Gunaydinlar herkese..2014 ocak anneleri yaparım ama grubun açılması için 1 kişi eklemem gerekiyor. annemi eklesemde grup kurulunca atsam mı ki
Bizde yaptirfik ilk dozu2 hagta once,3 doz bizimki.5ve7.ayda olcak.Rota aşısı yaptiran varmi? Birde devlet hastanesinde sünnet düşünen erkek bebek annelerinin fikirlerine ihtiyacim var.
Bebeği sünnet olan annecikler iyileşme aşamasında çok sıkıntı yasadiniz mii? İznim bitmeden sunnet yaptiralim diyoruz bizde..
Aşıyı eczaneden alip saglik ocağında mi yaptirdiniz fiyati nedir? Sünneti özelde mi oldu ne kadar odediniz hangi Hastane? Genel cerrah mi yaptı? Anestezi mi veriyorlar?
Gunaydinlar herkese..
Iyi fikir cnm grup kurmak,oyle yap o zaman nolcakki.bizmi istek gondercez.
Bizde yaptirfik ilk dozu2 hagta once,3 doz bizimki.5ve7.ayda olcak.
2014 OCAK ANNELERİ bi dene bakalım görünüyomu
2014 OCAK ANNELERİ bi dene bakalım görünüyomu
Denedim cnm sonuc yok diyor.sen kurdun demi grubu.
tatlım sen memeyi versende vermesende iki üç saate bir sağ ki sütün azalmasın. bi öğün meme bi öğün mama yaptığın zamanda mama öğününde mutlaka sağ memeni.Maşallah canım çok iyi senin bebişin durumu. Benim kızımın 1200 gr alması lazım 10 günde size ulaşmamız için, imkansız yaniher çocuk bir olmuyo tabi de biz biraz fazla zayıfız😕
Bu arada ben de senin gibi yapmak zorunda kalıcam sanırım bu mama işini. Önce emzir sonra mama ver diyo herkes, doktor da dahil. Hatta iki memeyi de emzir üstüne mama ver diyolar da nerde o kadar alıcam benim kuzumun midesi.en son 11-11.30 gibi emzirmiştim, az önce 5 dk emdi emmedi, üstüne 1 ölçek mama yaptım onu vereyim dedim, daha bir iki çay kaşığı anca içmişti, bir kustu foşur foşur, bir çay bardağı kesin çıkmıştırmidesinin kapasitesi bu kadar kuzumun almıyo fazlasını ve hepsini kusuyo, emdikleri de boşa gidiyo. Sonra da emmedi boğazı acıdı heralde, uyuttum sallıyorum şimdi. Ben de bir keresinde emzirirsem, diğerinde mama vercem. Biliyorum bu şekilde yapınca sütüm azalcak ama başka çarem yok😔
Nice güzel 100 günlerimiz olsun, darısı başımıza
Sağol canım Allah razı olsun, dualarınız yeter
Biz de öpüyoruz güzel Şebnem'i😘
Mama almaya başlayınca dvit'i azaltıyo muyuz sorsaydım keşke doktora😕
ben bu linki kopyala yapıştır yaptım boşluğu birleştirdim çıktı :)https://www. facebook .com/groups/2014ocakanneleri/
boşlukları birleştirin gruba katıl var mı bi bakın
tatlım sen memeyi versende vermesende iki üç saate bir sağ ki sütün azalmasın. bi öğün meme bi öğün mama yaptığın zamanda mama öğününde mutlaka sağ memeni.
ben bu linki kopyala yapıştır yaptım boşluğu birleştirdim çıktı :)
evet geldin :) sanırım sensin :)
evet evet beniim:))
Kizlarimi gezdirdim geldim kucuk uyuumicam diye diteniyo buyuk oje sur diye tuttutdu esim ariyo aksama midafir var ev darma duman vay bana vaylar bana:-( gruba bende girmek isterim nasil olcak facede arattim cikmadi
tatlım sen memeyi versende vermesende iki üç saate bir sağ ki sütün azalmasın. bi öğün meme bi öğün mama yaptığın zamanda mama öğününde mutlaka sağ memeni.
ben bu linki kopyala yapıştır yaptım boşluğu birleştirdim çıktı :)
Kizlarr bu daha once sorulmustu sanirim da bulamadim. Telefondan resim yukleniyo mu bilen varsa anlatabilirmii
çok tatlılaaar. maşallahh:)Yaptim galibaa olmumuki
Ya canım ben de öyle yapayım diye düşünmüştüm ama meme ucumu çok acıtıyo o sapma makinası, çok tahriş olmaz mı öyle günde 3 kere sağınca
Canım kk'nün uygulaması var tlf lar için, onu yüklediysen tlf'dan da yükleniyo resim. Diğer türlü internet sayfasından olmuyo benim bildiğim. Ben sırf foto için yükledim uygulamayı, normalde internet tarayıcısından giriyorum tlf'dan da.