızlanıyor.böylelikle sütün boşaltılmış oluyor memeden. annemden öğrendim bende. eski usul:) tabi böyle sütün boşa gider ama en azından devamlılığı olur ki ilerde sütün gitmesin. inşallah sorunsuz atlatırsın bu zamanları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…